Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

A rendezvény(mass) egy bizonyos Gyulának köszönhetõen lesz olyan amilyen!!!! Kapja BE!
Levi és lesz Kajakról, és ilyászatról is szó? Netán kerékpár!?

A criticalmass és a gyula vonulása két külön dolog. Cm szombaton lett volna, de kedvenc kerékpárboltosunk már kért egy útvonalengedélyt arra a napra 3 hónapja. Cm meg úgy szokott engedélyt kérni, hogy megvan az x fõnyi felvezetõ, biztosítóember. Ezt ugye jó, ha egy hónapra elõre össze lehet hozni. Szóval most az van, hogy van egy vonulás szombaton a gyulának, meg egy vasárnap, ami a criticalmass lesz. egy szelet sohasem elég...
A többiek nem tudom hogy vannak vele, én a gyulamasstól teljes mértékben "elhatárolódom".
Kálmán meg olyan volt amilyen, valóban maradt már el cm az õ hozzáállása miatt, és lõtt fõbe azonnali jelleggel építõ jellegû javaslatokat, de ez sem kizárólagos tényezõ, mert sose õ csinálta egyedül. Ha valakinek innen van némi közvénája, az hozzon bátran egy jólláthatósági kukásmellényt, és terelheti a népet, Geriéknek egy plusz ember is érték, csinálni meg nem nagyon kell semmit, csak menni azt beszólni néha annak, aki épp otthon érzi magát.
Az a lényeg, hogy most lesz, az aktuális stáb kicsit máshogyan fogja csinálni, de jól, nem is tudom, lehet-e rosszul cm-ezni.:D
Ami módosul:
-Zömmel balos kanyarok lesznek, hogy a szembõl jövõ sávot ne blokkolja komoly mértékben a menet. Igyekszünk kerülni a nagy szûkületeket és a szõnyegbombázott utcákat.
-6 helyett 4kor indul a menet a békásról, hogy még napfénynél, de legalábbis világosban véget érjen a dolog. Ez elõnyös abból a szempontból, hogy korábban hazaér mindenki, na meg lehet fotózni is.
Utána lesz egy kis after az ifiben, semmi nagy durranás, bicajjalfotózkodás, vetítés, gs, azt kész. Jónapotvoltam.

Futbálhoz: Valami miatt ebben az országban ez a népsport. Az tökmindegy, hogy pl szerintem is oktalanság, de ez van. Azon se lepõdnék meg, ha a nagy O jövõre bevezetné kötelezõ tananyagként. Szegeden SzakiPetiék elintézték az egyetemen, hogy bikepolot is fel lehessen venni.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

És nekünk ilyen tárgyat is lehetne hallgatni egyetemen.....most már komolyan, erre szavak sincsenek!]

Lesz bringás tananyag is, de csak alsóbb szinteken :)
nll tananyag lett a kerkprozs!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ne háborogjatok már!
Kormányunk és pártunk biztos kézzel tartja a gyeplõt a kezében ;)

Boldog Zsolt napot mára!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Zoli:
Eddig amirõl még hallottam, az a lovaglás lesz, de az kötelezõen.
Szkíta nép vagyunk, fontosabb is, hogy szõrénél meg tudják megülni a lovat kisiskolások, mint hogy úszni tudjanak...

A keró az meg a buzi doppingosoknak van, meg amúgy is drága, bezzeg egy teljes lovarda fenntartása oktatási jelleggel mennyivel olcsóbb.

Véleményem szerint (, de lehet rosszul látom), a CBA-ikrek hatása lehet benne a dologban és a mindannyiunkban túlbuzgó õsi virtus.
De én nem tudhatok semmit, mert Bajnai Gordonon keresztül vagyok pénzelve az amerikaiak által, akiket az Mszp kért meg, hogy kívülrõl nyomást gyakoroljanak a 2/3-os forradalmi kormányra és szent vezérére.

Na, mentem tanulni.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
A rendezvény(mass) egy bizonyos Gyulának köszönhetõen lesz olyan amilyen!!!! Kapja BE!
Levi és lesz Kajakról, és ilyászatról is szó? Netán kerékpár!?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
problem a tárggyal? Nekem volt teakultúra. Sok büdös kiázott levelet végig kellett kóstolni, volt szerencsétlen, aki leforrázta magát, majd kihányta, és ilyen tárgyból kapott 3-ast. Kell a kredit, kell a tárgy, unatkozás is not an option.
De egy ilyen tantárgy keretein belül nincs szó az Atyaúristenrõl, az számomra rejtély..

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
És nekünk ilyen tárgyat is lehetne hallgatni egyetemen.....most már komolyan, erre szavak sincsenek!:

"Újabb elõadók a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tárgy keretében

2013. 04. 09-én:
A futball legnagyobb legendája: PUSKÁS.
Elõadó: Szöllõsi György szakíró, kommunikációs igazgató (PFLA), fõszerkesztõ (FourFourTwo) újságíró (Nemzeti Sport)

2013. 04.16-án
A sajtó szerepe a labdarúgásban.
Elõadó: Hegyi Iván szakkommentátor (Sport TV), rovatvezetõ (Népszabadság)

Az elõadások az adott napon 18-20 óra között kerülnek megrendezésre.

Helyszín AGTC Fõépület, földszint II. elõadó.

A tárgyat felvett hallgatók mellett (akik számára az elõadás látogatása kötelezõ) várunk minden kedves érdeklõdõt is.

DE HKI
"

https://encrypted-tb...EK2yLz0VxkQODVA

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Nem lenne az olyan nagy hülyeség, hasonlít a magyar "flúgos futamhoz" ha nem tévedek.

Csak a távban hasonlít, mert nem verseny. 2011-ben a közelben jártak és csatlakoztam hozzájuk egy darabon. Jól lekamaráztak és jól leinterjúvoltak ........ meglepõdtek, mert nem gondolták volna, hogy a keleti blokk eme szegletében országúti bringással fognak találkozni. Akkor már több mint 400km volt a lábukban és alig éltek.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Halihó

Nem is jó napon lesz,vagy igen?
Az azért így durva leírva,hogy azért maradt el tavaly mert nem volt elég önkéntes(vagy nem volt elég "Kálmán"....),a 2es villamos miatt meg akár még jövõre is elmaradhatna.
Rá is kell fogni,hogy a kerósok miatt nem épül... :D

Totalcar - Magazin - Egy kupéval egy kerékpár ellen

Ha megrendezték és jól sikerült: Kálmán!
Ha megrendezték, de nem sikerült jól: Kálmán!
Ha nem rendezték meg: Kálmán!:D

Nem Kálmán a felelõs!

Megyek az utcán, jön szembe Kálmán
Kálmán, te teljesen nem változtál semmit
Megyek az utcán, de Kálmán követ
Kálmán, hozzád vágok egy követ!!
(Burzsoá Nyugdíjasok: Kálmán)

Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem is jó napon lesz,vagy igen?
Az azért így durva leírva,hogy azért maradt el tavaly mert nem volt elég önkéntes(vagy nem volt elég "Kálmán"....),a 2es villamos miatt meg akár még jövõre is elmaradhatna.
Rá is kell fogni,hogy a kerósok miatt nem épül... :D

Totalcar - Magazin - Egy kupéval egy kerékpár ellen

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Nem marad el, csak lerövidül a tavaszi Critical Mass – Debrecen hírei, debreceni hírek

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Sziasztok!

Találtam egy igen érdekes teljesítménytúra /verseny kiírást a rivális (Velo) honlapon! Elég zakkant és elég extreme, de felcsigázta az érdeklõdésem! 1. Visegrad Bicycle Race
Lehet hogy meg kéne rakni?!? Egy ilyen még hiányzik az életmbõl! :D

Nem lenne az olyan nagy hülyeség, hasonlít a magyar "flúgos futamhoz" ha nem tévedek.
Nekem csak egy dolog a kifogásolható itt, vajon ki volt az az elmebajos, aki 35 km/h-ra (!!!) is tervezett itinert?
Na persze, keresztül a Felvidéken, sehol semmi szint, csak mintha a Hortobágyon tekernél, mi sem természetesebb. A földrajzóráról biztos hiányzott az illetõ.:D:D
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én is így láttam, kell még neki pár hét mire jó lesz. Rengeteg a kidõlt fa az utakon.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hahó Röfi.
Igen minket láttál. Tárkányból indultunk. Marasztaló sáros, de nem ragadós szõnyegen tekertünk fel a Toldi bükkig, aztán meg le a K+-en a Stimecz- házhoz. A lefelé példásan száraz volt, a tetején 3 kidõlt fán kellett átemelni. De máshol -a helyiek infói alapján- nagyon gázos még minden. A dél-Bükk egyes ösvényei járhatóak még csak.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zsoci: Merre voltatok ma tekerni, milyen terepviszonyok voltak? (Böszinél szerintem titeket láttalak.)
A Bükk fennsík masszívan hóval fedett, tekerni csak aszfalton lehetett.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Talán még a csütörtökrõl péntekre virradó frankofón filmesten elfogyasztott kávé dominál, no meg az, hogy nem igazán barátaim a vaddisznók! Egyszer nagyon befostam tõlük úgyhogy ha van alkalmam fogyasztom õket ! :-)

:D

ez a Budapest-Krakkó ez nagyon durva... nem érek rá akkor, meg végig se tudnék menni, de vagyok én is olyan hülye, hogy egyszer megpróbálnám, persze az ilyesmire készülni is illik és kell...

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Feltételek érdekesek, de így elsõre elmegy! A honlapon az AWARD/RULE fejrészben találjátok a magyar nyelvû kiírást PDF-ben!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Sziasztok!

Találtam egy igen érdekes teljesítménytúra /verseny kiírást a rivális (Velo) honlapon! Elég zakkant és elég extreme, de felcsigázta az érdeklõdésem! 1. Visegrad Bicycle Race
Lehet hogy meg kéne rakni?!? Egy ilyen még hiányzik az életmbõl! :D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Köszönöm!

a III. Nemodaboda félmaratoni futóverseny törölve! Részletek a Nem oda Boda weblapon.

A kiírás itt van, ennyit tudok, bõvebb infó a szervezõktõl ha kell!!! -> HBMKSZ

Vasárnap: fél 9 Vezér sarok. Kényelmes 40 perc keróval. Ha nagyon szakad az esõ,akkor körtelefon 8-kor és megbeszéljük az autóD! :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Talán még a csütörtökrõl péntekre virradó frankofón filmesten elfogyasztott kávé dominál, no meg az, hogy nem igazán barátaim a vaddisznók! Egyszer nagyon befostam tõlük úgyhogy ha van alkalmam fogyasztom õket ! :-)