Petya: Ez a hely is a Bükkben van, Bánkút alatt, szerintem az országútival kicsit zúzós lenne! De megnézhetjük!nkarcsik: az a kérdés, hogy hány grammra van kopva?
én is megyek, sztem az outival.
Röfi: nem megyünk el valamelyik hétvégén arra megnézni hol is van ez, illetve outizni kicsit ott a környéken? Lenne még kedve hozzá valakinek?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2007. augusztus 04. - 21:40
Írta 2007. augusztus 04. - 21:37
Zotya: Ez a második alkalom volt, a kerékpárszállítási módszereddel. Pár éve az én, most majdnem a bringám életébe került. Azt hiszem maradok a hagyományos módszernél, ami már oly sok külföldi úton bevált. A nem bringa és autóbarát (160km/h) vezetés ellenére is.
Ui:Oszi barátom még fát is gallyalt vele és simán kibírták! ;-)
Kata:Van egy össztelós vázám eladó! ;-)
Ui:Oszi barátom még fát is gallyalt vele és simán kibírták! ;-)
Kata:Van egy össztelós vázám eladó! ;-)
Írta 2007. augusztus 04. - 19:28
Kata! Mennyi lenne a Caldera? Kis barátnõmet lehet érdekelné. A váz ugye 16-os?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2007. augusztus 03. - 09:38
Halihó
Csak nem felhagysz??
Nem, nem, csak egy össztelóson gondolkodom. És majd egy országútin, de az még a távolabbi tervek között szerepel. Semmi pénzért nem hagynék fel a tekeréssel, nagyon szeretem csinálni :love1:
A szentléleki versenyre beneveztem, a bükki teljesítményen is ott leszek, de a 80km-t tervezem. Most még :-)
Írta 2007. augusztus 03. - 08:49
CSáó Kata ezek dzerint vissza jöttél külhonból? Mivel a Calderád nem gyári felszereltségû így egy kicsit kompenzálni kell az árral . Te egész rendben tartod és tisztán is, így 50-75% között az eredeti árhoz képest!
Mit szemeltél ki helyette?
Más ! Skacok , szept.8-án Bükk 50 TT aki nem a mátrára megy annak melegen ajánlom jó muri szokott lenni, és a végén zsíroskenyér+hagyma+tea!:lick:
Mit szemeltél ki helyette?
Más ! Skacok , szept.8-án Bükk 50 TT aki nem a mátrára megy annak melegen ajánlom jó muri szokott lenni, és a végén zsíroskenyér+hagyma+tea!:lick:
Írta 2007. augusztus 02. - 21:27
Írta 2007. augusztus 02. - 19:22
Sziasztok!
Ez a szentléleki tekerészés jól hangzik, ha nem jön közbe semmi, akkor részt veszek életem elsõ kerós versenyén :-)
Kérdés: szerintetek egy 2005-ös Kona Caldera-t mennyi pénzért lehet eladni mostanában? Kb 4400km-t tekertem vele.
Ez a szentléleki tekerészés jól hangzik, ha nem jön közbe semmi, akkor részt veszek életem elsõ kerós versenyén :-)
Kérdés: szerintetek egy 2005-ös Kona Caldera-t mennyi pénzért lehet eladni mostanában? Kb 4400km-t tekertem vele.
Írta 2007. augusztus 02. - 11:44
Csûváz Mindenkinek!
Röfi ti meg nem tudtok egy kerékpártartóra felrakni egy bringát? Ezt halottam!
Sõt hezefelé a kerékpártárolót sem raktátok fel jól?
Nem mondod, hog yennyire amatõrök vagytok?
Röfi ti meg nem tudtok egy kerékpártartóra felrakni egy bringát? Ezt halottam!
Sõt hezefelé a kerékpártárolót sem raktátok fel jól?
Nem mondod, hog yennyire amatõrök vagytok?
Írta 2007. augusztus 02. - 10:32
Írta 2007. augusztus 02. - 10:23
én hétköznap mindig dolgozom, úgyhogy nekem meg csak a hétvége jó sajnos
(kivehetnék szabit, de azt másra tartogatom...)
(kivehetnék szabit, de azt másra tartogatom...)
Írta 2007. augusztus 02. - 10:18
Gyk: Én jövõ héten Tiszaujvárosban dolgozom, de szerda délelõtt fel tudnék menni Miskolcra kocsival és onnan mehetnénk. Korán reggel indulhatnánk és
akkor délutánra vissza is érnék dolgozni.
akkor délutánra vissza is érnék dolgozni.
Írta 2007. augusztus 02. - 10:05
nkarcsik: az a kérdés, hogy hány grammra van kopva?
Röfi: nem megyünk el valamelyik hétvégén arra megnézni hol is van ez, illetve outizni kicsit ott a környéken? Lenne még kedve hozzá valakinek?
Írta 2007. augusztus 02. - 09:17
Honnan szedjek én 26×1.5-ös külsõt...?
1.6-os Sportcontactot tudok adni,bár sokathasznált állapotban van.
Írta 2007. augusztus 01. - 22:05
Írta 2007. augusztus 01. - 22:00
Egy verseny miatt nem akarok gumit venni. Van egy 405 grammra kopott Notos XC-m.AJó nagy kib....ás Vékonyabb nem lehet? Az meg milyen?
Amúgy nálunk tán van valami..
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. augusztus 01. - 21:44
Mert az 1,3-as Sportcontactommal az országútisok közé sorolnak! ;-)
/vagy nem is engednek versenyezni/
Az lenne az igazi, ha az MTB kategóriának külön pálya lenne az erdõben... nyamm :-)
/vagy nem is engednek versenyezni/
Az lenne az igazi, ha az MTB kategóriának külön pálya lenne az erdõben... nyamm :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. augusztus 01. - 21:41
A meg minek?
Aha már látom...
Jó nagy kib....ás Vékonyabb nem lehet? Az meg milyen?
Aha már látom...
Jó nagy kib....ás Vékonyabb nem lehet? Az meg milyen?
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Írta 2007. augusztus 01. - 21:37
Jönnétek ide?
I. SZENTLÉLEK Kupa
MTB 26 X 1,5-tõl
Honnan szedjek én 26×1.5-ös külsõt...?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. augusztus 01. - 21:32
Már neveztem is!!! Bár a korosztályok picit elcsúsztak, mert az ifi idén még 89-ig tar, nem 90-ig, de spongyát reája...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2007. augusztus 01. - 19:55
Jönnétek ide?
I. SZENTLÉLEK Kupa
MISKOLC GARADNA - szENTLÉLEKI TÚRISTAPARK
AMATÕR Hegyi idöfutamverseny
VERSEnYKIÍRÁS
A verseny fõvédnöke:
Katona Ferenc: Szentléleki Túristapark vezetõje
1. A verseny célja:
Egyéni hegyi idõfutamverseny helyezési sorrendjeinek eldöntése 14 kategóriában. KATEGÓRIÁK, FÉRFI: SERDÜLÕ 1994-1998, IFI 1990-1993, FELNÕTT 1968-1989, SENIOR I 1958-1967, SENIOR II 1907-1957, NÕI: SERDÜLÕ: 1990-1998, FELNÕTT: 1907-1989. KÜLÖN KERÜLNEK ÉRTÉKELÉSRE AZ ORSZÁGÚTI ÉS MTB KERÉKPÁRRAL INDULÓK
A versenyen bárki korlátozás nélkül indulhat. A verseny nyílt minden leigazolt és amatõr versenyzõ számára, aki a helyszínen benevez, és ezzel elfogadja a verseny szabályait. Lehetõség biztosítása nem leigazoltak számára kerékpárversenyen a szabadidõ sportolással történõ kitöltésére. További célja a tehetségek felkutatása és az egészséges életmódra nevelés. Lehetõség az amatõr kerékpárosok számára erõnlétük felmérésére versenykörülmények között.
2. A verseny rendezõje:
Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület. 3526 Miskolc, Katowice u. 5. Kirilla László 30/9284-233
3. A verseny központja:
Rajt: Miskolc Garadna. A Bánkúti út elágazásától 500m Bánkút irányába.
Cél: Szentléleki Túristapark, Eredményhirdetés: Szentléleki Túristapark területén.
4. A verseny idõpontja, távja:
2007. augusztus 26. (vasárnap) 10:00. 7,2 km
5. A verseny típusa:
Egyéni hegyi idõfutam verseny, egyperces indítással. Mindenki csak egy számban indulhat! MTB 26 X 1,5-tõl
6. A nevezés módja:
Az elõnevezettek névsora a www.kisgalya.hu oldalon folyamatosan frissítésre kerül.
Elõnevezés: E-mailben kisgalya@vipmail.hu, Név, szül. év, országúti/MTB kategória, egyesület/Város, lábméret. (akik biztosan jönnek, jelezzék indulási szándékukat így megkönnyítik a rendezõk dolgát.) Lehetõség van 10:10 és 10:45 közötti rajtszámok lefoglalására, csak azok részére, akik 9:15-9:30-között megjelennek a nevezésnél, és átveszik azt. Mindenkinek a rajtszáma egyben az indulási idejét is jelzi!
Helyszíni: a rajt területén 9.15-10.30 között. Mindkét esetben a helyszínen kell fizetni.
7. Elõnevezési határidõ:
2007. augusztus. 22. (szerda) 16:00 óra. A határidõ lejárta után, nem tudunk elõre rajtszámot biztosítani!
8. Nevezési díj:
A nevezési díj: 1000 Ft. A nevezési díjak befizetése a rajthelyszínen történik. Szentléleken, a Túristapark területén minden távját befejezõ versenyzõ frissítõt, rajtszámon elhelyezett ikon ellenében emblémázott ajándékot valamint a Túristapark és az Outdoor Túra és Kerékpárbolt jóvoltából egy kis harapnivalót kap.
9. Helyezések eldöntése, Értékelés:
A verseny korcsoportonkénti gyõztese az a versenyzõ, aki a legrövidebb idõ alatt teljesíti a távot, külsõ segítség igénybe vétele nélkül! Aki külsõ segítséget igénybe vesz, azonnali kizárásra kerül! Autós kisérésre nincs lehetõség!
10. Díjazás, eredményhirdetés:
Eredményhirdetés, az utolsó beérkezõt követõen 30-40 perc. Korcsoportonként kupa, érem és tárgyjutalom az elsõ három helyezettnek. Minden induló emblémázott kerékpáros zoknit kap ajándékba.
11. Program:
A verseny napján: 9:15-10:30-ig nevezés, 10:00-tól rajt egypercenként. Egyéb programok: www.turistapark.hu
12. Rajtolás:
Rajtolási sorrend: 10:00: elsõ induló, majd percenkénti indítással nevezési sorrendben folyamatosan. Mindenkit név és rajtszám szerint szólítani fogunk legkésõbb 30 másodperccel az indulás elõtt. Aki lekési a rajtot, saját idejébõl veszít. A pályán csak rajtszámmal rendelkezõ kerékpáros tartózkodhat. A versenyzõk melletti futás, kerékpározás, autózás ill. a versenyzõk tolása azonnali kizárással jár.
13. A versenybíróság:
A versenybíróságot a rendezõ szerv kéri fel.
14. Költségek:
A verseny rendezési költségeit a szervezõk, a részvétel költségeit a versenyzõk fizetik.
15. Tájékoztatás:
- Rajtszámok: A versenyzõk kötelesek a szervezõk által kiadott rajtszámokat jól láthatóan a kerékpár kormányon viselni. Aki elveszíti azt, vagy szándékosan megrongálja, abban az esetben a versenyzõnek új nevezést kell leadnia.
- Kerékpáros fejvédõ használata kötelezõ.
- A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, balesetért és az abból adódó károkért a rendezõség nem vállal felelõsséget.
- A célba érkezett versenyzõk idõeredményei, Szentléleken a Túristapark területén elhelyezett táblán folyamatosan olvashatóak lesznek. Ezért mindenkit kérünk, hogy ne a célban zaklassa az idõmérõket!
- Az útvonal nincs lezárva, szembejövõ forgalomra is kell számítani. A KRESZ szabályainak betartása kötelezõ!
- Az utolsó induló után ruházat és táskák felszállítását vállaljuk.
- Mindenkirõl próbálunk fotót készíteni, ami a honlapunkon lesz látható az idõeredményekkel együtt.
- Minden résztvevõ a nevezésének leadásával a verseny szabályait elfogadta, hozzájárul, hogy az I. Szentlélek Kupáról készült film-, és képanyagokban valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kérhet.
16. Óvás:
Óvás nincs. A versenyszámok befejezése után 30 percig fogad el a versenybíróság írásbeli észrevételt, melyet a helyszínen tárgyal és hirdeti ki az eredményét.
I. SZENTLÉLEK Kupa
MISKOLC GARADNA - szENTLÉLEKI TÚRISTAPARK
AMATÕR Hegyi idöfutamverseny
VERSEnYKIÍRÁS
A verseny fõvédnöke:
Katona Ferenc: Szentléleki Túristapark vezetõje
1. A verseny célja:
Egyéni hegyi idõfutamverseny helyezési sorrendjeinek eldöntése 14 kategóriában. KATEGÓRIÁK, FÉRFI: SERDÜLÕ 1994-1998, IFI 1990-1993, FELNÕTT 1968-1989, SENIOR I 1958-1967, SENIOR II 1907-1957, NÕI: SERDÜLÕ: 1990-1998, FELNÕTT: 1907-1989. KÜLÖN KERÜLNEK ÉRTÉKELÉSRE AZ ORSZÁGÚTI ÉS MTB KERÉKPÁRRAL INDULÓK
A versenyen bárki korlátozás nélkül indulhat. A verseny nyílt minden leigazolt és amatõr versenyzõ számára, aki a helyszínen benevez, és ezzel elfogadja a verseny szabályait. Lehetõség biztosítása nem leigazoltak számára kerékpárversenyen a szabadidõ sportolással történõ kitöltésére. További célja a tehetségek felkutatása és az egészséges életmódra nevelés. Lehetõség az amatõr kerékpárosok számára erõnlétük felmérésére versenykörülmények között.
2. A verseny rendezõje:
Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület. 3526 Miskolc, Katowice u. 5. Kirilla László 30/9284-233
3. A verseny központja:
Rajt: Miskolc Garadna. A Bánkúti út elágazásától 500m Bánkút irányába.
Cél: Szentléleki Túristapark, Eredményhirdetés: Szentléleki Túristapark területén.
4. A verseny idõpontja, távja:
2007. augusztus 26. (vasárnap) 10:00. 7,2 km
5. A verseny típusa:
Egyéni hegyi idõfutam verseny, egyperces indítással. Mindenki csak egy számban indulhat! MTB 26 X 1,5-tõl
6. A nevezés módja:
Az elõnevezettek névsora a www.kisgalya.hu oldalon folyamatosan frissítésre kerül.
Elõnevezés: E-mailben kisgalya@vipmail.hu, Név, szül. év, országúti/MTB kategória, egyesület/Város, lábméret. (akik biztosan jönnek, jelezzék indulási szándékukat így megkönnyítik a rendezõk dolgát.) Lehetõség van 10:10 és 10:45 közötti rajtszámok lefoglalására, csak azok részére, akik 9:15-9:30-között megjelennek a nevezésnél, és átveszik azt. Mindenkinek a rajtszáma egyben az indulási idejét is jelzi!
Helyszíni: a rajt területén 9.15-10.30 között. Mindkét esetben a helyszínen kell fizetni.
7. Elõnevezési határidõ:
2007. augusztus. 22. (szerda) 16:00 óra. A határidõ lejárta után, nem tudunk elõre rajtszámot biztosítani!
8. Nevezési díj:
A nevezési díj: 1000 Ft. A nevezési díjak befizetése a rajthelyszínen történik. Szentléleken, a Túristapark területén minden távját befejezõ versenyzõ frissítõt, rajtszámon elhelyezett ikon ellenében emblémázott ajándékot valamint a Túristapark és az Outdoor Túra és Kerékpárbolt jóvoltából egy kis harapnivalót kap.
9. Helyezések eldöntése, Értékelés:
A verseny korcsoportonkénti gyõztese az a versenyzõ, aki a legrövidebb idõ alatt teljesíti a távot, külsõ segítség igénybe vétele nélkül! Aki külsõ segítséget igénybe vesz, azonnali kizárásra kerül! Autós kisérésre nincs lehetõség!
10. Díjazás, eredményhirdetés:
Eredményhirdetés, az utolsó beérkezõt követõen 30-40 perc. Korcsoportonként kupa, érem és tárgyjutalom az elsõ három helyezettnek. Minden induló emblémázott kerékpáros zoknit kap ajándékba.
11. Program:
A verseny napján: 9:15-10:30-ig nevezés, 10:00-tól rajt egypercenként. Egyéb programok: www.turistapark.hu
12. Rajtolás:
Rajtolási sorrend: 10:00: elsõ induló, majd percenkénti indítással nevezési sorrendben folyamatosan. Mindenkit név és rajtszám szerint szólítani fogunk legkésõbb 30 másodperccel az indulás elõtt. Aki lekési a rajtot, saját idejébõl veszít. A pályán csak rajtszámmal rendelkezõ kerékpáros tartózkodhat. A versenyzõk melletti futás, kerékpározás, autózás ill. a versenyzõk tolása azonnali kizárással jár.
13. A versenybíróság:
A versenybíróságot a rendezõ szerv kéri fel.
14. Költségek:
A verseny rendezési költségeit a szervezõk, a részvétel költségeit a versenyzõk fizetik.
15. Tájékoztatás:
- Rajtszámok: A versenyzõk kötelesek a szervezõk által kiadott rajtszámokat jól láthatóan a kerékpár kormányon viselni. Aki elveszíti azt, vagy szándékosan megrongálja, abban az esetben a versenyzõnek új nevezést kell leadnia.
- Kerékpáros fejvédõ használata kötelezõ.
- A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, balesetért és az abból adódó károkért a rendezõség nem vállal felelõsséget.
- A célba érkezett versenyzõk idõeredményei, Szentléleken a Túristapark területén elhelyezett táblán folyamatosan olvashatóak lesznek. Ezért mindenkit kérünk, hogy ne a célban zaklassa az idõmérõket!
- Az útvonal nincs lezárva, szembejövõ forgalomra is kell számítani. A KRESZ szabályainak betartása kötelezõ!
- Az utolsó induló után ruházat és táskák felszállítását vállaljuk.
- Mindenkirõl próbálunk fotót készíteni, ami a honlapunkon lesz látható az idõeredményekkel együtt.
- Minden résztvevõ a nevezésének leadásával a verseny szabályait elfogadta, hozzájárul, hogy az I. Szentlélek Kupáról készült film-, és képanyagokban valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kérhet.
16. Óvás:
Óvás nincs. A versenyszámok befejezése után 30 percig fogad el a versenybíróság írásbeli észrevételt, melyet a helyszínen tárgyal és hirdeti ki az eredményét.