Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ezek a Kresz módosítások is megérnének annyi törõdést, hogy legalább évente egyszer szétszórná a postás. Dili az egész, hogy minden változásról csak szájhagyomány útján informálódik az ember, és ráadásul másképp tudja a szerv és megint másképp az érintett!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
van amelyik tudja

tegnapi hír: szoboszlói ismerõs egyirányúval szemben 6000 ft bírság!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

van aki beszopja ezeket a dolgokat, mert sokszor megijed a jardoktól

Juj, tudnék mesélni, hogy mai napig sok rendõr azt hiszi (Tv-bõl elhíresült hülyeségbõl), hogy egyirányú utcába a kerékpáros szembõl behajthat...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
KONA Kikapu össztelós jóárasítva! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Ez a bicaj egyben, vagy bontva eladó. (Tényleg jóárasítva!) Érdeklõdjetek priviben. Bontani csak akkor, ha több mint fele gazdit talál.

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Vedd meg részletre mint egy lovat.Elsõnek lófaszt kapsz. :D
Én inkább lottózok:D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Röfi azt hiszem ott szállunk meg , ugyanis nekem csak a"technikai" túravezetés a részem, a többit nem én intézem!

Izom , még az elsõ Brno-i kiállitáson a Pells cég csinált ehhez hasonlatosat ,az ha jól rémlik, akkor 6 évvel ezelõtt volt 5,2kg-os! és persze olcsóbb!

Basszus ki kell nyomtani mostmár azt anyamvadt rendeletet! ! !

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ne pazarold a hozzászólásaidat Epyc,mert így hamar meglesz a 3000 ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Focus Izalco Ultimate 20-G RED

Alig 9e Euro! Kettõt veszek, legyen mivel melóba is járni.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Focus Izalco Ultimate 20-G RED

Feltöltött kép

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem büszkeség, de nekem csak az országútin van egy hátsó villogóm és ha úgy érzem akkor felveszem a mellényt is. Szerencsére még nem akartak közösülni velem. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Halihó

Ma este a Betlehenrõl a Mester utcára kanyarodva lekörözött két polgárõr.
Kérdezték,hogy tudom e milyen jogszabályokat sértettem meg kerékpározás közben..
Mondtam inkább sorolják :D
Most jön a furcsább rész:ki lett elvileg nekik adva(és meg is állítottak minden biciklist amíg dumáltam velük),hogy figyelmeztessenek minden kerékpárost a jogszabályok változására,miszerint:
-éjszaka lakott területen belül is kell mellényt viselni
-elöl/hátul 2-2 db prizma
-nappal lakott területen kívül is kötelezõ a mellény
-meg a szokásos csengõ miegymás...
Szerintük jú.l01-tõl jött be valami új rendelet,de én nem találtam semmit..
Most tekerjek vissza és mondjam nekik? ;)

van aki beszopja ezeket a dolgokat, mert sokszor megijed a jardoktól

a legjobb, ha ezt a köhém rendeletet kinyomtatja ki úgy érzi, táska aljában elfér,és ha ugatnak, akkor elõvenni, és illedelmesen megmutatni

amúgy az is meg van határozva benne, hogy a prizmának meg a lámpának a földtõl hány cm-re van a helye,Jogszabályi háttér - 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet | Criticalmass.hu komolyan :)

az egyik srácot állítólag azert közösülték meg, mert nem a kormányon volt a csengõje. pedig az nincs elõírva, csak hogy a bringán legyen

ugyanakkor megközösülhetnek akkor is, ha a hátsólámpa nem a kerón, hanem az öveden, vagy a táskádon van

jó, mi?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is ;)

Ugyankérlek! :D

Erre akar valaki jönni?

A Szegedi polo edzõtábor jó volt, sokat játszottunk, sokat fesztiváloztunk és keveset aludtunk. ;) Nyári GS szezon ezennel lezárult.
Meséltük kinn a polon egy gyereknek, hogy a GS-sel vagyunk benn a SzINen, erre õ:
"Tudtátok, hogy abból egy magyar gyerek lett a világbajnok?" :')

(Kedd délután Friss Rádió élõ adás, annak aki nem unja még a mesémet.)

Mátra milyen volt?
Eszter, kerékkel nem volt probléma?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ma este a Betlehenrõl a Mester utcára kanyarodva lekörözött két polgárõr.
Kérdezték,hogy tudom e milyen jogszabályokat sértettem meg kerékpározás közben..
Mondtam inkább sorolják :D
Most jön a furcsább rész:ki lett elvileg nekik adva(és meg is állítottak minden biciklist amíg dumáltam velük),hogy figyelmeztessenek minden kerékpárost a jogszabályok változására,miszerint:
-éjszaka lakott területen belül is kell mellényt viselni
-elöl/hátul 2-2 db prizma
-nappal lakott területen kívül is kötelezõ a mellény
-meg a szokásos csengõ miegymás...
Szerintük jú.l01-tõl jött be valami új rendelet,de én nem találtam semmit..
Most tekerjek vissza és mondjam nekik? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ahogy facsén már írtam, a rádióban meg folyamatosan azt mondják, hogy autós razzia van az utakon. Gyorshajtókat és ittasan vezetõket szûrnek. Most akkor kiket?:) És miért kellene tartani a kerékpárosokat ellenõrzõ rendõröktõl? Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is ;)

Péntek délután a sámsoni úti kerékpárúton csorogtunk befelé Somával, nem fértünk el a szembõl érkezõ 4 rendõrtõl. Természetesen nem mi mentünk a járdán. :) Mi nem szóltunk be, õk se szóltak semmit. De azért nem tértek ki az utunkból. Ha õk sem ismerik a KRESZ-t, akkor ki? :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bogán a Flórában alszatok?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Óóóó!

Nagyon jók a Tátrás képek! ! ! Tomi ezt a térded hogy birta ? Volt fájdalom csillapitó szedés?

Röfi úgy látom igencsak rákattantál most a Tátrára! Gyalogtúra után még egy országutis tekerés is!

Én akkor felajánlom szept . 2-3-4 Erdély , Bihar hegység , Boga telep szálással. Akinek még van kedve az befér a 40 fõs buszba!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
EMBER: Lehet van neki, de olyan sokat ér, hogy azért nem hogy jó telót de már jó bicajt is adnak. ;)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Sok boldog szüli és névnapot mindenkinek akinek csak volt :)

Enté van még véletlen tárcsakonzolos Morati (v más titán) elsõvillád montira? Vagy ha neked nem, akkor másnak?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tatry Tour - cyklistika, otvoren majstrovstv strednej Europy, cyklistika pre vetkch Mapa a profil
Esetleg lenne kedve valakinek körbecsavarni a Tátrát?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Köszönöm a köszöntéseket! :D
Jehejj!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers: