A rendezvény(mass) egy bizonyos Gyulának köszönhetõen lesz olyan amilyen!!!! Kapja BE!
Levi és lesz Kajakról, és ilyászatról is szó? Netán kerékpár!?
A criticalmass és a gyula vonulása két külön dolog. Cm szombaton lett volna, de kedvenc kerékpárboltosunk már kért egy útvonalengedélyt arra a napra 3 hónapja. Cm meg úgy szokott engedélyt kérni, hogy megvan az x fõnyi felvezetõ, biztosítóember. Ezt ugye jó, ha egy hónapra elõre össze lehet hozni. Szóval most az van, hogy van egy vonulás szombaton a gyulának, meg egy vasárnap, ami a criticalmass lesz. egy szelet sohasem elég...
A többiek nem tudom hogy vannak vele, én a gyulamasstól teljes mértékben "elhatárolódom".
Kálmán meg olyan volt amilyen, valóban maradt már el cm az õ hozzáállása miatt, és lõtt fõbe azonnali jelleggel építõ jellegû javaslatokat, de ez sem kizárólagos tényezõ, mert sose õ csinálta egyedül. Ha valakinek innen van némi közvénája, az hozzon bátran egy jólláthatósági kukásmellényt, és terelheti a népet, Geriéknek egy plusz ember is érték, csinálni meg nem nagyon kell semmit, csak menni azt beszólni néha annak, aki épp otthon érzi magát.
Az a lényeg, hogy most lesz, az aktuális stáb kicsit máshogyan fogja csinálni, de jól, nem is tudom, lehet-e rosszul cm-ezni.
Ami módosul:
-Zömmel balos kanyarok lesznek, hogy a szembõl jövõ sávot ne blokkolja komoly mértékben a menet. Igyekszünk kerülni a nagy szûkületeket és a szõnyegbombázott utcákat.
-6 helyett 4kor indul a menet a békásról, hogy még napfénynél, de legalábbis világosban véget érjen a dolog. Ez elõnyös abból a szempontból, hogy korábban hazaér mindenki, na meg lehet fotózni is.
Utána lesz egy kis after az ifiben, semmi nagy durranás, bicajjalfotózkodás, vetítés, gs, azt kész. Jónapotvoltam.
Futbálhoz: Valami miatt ebben az országban ez a népsport. Az tökmindegy, hogy pl szerintem is oktalanság, de ez van. Azon se lepõdnék meg, ha a nagy O jövõre bevezetné kötelezõ tananyagként. Szegeden SzakiPetiék elintézték az egyetemen, hogy bikepolot is fel lehessen venni.