Hát fura volt ez az idénynyitó verseny. 20km-es idõfutam volt meghirdetve, ehelyett 60km-es mezõnyverseny volt...
Sejtettem, hogy nem túl tiszták a dolgok. Azért egy telefont megért volva. Voltam már én is ilyen átszervezett versenyen. Szerintem jobb hogy, egy rendes versenyt rendeztek, csak a komminikáció volt rossz.
Ha már ott voltam csak elindultam...37km ment a dolog az élbollyal, de aztán leszakadtam...gondoltam majd a vert sorral befejezem a versenyt, de nem volt vert sor, mert akik leszakadtak, kiálltak... Így én is...de azért jó volt egy tök más szakágba is belegondolni:)
Nem tudom, hogy az ilyen kiállás mennyire normális dolog, mert általában azok a profik szoktak kiállni, akiknek nincs esélye bekerülni az elsõ háromba. Vagy mág azok sem. Esetleg ki lehet állni technikai probléma vagy sérülés miatt, de nem befejezni egy versenyt kicsit degradáló, saját magára nézve. Itt nem sok értelme van a "nem a gyõzelem, hanem a részvétel a fontos" mondásnak, ami amatõröknél jobban idéznek. Ezt a kritikát persze nem neked írom, meg ne sértõdj! Csak furcsállom, hogy manapság ciki, ha valaki leszakad és nem bírja végigtekerni a maradék távot becsületbõl. Vagy végigmentetek?
Még én féltem, hogyan fogok a bójánál kanyarodni, de az oútisok ezen bénasága felülmúlta a képzeletemet:D Néha nekik is lenne mit tanulni a montisoktól... Viszont ahogy meg tudták rángatni a mezõnyt...na azt meg mi tanulhatnánk meg tõlük:) Üdv:Thy
Hát igen, lenne néhány felfogásbeli és gyakorlati pótólnivaló. Ábrók Norbi pl. BMX-ezik, bár nem tudom, hogy az mit segít egy országúti versenyen...