Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Naná. :D Rettegj Soma!

Félve fogom elhagyni a lakást,dolgozni is csak estére járok....

A Kofala meg egy kalap szar.Annál már a Soma kóla is jobb ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Húha!

Blazser gyorsan mutatkozz be tisztelettudóan itt a fórumon is, mert : 1. Röfi kimiskárol, 2. örökre rád fog szállni és téged fog b@szogatni akár milyen jól is fõzöl !

Vannak izlés ficamosak akik mindent megesznek , de meginni már nem ! :D Igaz Dani!

Itt a Chili 2-ben egy tejfelesszájú kölyöknek van egy csomó bontott dolga egy új Trek EX7-bõl, ha valkit érdekel:

Avid Juiicy 3 fékszett , Bontrager Jones Xr kevláros külsõk, Bontrager Select kormányszár, teleszkóppumpa, Recon teleszkóp, Bontrager markolat, Bontrager select 630-as 31,8-as kormány,

Zozobá

Engem SPD pedál érdekelne valami jóáras. Lehet használt is, ha van valamid számomra dobj egy privátot.

Elõre is köszi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Aki Continental race king-el akar zúzni lefele az inkább menjen el pályakerékpározni.

Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem van olyan, aki téged otthagyna egy Race King gumival lefelé ;) Utána meg én kérdezném, hogy minek egy olyan alá egy 15-16 centit mozgó gép, akit a nagy zúzás közepette otthagynak egy Race King gumival ;)

Zozó: Azzal is tisztában vagy, hogy kaják terén mennyire finnyás vagyok (nuku hal, gomba, és csak darált hús), és amit írtál, az csak a sütikre igaz :D

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Valaki tudja, hogy Kassáról mikor lesz pályafotó?

Nézz át a Kassa topicba......

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Húha!

Blazser gyorsan mutatkozz be tisztelettudóan itt a fórumon is, mert : 1. Röfi kimiskárol, 2. örökre rád fog szállni és téged fog b@szogatni akár milyen jól is fõzöl !

Vannak izlés ficamosak akik mindent megesznek , de meginni már nem ! :D Igaz Dani!

Itt a Chili 2-ben egy tejfelesszájú kölyöknek van egy csomó bontott dolga egy új Trek EX7-bõl, ha valkit érdekel:

Avid Juiicy 3 fékszett , Bontrager Jones Xr kevláros külsõk, Bontrager Select kormányszár, teleszkóppumpa, Recon teleszkóp, Bontrager markolat, Bontrager select 630-as 31,8-as kormány,

Vadröfi? :D ... nem lesz vele gond
Igen van olyan aki nem érzi mi a finom és mi nem az.
Tejfelesszájú kölyöknek minek EX-7?Jobb is azt eladni alkatrészként.Aki Continental race king-el akar zúzni lefele az inkább menjen el pályakerékpározni.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Húha!

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Valaki tudja, hogy Kassáról mikor lesz pályafotó?

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Na bakker már nem csak vaddisznó kolbászért hanem kofoláért is ki kell utazni néha.Ja amúgy nem wild pig hanem wild boar.Hehe.Normal pig live in forest. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Sebaj Sanyi, lesz ez még ígyse... (Igaz Csipi! ;))

Naná. :D Rettegj Soma!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Mikor menne? Mi Annával szombaton mennénk, vasárnap vissza; vonattal terveztük, de ha össze tudjuk egyeztetni, szívesen elmennénk kocsival. Küldj már légyszi vmi elérhetõséget... (pm) köszi :)

Egy szombati fuvar engem is érdekel, de csak a Népligetig.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Gratula a Kassát teljesítõknek! :)

Mikor menne? Mi Annával szombaton mennénk, vasárnap vissza; vonattal terveztük, de ha össze tudjuk egyeztetni, szívesen elmennénk kocsival. Küldj már légyszi vmi elérhetõséget... (pm) köszi :)

Közben rájöttem, hogy nincs meg a száma, de holnap elküldöm azt is.

Atus, pedig ha tudnád milyen finom a Kofola ( azaz UnikumosKóla ) bár pia nincs benne! :)

Az még mindig egy kalap fos :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sebaj Sanyi, lesz ez még ígyse... (Igaz Csipi! ;))

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Annyit még hozzáfûznék ehez a hétvégéhez,hogy néha elég szétszórt volt egykét emberke :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na jóóóvan Dani , az egészségi állapotodra való tekintettel ( bár sosem voltál teljesen normális :D ) elnézem a beirásod! :)

Röfi, ha érdekel megmutatom a rózsaszin kollekciót is, itt benn a boltban! :) Persze hátul a raktár részlegen, kis huncut! :D

Ez egy kicsit gáz reklám: " Ha ellopnák a bicód, menj Zozobához a Chili 2-be, egy másik használtért! " Tibi háteztérdemlem!??? :)
Amúgy ez a mostani Német szállitmány kicsit gáz , mert k.rva sok meló van velük! :(

Atus, pedig ha tudnád milyen finom a Kofola ( azaz UnikumosKóla ) bár pia nincs benne! :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Gratula a Kassát teljesítõknek! :)

Hali!
Daneluszki Laci (egy nyíregyi srác) írt, hogy a Duna maratonra Hajdúszoboszlóról menne, mert akkor ott lesz a családjával, és tudnék-e valakit aki elvinné, vagy 3 embert, akiket elvinne Debrecen és környékérõl.
Ha valakit érdekel/tud segíteni szóljon!
köszi

Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Biztonságos.
Ha netán mégsem, akkor használt kerót tud ajánlani Zozóbá.

Korcs: Nyíííháhááááááááá vazzze ez kib...ott jó volt! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

durci

durci

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!

Mennyire tartjátok megbízhatónak a Nagyállomásnál a rendõrség elõtti biciklitárolót?
holnap reggel 7 tõl lenne ott este 9 ig
A fehér-zöld-piros Raleighrõl lenne szó.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó, mókuskák!

Gratula a Kassa Marcit teljesítõknek!
Én is elindultam, de csak Sárospatakig jutottam. :-)
Már csüt. délután se voltam valami hú de faszán.
Gondoltam, csak egy kis gyomorrontás és másnapra elmúlik.
De ez inkább valami kis vacak vírusféleség lehetett.
Idõnként minimális szédülés meg cifra (nem palota).
Péntek este elmentem bringázni egyet Sárospataknál, de már a Tengerszemig se tekertem fel, mivel
nem éreztem magamban elég erõt és az esõ is elkezdett szakadni. Eldöntöttem, hogy még ha nem is érzem szarul magam, nem vagyok maratonozós állapotban és be se állítottam az ébresztõt reggelre.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Celeb szóvivõnk térdproblémákra hivatkozva nem kíván kamera elé állni!

;)

A térde fáj, nem a szája :D

HA már póló
Örömmel jelentem, hogy "Debreceni Kerékpáros Póló Szakosztályunk" számára Kovács István igazgató úr, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium udvarán található kemény borítású pályát minden héten az alábbi idõpontokban térítésmentesen a rendelkezésre bocsátotta!! :)
Az idõpontok: szerda 18:30-20:00
szombat: 15:00-18:00

Mindenkit nyomatékosan kérek arra, hogy azért, hogy kvázi idegeneknek ingyen ideadták a pályát, cserébe normálisan viselkedjünk. Füvön nem bringázunk, köszönünk a portásnak, stb. A pálya szélén találunk bokrokat, arra is kéretik vigyázni, és a pályát körülvevõ salakot se kerékpárversenyekre tervezték ;)

+ 1 nem elhanyagolható információ :D : A pálya az Apeh mellett, a Csengõ utca 4 szám alatt található. Megközelíthetõ a Hajnal utcáról, vagy a faraktár utcai híd alatti kis utakon. Ja, és ez nem az idõk végezetéig, hanem Aug. 21-ig él.

Hogy tudjátok, ezentúl nem a DEAC lesz az 1-es számú pálya, ha esetleg valaki kijönne nézelõdni :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Érdekesség!
Csak ketten _tiszták_ tíz Tour-gyõztesbõl

Ugyan már királylány!
(Ez nem Neked szól!)

Tízbõl tíz doppingol!
Twelve times ironman