Országutis, szerintem zsír állapotban.
Szerintem...

hétvégén nem lesz valami tekerés? mehetnékem van...
Hulló
Na írok már én is egy két sort
Illetve egy kérdés
Kergetõzés, maraton, idõfutamon kívül kit érdekel még csomagos túrázás?
Látom Icevanderxxx te mész Balaton köré
Én meg megyek a festõi Krakkóba át a Tátrán
Azért is kérdezem, hogy kit érdekel ilyesmi, mert komolyabb helyre (hegyre) nem vinném a jelenlegi túratársamat...
A Dolomitokra fáj a fogam, Stelvio meg ilyenek - mondjuk jövõre jó lenne
Na ennyi mára
HalihóSzept. 8-a Bükk 50 TT! ez neked szó Nagybub:
Life is TOO Short, RIDE HARD
<> GSK <> MATA <> GoFAST <>
Bundáskenyééér
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Sziasztok.
Tudom, hogy ez nem a megfelelõ hely, de mivel debreceni vagyok itt tudnak a legjobban válaszolni a kérdésemre. Be akarom köttetni a netet otthonra és egy kis segítség kéne.
Szóval az érdekelne, hogy ki hol fizeti elõ a netet, mennyiért, és mennyire elégedett a szolgáltatással. Korlátos-e vagy sem, és hogy mennyire akadozik.
Egy pár szóban elég ha válaszoltok. Nagyon sokat segítene. Elõre is köszi, és még egyszer bocsánat, hogy ezzel titeket zavarlak. Jó tekerést mindenkinek.
-Misi-
Kata! Mennyi lenne a Caldera? Kis barátnõmet lehet érdekelné. A váz ugye 16-os?
Sziasztok.
Tudom, hogy ez nem a megfelelõ hely, de mivel debreceni vagyok itt tudnak a legjobban válaszolni a kérdésemre. Be akarom köttetni a netet otthonra és egy kis segítség kéne.
Szóval az érdekelne, hogy ki hol fizeti elõ a netet, mennyiért, és mennyire elégedett a szolgáltatással. Korlátos-e vagy sem, és hogy mennyire akadozik.
Egy pár szóban elég ha válaszoltok. Nagyon sokat segítene. Elõre is köszi, és még egyszer bocsánat, hogy ezzel titeket zavarlak. Jó tekerést mindenkinek.
-Misi-
a bükki teljesítményen is ott leszek, de a 80km-t tervezem. Most még :-)