Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. augusztus 29. - 20:54

Írta 2011. augusztus 29. - 19:37

tegnapi hír: szoboszlói ismerõs egyirányúval szemben 6000 ft bírság!
Írta 2011. augusztus 29. - 19:32

van aki beszopja ezeket a dolgokat, mert sokszor megijed a jardoktól
Juj, tudnék mesélni, hogy mai napig sok rendõr azt hiszi (Tv-bõl elhíresült hülyeségbõl), hogy egyirányú utcába a kerékpáros szembõl behajthat...
Írta 2011. augusztus 29. - 18:43

Ez a bicaj egyben, vagy bontva eladó. (Tényleg jóárasítva!) Érdeklõdjetek priviben. Bontani csak akkor, ha több mint fele gazdit talál.
Írta 2011. augusztus 29. - 14:24

Én inkább lottózok:D
Írta 2011. augusztus 29. - 11:58

Izom , még az elsõ Brno-i kiállitáson a Pells cég csinált ehhez hasonlatosat ,az ha jól rémlik, akkor 6 évvel ezelõtt volt 5,2kg-os! és persze olcsóbb!
Basszus ki kell nyomtani mostmár azt anyamvadt rendeletet! ! !
Írta 2011. augusztus 29. - 10:33

Ne pazarold a hozzászólásaidat Epyc,mert így hamar meglesz a 3000

Írta 2011. augusztus 29. - 09:59

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. augusztus 29. - 09:56

Írta 2011. augusztus 29. - 08:48

Írta 2011. augusztus 29. - 00:10

Halihó
Ma este a Betlehenrõl a Mester utcára kanyarodva lekörözött két polgárõr.
Kérdezték,hogy tudom e milyen jogszabályokat sértettem meg kerékpározás közben..
Mondtam inkább sorolják
Most jön a furcsább rész:ki lett elvileg nekik adva(és meg is állítottak minden biciklist amíg dumáltam velük),hogy figyelmeztessenek minden kerékpárost a jogszabályok változására,miszerint:
-éjszaka lakott területen belül is kell mellényt viselni
-elöl/hátul 2-2 db prizma
-nappal lakott területen kívül is kötelezõ a mellény
-meg a szokásos csengõ miegymás...
Szerintük jú.l01-tõl jött be valami új rendelet,de én nem találtam semmit..
Most tekerjek vissza és mondjam nekik?
van aki beszopja ezeket a dolgokat, mert sokszor megijed a jardoktól
a legjobb, ha ezt a köhém rendeletet kinyomtatja ki úgy érzi, táska aljában elfér,és ha ugatnak, akkor elõvenni, és illedelmesen megmutatni
amúgy az is meg van határozva benne, hogy a prizmának meg a lámpának a földtõl hány cm-re van a helye,Jogszabályi háttér - 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet | Criticalmass.hu komolyan

az egyik srácot állítólag azert közösülték meg, mert nem a kormányon volt a csengõje. pedig az nincs elõírva, csak hogy a bringán legyen
ugyanakkor megközösülhetnek akkor is, ha a hátsólámpa nem a kerón, hanem az öveden, vagy a táskádon van
jó, mi?
Írta 2011. augusztus 28. - 22:19

Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is
Ugyankérlek!

Erre akar valaki jönni?
A Szegedi polo edzõtábor jó volt, sokat játszottunk, sokat fesztiváloztunk és keveset aludtunk.

Meséltük kinn a polon egy gyereknek, hogy a GS-sel vagyunk benn a SzINen, erre õ:
"Tudtátok, hogy abból egy magyar gyerek lett a világbajnok?" :')
(Kedd délután Friss Rádió élõ adás, annak aki nem unja még a mesémet.)
Mátra milyen volt?
Eszter, kerékkel nem volt probléma?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2011. augusztus 28. - 21:39

Ma este a Betlehenrõl a Mester utcára kanyarodva lekörözött két polgárõr.
Kérdezték,hogy tudom e milyen jogszabályokat sértettem meg kerékpározás közben..
Mondtam inkább sorolják

Most jön a furcsább rész:ki lett elvileg nekik adva(és meg is állítottak minden biciklist amíg dumáltam velük),hogy figyelmeztessenek minden kerékpárost a jogszabályok változására,miszerint:
-éjszaka lakott területen belül is kell mellényt viselni
-elöl/hátul 2-2 db prizma
-nappal lakott területen kívül is kötelezõ a mellény
-meg a szokásos csengõ miegymás...
Szerintük jú.l01-tõl jött be valami új rendelet,de én nem találtam semmit..
Most tekerjek vissza és mondjam nekik?

Írta 2011. augusztus 28. - 16:02

Ahogy facsén már írtam, a rádióban meg folyamatosan azt mondják, hogy autós razzia van az utakon. Gyorshajtókat és ittasan vezetõket szûrnek. Most akkor kiket?
És miért kellene tartani a kerékpárosokat ellenõrzõ rendõröktõl? Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is
Péntek délután a sámsoni úti kerékpárúton csorogtunk befelé Somával, nem fértünk el a szembõl érkezõ 4 rendõrtõl. Természetesen nem mi mentünk a járdán.

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. augusztus 28. - 14:55

Írta 2011. augusztus 28. - 10:57

Nagyon jók a Tátrás képek! ! ! Tomi ezt a térded hogy birta ? Volt fájdalom csillapitó szedés?
Röfi úgy látom igencsak rákattantál most a Tátrára! Gyalogtúra után még egy országutis tekerés is!
Én akkor felajánlom szept . 2-3-4 Erdély , Bihar hegység , Boga telep szálással. Akinek még van kedve az befér a 40 fõs buszba!
Írta 2011. augusztus 27. - 21:54

Írta 2011. augusztus 27. - 21:05

Enté van még véletlen tárcsakonzolos Morati (v más titán) elsõvillád montira? Vagy ha neked nem, akkor másnak?
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2011. augusztus 27. - 12:56

Esetleg lenne kedve valakinek körbecsavarni a Tátrát?
Írta 2011. augusztus 26. - 22:20