JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bizony, meglehetösen.. Nem baj ha nem raksz fel ma képet a bringádról, elég ha leírod milyen:)Igen, sejtettem hogy te vagy. Jó rég beszéltünk.
Igen, sejtettem hogy te vagy. Jó rég beszéltünk.Gácsi zoli
Anyukám leánykori neve: Maruzs Monikaigy biztos simerõs
Jah, képet is akartam feltenni, de valahogy nem sikerült, majd holnap, ha frissebb leszek, akkor megint megpróbálom.srácok, srácok...
Nem felvenni a kesztyût, mert ha lesüllyedsz a szintjére és legyõz a rutinjával.
Azt hiszem nincs itt senki aki komolyan venné, leírta magát a vádaskodásaival (hogy van-e alapja, az meg aztán végképp nem ránk tartozik), de annyi gerinc nincs benne, hogy felvállalja magát. Én megmondom õszintén jól szórakozom rajta, így letiltani sem fogom, de valószínûleg addig tart majd a mûsor, amíg adjuk alá a lovat. Ezek, meg a helyesírása alapján pedig nem lehet több 14 évesnél...
Lecsa: üdv köztünk (a bicaj pedig pontos), a TAJ számnál helyett pedig inkább egy képet nyomj a bicódról!
Gácsi zoliMilyen Zoli vagy? ugy könnyeben be fogsz ugarni.
Köszi! Nem hinnétek,de ma kaptam ki az 5ös helyesírás dogám nyelvtanból. és nem tudom leírni a bicaj szót. Hát ez van.srácok, srácok...
Nem felvenni a kesztyût, mert ha lesüllyedsz a szintjére legyõz a rutinjával.
Azt hiszem nincs itt senki aki komolyan venné, leírta magát a vádaskodásaival (hogy van-e alapja, az meg aztán végképp nem ránk tartozik), de annyi gerinc nincs benne, hogy felvállalja magát. Én megmondom õszintén jól szórakozom rajta, így letiltani sem fogom, de valószínûleg addig tart majd a mûsor, amíg adjuk alá a lovat. Ezek, meg a helyesírása alapján pedig nem lehet több 14 évesnél...
Lecsa: üdv köztünk (a bicaj pedig pontos), a TAJ számnál helyett pedig inkább egy képet nyomj a bicódról!
Részemrõl mindenképp. mivel outim nem nagyon van.Hogy merre az majd kiedrül.(de még a krátertónál még nem jártamMit takar ez a helyi szintû tekerés? És montival lenne a járgány alattunk?