Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Bocsánat- 1x1. Tudtam, hogy van benne x.:-)
Egyébként Oszi is bejelentkezett, szóval alakulnak még autók meglátásom szerint. Csipiszék meg újrázni akarnak. Ott is lehet egy újabb autó. Alakul ez még.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem fixi...
Nagy kerék,nem nyafogó,kitartó a csávó,bírni fogja :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Egyenlõre úgy tûnik 2 autó tele van. Ha valaki nem jön akkor szólok. Baráti tempós tekerés lesz. Nem tudom milyen lehet fixivel. Szint azért van benne rendesen. Te tudod.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Nem hivatalos a Zemplén 50. Semmi nem lesz, csak ti meg a jó kedvetek:-) Szép napot a tekerõknek. Mink páran egy héttel késõbb megyünk, remélem kitart még a jó idõ. A kullancsokat sodorjátok le elõttünk:-)

Ki az a mink?! Lehet érdekelne (melótól függ)! Ha egy formán kívüli, SS-szel bepróbálkozó nem gáz nektek.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szép volt Kata! :D
Feltöltött kép
A többi kép megnézhetõ az idetekerjen! :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nem hivatalos a Zemplén 50. Semmi nem lesz, csak ti meg a jó kedvetek:-) Szép napot a tekerõknek. Mink páran egy héttel késõbb megyünk, remélem kitart még a jó idõ. A kullancsokat sodorjátok le elõttünk:-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Király!
Répát nem viszek, kiszúrná a zsákomat.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Mûanyag.... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Soha sem kerítettem senkinek mûanyag vázat , max . karbont, Carbont(kinek melyik tetszik), és kevlár berakásokkal és egy kis epoxi gyanta, meg néhol alu díszítõ elemek.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Figyumár, ez a zemplén50 official lesz 27-én? Csak mert nem találok semmi kiírást. Csak hogy lesz zséééroskenyér, vagy vigyek szalonnát meg kóbászt?
Ugyanitt Szauervein Szabi fuvart keres a fent említett tekerésre. Valakinél van még hely? Somabácsi?

Szalonnát, kolbászt simán, répát ne :P
Szabi velünk jön, szóltunk neki :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Figyumár, ez a zemplén50 official lesz 27-én? Csak mert nem találok semmi kiírást. Csak hogy lesz zséééroskenyér, vagy vigyek szalonnát meg kóbászt?
Ugyanitt Szauervein Szabi fuvart keres a fent említett tekerésre. Valakinél van még hely? Somabácsi?

más: pestre nem megy valaki kocsival holnap? Oda meg Kimurát kéne eljuttatni egy bicajjal.
(nem, nem vagyok utazásszervezõ.)

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Ilyen Roubaix volt ugye? ;)
Feltöltött kép

hát nem gagyi darab, ezzel a kysrium sl-el, a kiegészítõk sem olcsók, a gumi se a drótperemes borzalom.

Ráadásul a hajtókarból sem spórolták ki a hatvanhétötvenet

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ilyen Roubaix volt ugye? ;)
Feltöltött kép

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
A Röfi feketéje passzolni fog hozzá. :D

Más: netes vásárlást tervez vki mostanában? (crc)
Alex

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Az Egyetem sugárúton láttad? Én is szoktam látni.

jah, épp arra jártam, megláttam, rákérdeztem a dolgokra (kísérettel volt) aztán egy nagy "rollseyet" eleresztve tovagurultam : -) Remek kis cucc, annyi szent.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az Egyetem sugárúton láttad? Én is szoktam látni.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
lehet bzi kérdés, de valaki ismer itt Debbiben egy olyan leányzót, akinek Spéci Roubaixje van, fekete-fehér színben, 6700-as ultegrával szerelve?

tegnap tekert elég barátságos ruházatban, tatyóval, csurival, s mikor konstatáltam, hogy milye van, jobbnak láttam lelépni, mint "egy kopaszpulyka ne álljon má párba a hattyúval, hiába madár" gondolatok kavarogtak bennem.

Olcsó bicaj, annyi szent : -)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az 3x10-es Ultegra elõl asszem kilencet vált és ez kavart be nagyon. :D

Zozoba: A mûanyagváz "problémám" ezennel megoldódott. Azért köszi a segítséget!

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Az azért kemény, amikor fordítva kötöd be az elsõ és hátsó váltót és kell egy fél óra mire leesik, hogy a hátsó csak nem azt szeretné amit te. :D (Éjszakás voltam persze most is.)

amennyi bicciggli van mostanság szervizelésre..

szomszédnak volt így bekötve, gyönyörûen. elsõ váltóra rákötve a hetes pozicionált jobbos kar, a hátsóra meg a frikciós balos.. magától észre se vette, amit furcsállok ;-)

a fék kötése meg érdekes, van pl. ribble vagy planet-x bikebuilder, ott ki lehet választani, hogy legyen bekötve.. "bal fék hátulra-->normális, bal fék elõre-->mint a hülye jorópiaiak"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ilyet már én is csináltam asszony fékével, azóta is kapom...
Meg megesett még pár dolog praxisom során.:D