Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Halihó!

Kinek a fütykösét kell levágni? A Tátra kör mikor lesz , miért lett eltitkolva? Remélem nem Röfi volt az, mert nagy szája volt amikor Földlakó Peti nem említette meg tökéletesen az MTB szekciót , de így sunyizva ellóg országútizni? :D
Én kiírtam a Giros-s dolgot elég korán! Nállam mindenki számításba van véve, igaz van amikor nekem is kihagy az agyam!

Zsoci a Te ex Giant-ed megkapta az elsõ hegyi bevetést az új tulajtól, a Csippó féle versenyen,annyi lett pluszban módosítva rajta, hogy kapott egy egyszerû villát! Képet a kis Chiliben tudok mutatni, majd ha arra jársz!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

A tátrai kör elõtt egy kis montis kaland kezdõknek,véneknek meg szórakozás :)
Április 27-én Zemplén 50.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
És újra itt van:
Giant Trance 20"-os full extrás « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Annyi a minimum egy csapatba, szóval bõõõõven elég!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Csak nehogy rossz idõt jósoljanak , mert akkor úgy jár a Kalandtúra mint a Csippó versenye, max. 2 fõ lesz Debibõl!:(

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hegyi eliket?
Elég jól hangzik.:D:D:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Idén is lesz kalandtúra két keréken, ha valakinek lenne kedve elindulni (2-max. 4 fõ) ne tartsa vissza magát. Összedobhatnánk egy debreceni különítményt.
Április 25-ig lehet nevezni, idõpont május 3-4 részletek lásd itt: Részletes program | Kalandtúra Két Keréken
Let's roll!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szevasztok , fagyos szentek!

Ki.aszott jó volt a hétvége! Többen voltunk Ebesiek, mint Debreceniek, mármint a versenyzõket nézve, nem csak szervezõket! A pálya karaj, tökös, mint tudjátok frankón eléheztem! A Laci és a Gergõ akik velünk jöttek, õk is élvezték a versenyt, bár reggel az indulásnál jócskán fel kellett öltözni, de a verseny idõpontjára 6-8 fok volt a jellemzõ, nekem elég lett volna a hosszú nadrág , hosszú mez és szélmellény, de túl lõttem a célon, mert széldzsekit( thermo mezt, szélállót) vettem
fel!
Sajna több volt a Miskolci, és Nyiregyházi résztvevõ, ami rájuk nézve nagy elismerés, pedig a fõ szervezõk Gábor és Csipisz , Debreceniek, tehát nekünk kellett volna többen lennünk! Dij , kaja volt elég!! Kajából maradt elegendõ is , még úgy hogy a sajtomat fel sem áldoztam, pedig az igazán "ájeres" volt.
A mi kategóriánkban 1 nöi résztvevõ volt , igy megérte volna a csajoknak is jönni! Sajna Ebesrõl volt egy betegségünk, volt egyszülõi visszatartás, valamint egy nem megfelelõ információ kérés, mert igy , akkor +4 fõ jött volna velünk, s ha a csajok is jönnek akkor még + 2fõ és még dijat is kaptak volna!!! Ez van!!!
Annyit azért elmondok még , hogy a spagetti fogyasztás és a borozás után másnap, nekem utam volt Csirellivel Hejcére, és Boldogkõváralja után északabbra , igencsak fehérlettek a hegyek! Hejcén konkrétan bokáig érõ átlagos hó mennyiség volt, és olyan fagyások a patakban, amit Sanyink meg is örökitett! Vicces hogy csak kb:20-30km alatt mennyit változott a táj idõjárása. Szélbõl a versenyen annyit lehetett érezni, hogy ha a Rajt/Célnál fordultál, 2-t, 3-at lehetett leváltani a sebesség növelése végett, de ezt szemben nem érezted, mert inkább áramlatként érzékelted, mint szélként!

Mégegyszer sajnálhatja aki nem volt ott!

Hogy mitõl lettem (pusztakézzel sinhajlitó) ? , a sajtot pedig meg sem kóstoltátok!!! :D
Ja és nem szalmában érlelt, hanem szénában érlelt volt a sajt! Nem mindegy ! :D (Lehet a másik büdösebb lett volna!!!)

Fotókat azért kérünk!!!! :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nagyon nincs mit írnom, nem indultam a versenyen.:D

Az eddigi visszajelzések alapján jól sikerült. Többnyire az elégedtlenkedõknek baromi nagy hangja van, így ha valamit rondán benéztünk volna, azt már tudnánk. Jó pálya lett, erõsebb versenyt sikerült csinálni mint gondoltam, de végig tudtak menni azok is a 8 körön, akik kevesebbet bicajoznak, legfeljebb kicsit lassabban.
40 indulónk lett úgy, hogy a fiatalabb kategóriák törölve lettek. Ez egy ilyen ismeretlen futamnak teljesen jó szám, fõleg, hogy nagyjából 100 kilométeren belülrõl jött mindenki. A hõmérséklet lehetett volna magasabb-de nem volt. Azért így is jó páran lófráltak rövidben a verseny után, és gyanítom, az elsõ mászás után nem fázott senki.
Gratula Daginak, Sancinak a jó helyezésekért, Dórinak ezek mellé még egy nagy (6xl) köszönet a nevezés regisztrálásáért, és az ideges kis ex-kolegámnak is, "pusztakézzelsínhajlító" Zolinak az utolsó körig tartó szakadatlan kitartásért! (legalább ennyi lelkierõd legyen az utódomhoz is.:D)
Jövõre ha minden jól megy ugyanitt, talán nem ugyanekkor, de ugyanennyi körrel, mert kevesebbet nem akart menni most se senki.:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Majd Csipisz biztos ír egy hosszabb beszámolót, de addig itt vannak az én gondolataim.

A legelejétõl a végéig egy pazar hétvége volt. Péntek kora délután (a nagy hófúvás után) felkerekedtünk 4-en (Kata, Csipisz, Dóri, én) becuccoltunk a kocsiba és már úton is voltunk Tarcal felé. Amikor felértünk már tudtuk, hogyha valami elvesz a tekerés/versenyzés élvezetébõl, az maximum a hideg lesz. Kipakoltunk, elmagyaráztuk Dórinak, hogy a Zolitól kapott kölcsön bicón melyik ujjával hol vált, és már mentünk is fel a hegyre. Már a legelején tudatosult bennem, hogy ha a sártól nem is, mástól tuti barna lesz a nadrágom, mire letekerem a 8 kört. Még mentünk este egy lámpás kört Csipóval, aztán korán nyugovóra tértünk a majdnem 5*-os szálláson. Másnap korán Csippel kitábláztuk a falut, a lányok a rajt-célterületen sürögtek-forogtak. Mire én felértem a pálya Viniék segítségének köszönhetõen már kb. kész is volt, a triálosok is érkeztek sorban, és bár késõbb azért lett egy jó kis mezõny, de egy jó ideig annyi monti volt fent, amennyi a miénk volt. Idõvel készen lett a pálya, Kata és Dóri csinálták a nevezést, a triálosok is már ugrabugráltak, miközben szólt a Hófehér Jaguár. 11:45-kor rajtolt a az ifi, a nõi, illetve még 1 kategória. Dóri végül elindult Kata bringájával, és bár az emelkedõk nem lettek a kedvencei, de a lefeléket élvezte. Az elején kicsit féltettem, mert a leszálló pára miatt végül csak lett egy kis minimális sár, de ügyesen megoldotta. :) Végigszenvedte a 2 kört, de megérte, mert legyõzte saját magát, és eme gyõzelemért kapott málnás bort, kulacsot, villogó szettet, és egy olyan igényes érmet amilyen nekem nincs (nem volt). 1-kor rajtolt a felnõtt, illetve a master 1-es kategória. A mi mezõnyünk volt talán a legnépesebb a maga 18 (?) fõjével, de a masterek se voltak kevesen. A Sanyi szenvedése elég volt egy 4., az enyém pedig egy második helyre, ami ahhoz képest, hogy felvetõdött bennünk az "inkább ne induljunk, hagyjuk a pi..ába az egészet" gondolat, nagyon jó eredmény. Zoli is letekerte a 8 kört, õt az eléhezés "büntette", õ meg minket a verseny után a helyszínen vett szalmában érlelt sajtjának a szagával. Gellértnek köszönhetõen a pálya szalagozásának leszedése nem ránk maradt az eredményhirdetés után, ami már csak azért is kemény dolog, mert ha jól emlékszek Õ is indult. Este törtek a székek, fogyott a bor, Zoli megszelídített egy elefántot, Sanyi meg tanúbizonyságot tett arról, hogy létezik büdösebb dolog a Zoli sajtjánál, az pedig Sanyi maga (pontosabban ami kijön belõle). Összességében egy piszok jó verseny volt minden szempontból, egy kicsit hideg volt, de több negatívumot nem tudok mondani. Vagyis mégis, az pedig, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány debreceni induló volt. Természetesen nem akarok senki felett ítélkezni meg kérdõre vonni, hogy miért nem jött, csak régen is olyan jók voltak ezek a családias hangulatú összeröffenések, aztán ennél közelebb nem tudom hova lehetne szervezni egy színvonalas (mert szerintem ezt nevezhetjük annak) családias MTB versenyt. Reméljük lesz folytatása, és akkor többen leszünk! Aminek én a legjobban örültem a hétvégén, hogy Dórinak megtetszett ez az egész montizás, és bár szenvedett, meg minden baja volt a verseny után, de pozitívan tekint vissza mindezek ellenére is erre a hétvégére. Köszönettel tartozok Zolinak a kölcsön bringáért, ugyanígy Katának, szintén neki, Csipisznek, Nagy Gabinak és Vinnai Zsoltinak a szervezésért, meg azoknak, akik ott voltak és szurkoltak nekünk! Soha rosszabb hétvégét!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szuper az idõ idefenn! A hõmérséklet némileg alacsony, de egy vékony sapkával elmegy. Ami a legfontosabb: nincs sár. Semennyi. Szél csak egy rövid szakaszon ér, és tekerni kell kicsit lefelé, hogy haladjon az ember. Van egy pocsolya, azt kész, az se nagy. itt nem nagyon esett sok, csak szemetelt egy kicsit, a hó annyira se állt meg, hogy fehér legyen.:D Délután kisütött a nap is, Dagival meg a leányokkal mentünk egy kört, meg Dagival egy éccakait. Gyertek, frankó lesz.:D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Esõ nem esik , most beszéltem ezzel a hûtlen rosszéletûvel!!!!! :D
Hallom Csire (CSirelli) nem indul, megilyedt egy kis havazástól, sebaj a gumijait benyelem akkor amit itt hagyott a kis Chiliben! :D

Én megyek az "Ebesi veszett kutyák" hadával, remélem a Debrecen városiak nem annyira puhányak, hogy ne jöjjenek! :)
Ez felkérés volt egy táncra!

Ja és a jó Tokaji bor mindig átmelegit., akár forralt , akár pince hideg! :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Esõ esik?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Helyzetjelentés: fenn már nincs hó, s nem is hull, szél az fúj, ami miatt a pálya szárad. Amúgy a szél jelentõs zavart nem okoz, jó részén szélvédett a pálya (emelkedõkön fõõleg) holnapra jobb idõt mondanak, szóval nem lesz ott semmi baj!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ezeket a dolgokat már sokszor kiveséztük...
Látod, ezzel az érzéssel nem én vagyok egyedül.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Ennyire nem esett le hogy Purda az? Biztos elfelejtette a régi jelszavát, mert ritkán lép be.
Talán mert folyton a genyózás a téma ha idegen, ha nem az ember.:D
Na mondjuk ez járható út egy fórum kihalasztásához. Fura, ha valaki írásban nem mutatkozik be, megy az elégedetlenkedés, bezzeg ha más személyesen baszik köszönni, csak a háttér durrogás megy, nem ott helyben "mivan, luxus?".

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Anyukám azt mondta, hogy idegenek autójába ne üljek be.
Az Armstrong-os profilkép amúgy sem jó elõjel. :)

Röfi csapta le elsõként ezt a magas labdát, itt addig úgysem hagynak békén míg be nem mutatkozol, tehát ki fia borja vagy?:D
Twelve times ironman

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Nem hinném, hogy annyira idegen lennék. Armstrong pedig más téma...

Akkor szedd össze magad és mutatkozz be szépen, ahogy anyukád nevelt.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Újabb hiszti :-)
Idõjárás elõrejelzés

adipur

adipur

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Nem hinném, hogy annyira idegen lennék. Armstrong pedig más téma...