Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nem baj Sanyi, Dagi, Feribá meg nem tud pólózni!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Szinte fáj a szívem mikor látom kosárral meg egyenes kormánnyal szerelve....amikor a S80-asok vannak benne meg egyenesen
borsózik a hátam.:-(((

Akkor azt még nem is láttad, hogy a karbon támvillákra két acél lappal fekszik fel a kitámasztó, és hogy a fékhíd másik oldalán ez az integrált lakat van, ami a régi bringákon is fellelhetõ. (amikor elforgatod a kulcsot, és egy fém rúd átmegy a küllõk közt, hogy ne tudd eltolni)
Nekem is fájt a szívem, pláne amikor eldõlt, és felborította az enyéimet.. :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Tyûûûûha!

Fel kel kötni a gatyájukat a feltörekvõ srácoknak, ha ilyen harcos kis amazonok lesznek Debrecenben! Csak igy tovább csajszik!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Valaki (Eszter?) kérdezett régebben, van-é tanuló spd pedálom.(féloldalas) A helyes válasz: van! Holnap beviszem, aki magára ismert a kérdés feltevõjeként, az ha arra jár, támadjon meg!

Igen, én voltam, köszönöm :) Holnap bemegyek érte :)

Nagy gratula a Mátra u7 és u 13 elsõ helyezettjeinek!:D

Szintén maxximális extázis és respekt a lyányoknak!

Köszönjük, volt öröm és bódottá :)

Bandázsszalagot hozott Soma, köszönet mindenkinek, aki megtalálta a garázsban - és annak is, aki nem :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Azért neked sincs okod panaszra ;) Gusztustalanul kívánatos gépeid vannak :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Halihó

EZÉRT MEGYEK ÍGY,NEM A DOPPING...
Végül is...mindig mondják,hogy jól fizetnek ezek az állami cégek ;)
Merxi is nézegette a hátsó hidat,hogy hû meg háá..van aki meglátja benne a félmillát :D

Van...fekete,de lehet még kék is(azt meg kell néznem a garázsban)
(és még jó hogy kifizeti! :D )

Mzperx:bocs hogy hétfõn nem mentem a pénzért,holnap küldök behajtókat :D

Bizony, bizony láttam, hogy egy nem mindennapi váz.....csodálatos formával, és az a hátsó híd(lehidaltam).
Sõt azt is tudtam nem olcsó váz, aki eladta azt sem tudta mit árul...szerencséd volt vele.:-))
Ilyen szerencséje volt Novák Feri bácsinak is azzal a SCOTT C1 karbon vázzal 120ért vette ígértem neki 200-at, de nem adta
mert tudja õ is mit ér.:-(((
Szinte fáj a szívem mikor látom kosárral meg egyenes kormánnyal szerelve....amikor a S80-asok vannak benne meg egyenesen
borsózik a hátam.:-(((
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mi OSzival nem leszünk itthon, de Mackófelsõnek és a vadak bandájának szívbõl ajánlom! Át is teszem a linket az idetekerj oldalra is. :)

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nagyváradi barátaink szerveznek egy kettõ napos MTB túrát 09.10-11.-én. De, csak akkor lesz megtartva ha jó az idõ, és ha összejön a Nagyváradiaknak a mostani hétvégi 24 órás túra. Vasárnap tudnak biztosat mondani.

Valaki jönne ide? Debreceniek?

mountainriders

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Szintén maxximális extázis és respekt a lyányoknak!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Olyan vagy már mint Dagi. :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Valaki (Eszter?) kérdezett régebben, van-é tanuló spd pedálom.(féloldalas) A helyes válasz: van! Holnap beviszem, aki magára ismert a kérdés feltevõjeként, az ha arra jár, támadjon meg!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Soma: Bikeexpress.hu és te ilyennel jársz edzeni? :)

EZÉRT MEGYEK ÍGY,NEM A DOPPING...
Végül is...mindig mondják,hogy jól fizetnek ezek az állami cégek ;)
Merxi is nézegette a hátsó hidat,hogy hû meg háá..van aki meglátja benne a félmillát :D

Ha valakinek van egy teniszütõ nyelére elég maradék bandázsszalagja, egy ismerõsöm köszönettel átvenné tõle (kifizeti).

Van...fekete,de lehet még kék is(azt meg kell néznem a garázsban)
(és még jó hogy kifizeti! :D )

Mzperx:bocs hogy hétfõn nem mentem a pénzért,holnap küldök behajtókat :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma: Bikeexpress.hu és te ilyennel jársz edzeni? :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

De szerény voltál, és nem mutatkoztál be neki, ugye? :D

Igen, mondtam neki, hogy én volnék az, mire õ azt válaszolta, hogy elolvasta az egész beszámolómat, de egy képet sem látott rólam, így ezt a problémát is kijavítottam. :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ha valakinek van egy teniszütõ nyelére elég maradék bandázsszalagja, egy ismerõsöm köszönettel átvenné tõle (kifizeti).

Nekem van, csak pillanatnyilag nem elérhetõ :) Ha ezt hamarabb tudom, akkor félreraktuk vón.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A négykerekûre gondoltál amivel tegnap láttunk? (Telefonálni abban sem szabad. ;))

A négykerekû is teljesen KRESZ kompatibilis, én pedig profi kaszkadõr pilóta vagyok, senki ne csinálja utánam a vezetés közbeni telefonálást ;) Meg egyébként se! Balesetveszélyes és csúnya dolog, fúj-fúj!

(...egyébiránt onnantól kezdett izgalmas lenni a dolog, hogy le kellett engednem az ablakot, tartani a kormányt és még integetni nektek is, miközben mittoménmár kivel beszélek:D)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is ;)

A négykerekûre gondoltál amivel tegnap láttunk? (Telefonálni abban sem szabad. ;))

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Meséltük kinn a polon egy gyereknek, hogy a GS-sel vagyunk benn a SzINen, erre õ:
"Tudtátok, hogy abból egy magyar gyerek lett a világbajnok?" :')

De szerény voltál, és nem mutatkoztál be neki, ugye? :D

Ezek a Kresz módosítások is megérnének annyi törõdést, hogy legalább évente egyszer szétszórná a postás. Dili az egész, hogy minden változásról csak szájhagyomány útján informálódik az ember, és ráadásul másképp tudja a szerv és megint másképp az érintett!

Informál arról a hatóság is, amikor megállít. Igaz, az oktatás díját kiszámlázzák. :(