Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Érdekesség!
Csak ketten _tiszták_ tíz Tour-gyõztesbõl
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Te még láttál a sártól és a fáradtságtól?:D

Igen.
Viszont nagyon rosszul tájékozódom, mert leginkább az utat figyelem. Így bárhol képes vagyok eltévedni fáradtságtól, térképtõl, jelöléstõl függetlenül. :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Bényére ki, mikor és hogyan óhajt felmenni? Valamint a szállást hogyan oldjátok meg?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Több szakasz is egyezett, nem csak az utolsó 3 km? Észre se vettem. :)

Te még láttál a sártól és a fáradtságtól?:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Ehun e a Kassa track: Kassa maraton 2011 55 km by epycke at Garmin Connect - Details

Több szakasz is egyezett, nem csak az utolsó 3 km? Észre se vettem. :)
A legjobb a vége felé, az erdõben bográcsozó, borgõzös hangulatban daloló szlovák társaság volt. Erõsen elgondolkodtam, hogy ápolni kellene a két nép közötti barátságot. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

kérdezte a tévés ismerõs, hogy jelzett-e valaki vissza, hogy a Debrecen TV "Hajrá!" c. mûsorában szeretne-e ismerõs bemutatni bringázásal kapcsolatos dolgot.

alleycat, bringapóló, goldsprint, csapatok, ilyesmi

ha van ötlet, érdeklõdõ, akkor jelezzetek nekem

Celeb szóvivõnk térdproblémákra hivatkozva nem kíván kamera elé állni!

;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

kérdezte a tévés ismerõs, hogy jelzett-e valaki vissza, hogy a Debrecen TV "Hajrá!" c. mûsorában szeretne-e ismerõs bemutatni bringázásal kapcsolatos dolgot.

Ha nem késõ, akkor én úgy gondlom, Bike polo mint sport, simán mehetne a mûsorba. (AlleyCat felejtõs)
Sõt, Itt lehetne megmutatni, mondjuk egy kis okossággal, ha Börni is úgy gondolná pl a Chili sport Team tagjait , na persze, ha van mit megmutatni.
Röfi: a Merkaptnak se lenne rossz talán egy kis promó, fõleg ingyen

De remélem más is véleményezi azt amit írtam :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Ezt hamarabb is mondhattad volna :)

Összességében: ............... azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg. Akármennyire is kínlódtam az edzetlenségem miatt (a kilátóra felkínlódni eléhezve nem esik olyan jól. de ég a zsír, ég a zsír:)), jövõre is vissza kell menni. Ésmégegylámpátisnyertem :)

a pontozott rész szabadon kitölthetõ

Epci, akkor én kitöltöm, tehát az eredeti mondatod így hangzott: Találkoztam egy thai lánnyal, nagyon bejött minden rajta: csodálatos alak, csodálatos arc, azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ehun e a Kassa track: Kassa maraton 2011 55 km by epycke at Garmin Connect - Details

Ez meg a jövõ hétvégi Erdõbénye Draútszamár rövid köre (vagyis tavaly ez volt és elvileg nem változott semmit idén): Erdõbénye Drótszamár by epycke at Garmin Connect - Details (ha valakit érdekelne esetleg:))

Angolszászról metrikusra a jobb felsõ sarokban tessenek kapirgálni!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Nem tudom, az eredménylistán mit jelenthet az a 249-es szám a nevem elõtt. :D

Biztos rajtszám...:D

Tudom Röfi: bejegyzés módosítása!

Jaja, valahogy így!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Kata:
https://picasaweb.go...121495557953698
Epyc, Zozobá és Máté:
https://picasaweb.go...121541544792882
Röfi:
petrese | 1.KBM2011 ? rajce.net

Tudom Röfi: bejegyzés módosítása! ;)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Ezt hamarabb is mondhattad volna :)

Összességében: ............... azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg. Akármennyire is kínlódtam az edzetlenségem miatt (a kilátóra felkínlódni eléhezve nem esik olyan jól. de ég a zsír, ég a zsír:)), jövõre is vissza kell menni. Ésmégegylámpátisnyertem :)

a pontozott rész szabadon kitölthetõ

Egyetértek!

Nagyon jó a pálya, az idõjárás is ugyanolyan változatos volt.
Sose voltam még ilyen jó formában! Zozobá is csak 3 percet vert rám! Nem tudom, az eredménylistán mit jelenthet az a 249-es szám a nevem elõtt. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Gellért sztár lett?:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Szasztok!

Dani majd ha Te is dolgozol, és nem beleszarósan ,és tõled fognak függni a fuvarok, és a pénz is kell, majd meglátom miként oldod meg TE kis szaros! :D
Nem is kommentálok inkább errõl semmit! Nem is tudom, hogy ki ............ és a többi!

NE harizz má', Te is tudod, hogy élveztünk minden utat akármikor indultunk el és érkeztünk meg! Kezdve a "honnanakurvaanyjábólugrottelõezaköcsög"-tõl (by Pumpikutya) azon keresztül, amikor beleültem a kocsidban a tejfölbe (bár akkor Te nem nevettél :D), vagy amikor nem volt meg a boltkulcs, és azért indultunk késve. (miközben végig a (formás)seggem alatt volt az egész kulcscsomó, csak én nem vettem észre).
Szeri van!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotya: Nekem ez eszembe sem jutott, de te gondoltál rá. :D

Családi idill: Téma: 1. Ko¹ický bikemaratón 25.6.2011 + star¹ie roèníky | FORUM.mtbiker.sk
Kassa: http://forum.bikemag...74/#post1108618

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Megváltoztatni a jelszót ? Mi a pisztolynak? Hogy elfelejtsem mi az új? Csipisz Meg el lesz dádázva:D
Amúgy meg a cipõért feleslegesen mentem,mert a festett váz fontosabb volt, de kellett valami indok! A tavalyi Szepes után az egyik cipõt mindig Hejcén tartom ilyen okból kifolyólag:P
Dani majd ha Te is dolgozol, és nem beleszarósan ,és tõled fognak függni a fuvarok, és a pénz is kell, majd meglátom miként oldod meg TE kis szaros! :D
Nem is kommentálok inkább errõl semmit! Nem is tudom, hogy ki ............ és a többi!

Nem Röfi ez nem a nagyvásáron, hanem a "buzik kerékpárversenyén " van azért rózsaszínû a befutó kapuja !

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hali!
Daneluszki Laci (egy nyíregyi srác) írt, hogy a Duna maratonra Hajdúszoboszlóról menne, mert akkor ott lesz a családjával, és tudnék-e valakit aki elvinné, vagy 3 embert, akiket elvinne Debrecen és környékérõl.
Ha valakit érdekel/tud segíteni szóljon!
köszi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Még hamar hazaértetek Csippó!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Elõször is: Kassa ide vagy oda, a mezõny fele, de még több is magyar volt. Tolás is volt rendesen, csillagvizsgálónál nagyhalál, hátamon a Bélával caplatok felfelé mászófog nélkül (városba minek ugye....) erre csak úgy kijön: "mi vagyok én, bogár, vagy valami nyomorék déhás, hogy idebasszák elém ezt a gyalogemelkedõt? Tekerni jöttem!" Válasz röhögve hátulról: minya véga baratom....
Állat volt az egész úgy, ahogy van. Madzagon lehetett száguldani lefelé, és egy két gyalogos szakasztól eltekointve minden emelkedõ hozható volt sárosan is. Meg esõbe. Meg jégesõbe.:D