Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. június 27. - 15:40

Írta 2011. június 27. - 14:04

Te még láttál a sártól és a fáradtságtól?
Igen.
Viszont nagyon rosszul tájékozódom, mert leginkább az utat figyelem. Így bárhol képes vagyok eltévedni fáradtságtól, térképtõl, jelöléstõl függetlenül.

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. június 27. - 14:01

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. június 27. - 13:28

Több szakasz is egyezett, nem csak az utolsó 3 km? Észre se vettem.
Te még láttál a sártól és a fáradtságtól?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. június 27. - 13:24

Ehun e a Kassa track: Kassa maraton 2011 55 km by epycke at Garmin Connect - Details
Több szakasz is egyezett, nem csak az utolsó 3 km? Észre se vettem.

A legjobb a vége felé, az erdõben bográcsozó, borgõzös hangulatban daloló szlovák társaság volt. Erõsen elgondolkodtam, hogy ápolni kellene a két nép közötti barátságot.

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. június 27. - 12:39

kérdezte a tévés ismerõs, hogy jelzett-e valaki vissza, hogy a Debrecen TV "Hajrá!" c. mûsorában szeretne-e ismerõs bemutatni bringázásal kapcsolatos dolgot.
alleycat, bringapóló, goldsprint, csapatok, ilyesmi
ha van ötlet, érdeklõdõ, akkor jelezzetek nekem
Celeb szóvivõnk térdproblémákra hivatkozva nem kíván kamera elé állni!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. június 27. - 12:32

kérdezte a tévés ismerõs, hogy jelzett-e valaki vissza, hogy a Debrecen TV "Hajrá!" c. mûsorában szeretne-e ismerõs bemutatni bringázásal kapcsolatos dolgot.
Ha nem késõ, akkor én úgy gondlom, Bike polo mint sport, simán mehetne a mûsorba. (AlleyCat felejtõs)
Sõt, Itt lehetne megmutatni, mondjuk egy kis okossággal, ha Börni is úgy gondolná pl a Chili sport Team tagjait , na persze, ha van mit megmutatni.
Röfi: a Merkaptnak se lenne rossz talán egy kis promó, fõleg ingyen
De remélem más is véleményezi azt amit írtam

Írta 2011. június 27. - 12:24

Ezt hamarabb is mondhattad volna
Összességében: ............... azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg. Akármennyire is kínlódtam az edzetlenségem miatt (a kilátóra felkínlódni eléhezve nem esik olyan jól. de ég a zsír, ég a zsír:)), jövõre is vissza kell menni. Ésmégegylámpátisnyertem
a pontozott rész szabadon kitölthetõ
Epci, akkor én kitöltöm, tehát az eredeti mondatod így hangzott: Találkoztam egy thai lánnyal, nagyon bejött minden rajta: csodálatos alak, csodálatos arc, azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg.
Írta 2011. június 27. - 12:18

Ez meg a jövõ hétvégi Erdõbénye Draútszamár rövid köre (vagyis tavaly ez volt és elvileg nem változott semmit idén): Erdõbénye Drótszamár by epycke at Garmin Connect - Details (ha valakit érdekelne esetleg:))
Angolszászról metrikusra a jobb felsõ sarokban tessenek kapirgálni!
Írta 2011. június 27. - 12:07

Írta 2011. június 27. - 08:23

Nem tudom, az eredménylistán mit jelenthet az a 249-es szám a nevem elõtt.
Biztos rajtszám...

Tudom Röfi: bejegyzés módosítása!
Jaja, valahogy így!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 27. - 08:16

https://picasaweb.go...121495557953698
Epyc, Zozobá és Máté:
https://picasaweb.go...121541544792882
Röfi:
petrese | 1.KBM2011 ? rajce.net
Tudom Röfi: bejegyzés módosítása!

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. június 27. - 08:09

Ezt hamarabb is mondhattad volna
Összességében: ............... azon kívül amúgy fasza volt! de amúgy tényleg. Akármennyire is kínlódtam az edzetlenségem miatt (a kilátóra felkínlódni eléhezve nem esik olyan jól. de ég a zsír, ég a zsír:)), jövõre is vissza kell menni. Ésmégegylámpátisnyertem
a pontozott rész szabadon kitölthetõ
Egyetértek!
Nagyon jó a pálya, az idõjárás is ugyanolyan változatos volt.
Sose voltam még ilyen jó formában! Zozobá is csak 3 percet vert rám! Nem tudom, az eredménylistán mit jelenthet az a 249-es szám a nevem elõtt.

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. június 27. - 00:17

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 26. - 23:23

Szasztok!
Dani majd ha Te is dolgozol, és nem beleszarósan ,és tõled fognak függni a fuvarok, és a pénz is kell, majd meglátom miként oldod meg TE kis szaros!
Nem is kommentálok inkább errõl semmit! Nem is tudom, hogy ki ............ és a többi!
NE harizz má', Te is tudod, hogy élveztünk minden utat akármikor indultunk el és érkeztünk meg! Kezdve a "honnanakurvaanyjábólugrottelõezaköcsög"-tõl (by Pumpikutya) azon keresztül, amikor beleültem a kocsidban a tejfölbe (bár akkor Te nem nevettél

Szeri van!
Írta 2011. június 26. - 23:17

Családi idill: Téma: 1. Ko¹ický bikemaratón 25.6.2011 + star¹ie roèníky | FORUM.mtbiker.sk
Kassa: http://forum.bikemag...74/#post1108618
Írta 2011. június 26. - 23:06

Megváltoztatni a jelszót ? Mi a pisztolynak? Hogy elfelejtsem mi az új? Csipisz Meg el lesz dádázva:D
Amúgy meg a cipõért feleslegesen mentem,mert a festett váz fontosabb volt, de kellett valami indok! A tavalyi Szepes után az egyik cipõt mindig Hejcén tartom ilyen okból kifolyólag:P
Dani majd ha Te is dolgozol, és nem beleszarósan ,és tõled fognak függni a fuvarok, és a pénz is kell, majd meglátom miként oldod meg TE kis szaros!

Nem is kommentálok inkább errõl semmit! Nem is tudom, hogy ki ............ és a többi!
Nem Röfi ez nem a nagyvásáron, hanem a "buzik kerékpárversenyén " van azért rózsaszínû a befutó kapuja !
Írta 2011. június 26. - 22:35

Daneluszki Laci (egy nyíregyi srác) írt, hogy a Duna maratonra Hajdúszoboszlóról menne, mert akkor ott lesz a családjával, és tudnék-e valakit aki elvinné, vagy 3 embert, akiket elvinne Debrecen és környékérõl.
Ha valakit érdekel/tud segíteni szóljon!
köszi
Írta 2011. június 26. - 22:14

Írta 2011. június 26. - 22:09

Állat volt az egész úgy, ahogy van. Madzagon lehetett száguldani lefelé, és egy két gyalogos szakasztól eltekointve minden emelkedõ hozható volt sárosan is. Meg esõbe. Meg jégesõbe.