Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. június 29. - 08:13

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 29. - 06:35

Ezt én is így tudom, meg persze reggel 8 elõtt sem.
Arról nem mesélt anyukád, hogy szeretnéd, hogy valaki elvigye a cuccodat, akkor ne az indulás napjának délutánján telefonálj neki?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. június 29. - 05:27

Vasárnap reggel mennék fel és valamikor délután jönnék vissza.
Írta 2011. június 29. - 01:34

Ezt én is így tudom, meg persze reggel 8 elõtt sem.8 után meg nem hívunk fel senkit, anyukám így tanította!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2011. június 28. - 22:48

Írta 2011. június 28. - 22:26

Figyelj Zsolti itt szó se volt arról hogy én kit hogy nevezek meg.Jött a tejfelesszájú kifejezés Zolitól én meg használtam mégegyszer.Az meg hogy mire írtam hogy minek neki olyan keró azt rosszul értetted szerintem.Ennek volt személyes poénos szivatós elõzménye, hogy minek neki olyan és nem arról van szó hogy megítélném kinek milyen keró kell.Persze akinek van pénze olyant vesz amilyet akar, de kérlek ne csináljuk egy viccbõl komoly dolgot és ne ítélj el olyanért amibe semmi komolyság nincs.errõl a gumis dologról meg csak annyit hogy ne állítsatok be úgy mintha én valami etalon lennék aki mellet büszkeség jobban menni.Nem azt mondtam hogy én vagyok a csúcs csak azt hogy számít a gumi és tudom hogy mi a szar.(megjegyezném hogy igen volt aki nem megfelelõ körülmények mellet otthagyott...csak nem lefele
de mindenki azzal gazdálkodik amilye van
Bennem van a hiba, nem kaptam el még ironizáló írásmódod fonalát. Légy a segítségemre és legközelebb tégy egy mosolyt oda, ahol nem kell, hogy komolyan vegyelek. És akkor nem írok butaságokat.
Írta 2011. június 28. - 22:03

Vigyázzatok a sráccal,még a kempingje is Specialized!

Írta 2011. június 28. - 21:21

Ha Kucsik Szabolcs debreceni pógár hajlandó lenne felvenni a telefonját, akkor már hívtalak volna. De holnap hívlak mindenképp!
A polgárnak otthon maradt.... 8 után meg nem hívunk fel senkit, anyukám így tanította! Mondjuk odabaszna ha lefoglalt szállás mégse lenne lefoglalva:-( Mondjuk 5-en pont odaférnénk...
Írta 2011. június 28. - 20:47

Szállás?
Ha Kucsik Szabolcs debreceni pógár hajlandó lenne felvenni a telefonját, akkor már hívtalak volna. De holnap hívlak mindenképp!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. június 28. - 19:21

Azért a Conti gumikat teljesen nem írnám le. Volt RaceKing-em (talán pont az az ominózus RaceKing van a srác bringáján, amivel majdnem eltörtem a bordáimat és ugye télen meg ripityára törtem a könyökömet, szal óvatosan azzal a gumival
), vannak elõnyei és hátrányai, de pl. most egy pár Mountain King Supersonic-ot koptatok és arról igencsak jókat tudok nyilatkozni még így a saras, folyós Kassa maraton után is. No de, gumikról ennyit, mert majd Röfi lebasz minket, hogy meg kell tanulni bringázni és hogy húzzunk át a Gumitopikba
Mónár: mink megyünk a Draútszamárra.
Szállás?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. június 28. - 19:08

Azért a Conti gumikat teljesen nem írnám le. Volt RaceKing-em (talán pont az az ominózus RaceKing van a srác bringáján, amivel majdnem eltörtem a bordáimat és ugye télen meg ripityára törtem a könyökömet, szal óvatosan azzal a gumival
), vannak elõnyei és hátrányai, de pl. most egy pár Mountain King Supersonic-ot koptatok és arról igencsak jókat tudok nyilatkozni még így a saras, folyós Kassa maraton után is. No de, gumikról ennyit, mert majd Röfi lebasz minket, hogy meg kell tanulni bringázni és hogy húzzunk át a Gumitopikba
Végre egy értelmes hozzászólás.Ja bocs ez nem gumitopik de akkor is.Íme a példa akkor mindenkinek az istenkirály race king-rõl.Na én a témát zárom
Írta 2011. június 28. - 18:42

Róóólandnak meg tényleg tejfölös a szája.

Szia Pumpikutya!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. június 28. - 18:01

Írta 2011. június 28. - 17:47

Írta 2011. június 28. - 17:46

Írta 2011. június 28. - 16:59

de mindenki azzal gazdálkodik amilye van
Írta 2011. június 28. - 16:31

Blazser: A tejfelesszájú gyerek 18 körül lehet, te sejtésem szerint 20-22. Akkor te már veterán vagy? Az, hogy Zoli a maga korával atyaian becézgeti egy dolog, de tõled egy kicsit mókás a "tejfölösszájúzás".
Mi az, hogy minek neki olyan bringa? Ha az tetszik neki és ki tudja ügyeskedni az árát akkor miért ne? Te minek vetted a Meridát? Sok az ide, nem kell annyi út, maratonra felesleges, keményen nyomatni meg kevés. (látod én is tudok hülyeségeket írni:-)
Magam sem gondolom zúzós guminak a Race Kinget, és én is szeretem a jó gumikat, de igen meglepõdnél, hogy itt (és máshol is) egyese maratonos, CC-s arcok milyen gumikkal mennek nagyon lefelé, télen- nyáron, akár melletted is. Ebbõl páran (ha jól látom) a nem éppen ideális körülményû Kassa maratonon is elmehettek melletted. Sajnos a Race King-es otthagyós empíriádra még várnod kell a jövõ szezonig, de ha eddig még nem hagyott le senki addig gondolom tudsz várni.
n1

Így nap végére jó kedvem lett ettõl a szájkaratétól (=
Jobban nem is fogalmazhattál volna Zsolti, csak ne húzd fel magad. Szúú-száá

Írta 2011. június 28. - 15:36

Mi az, hogy minek neki olyan bringa? Ha az tetszik neki és ki tudja ügyeskedni az árát akkor miért ne? Te minek vetted a Meridát? Sok az ide, nem kell annyi út, maratonra felesleges, keményen nyomatni meg kevés. (látod én is tudok hülyeségeket írni:-)
Magam sem gondolom zúzós guminak a Race Kinget, és én is szeretem a jó gumikat, de igen meglepõdnél, hogy itt (és máshol is) egyese maratonos, CC-s arcok milyen gumikkal mennek nagyon lefelé, télen- nyáron, akár melletted is. Ebbõl páran (ha jól látom) a nem éppen ideális körülményû Kassa maratonon is elmehettek melletted. Sajnos a Race King-es otthagyós empíriádra még várnod kell a jövõ szezonig, de ha eddig még nem hagyott le senki addig gondolom tudsz várni.
Írta 2011. június 28. - 15:09

Szó sincs profi DH harcosok szintjérõl. Az utolsó mondatodból meg kiemeltem a lényegetVolt már Conti gumim.Soha többet.Én nem bíznám magam Contira fõleg nem race king-re.Igen biztos van aki ott hagyna azzal is pl nagyon profi dh harcosok, de ha nem õ szintjük a mérvadó akkor igen sokat számít a gumi.Nem zúzásra tervezték amúgy sem azt a külsõt.Majd ha valaki ott fog hagyni race king-el akkor elismerem, de még nem volt rá példa úgyhogy errõl ennyit.

Írta 2011. június 28. - 14:38

Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem van olyan, aki téged otthagyna egy Race King gumival lefelé
Utána meg én kérdezném, hogy minek egy olyan alá egy 15-16 centit mozgó gép, akit a nagy zúzás közepette otthagynak egy Race King gumival
Zozó: Azzal is tisztában vagy, hogy kaják terén mennyire finnyás vagyok (nuku hal, gomba, és csak darált hús), és amit írtál, az csak a sütikre igaz
Volt már Conti gumim.Soha többet.Én nem bíznám magam Contira fõleg nem race king-re.Igen biztos van aki ott hagyna azzal is pl nagyon profi dh harcosok, de ha nem õ szintjük a mérvadó akkor igen sokat számít a gumi.Nem zúzásra tervezték amúgy sem azt a külsõt.Majd ha valaki ott fog hagyni race king-el akkor elismerem, de még nem volt rá példa úgyhogy errõl ennyit.