Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2011. augusztus 31. - 20:43

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. augusztus 31. - 19:04

Akkor azt még nem is láttad, hogy a karbon támvillákra két acél lappal fekszik fel a kitámasztó, és hogy a fékhíd másik oldalán ez az integrált lakat van, ami a régi bringákon is fellelhetõ. (amikor elforgatod a kulcsot, és egy fém rúd átmegy a küllõk közt, hogy ne tudd eltolni)Szinte fáj a szívem mikor látom kosárral meg egyenes kormánnyal szerelve....amikor a S80-asok vannak benne meg egyenesen
borsózik a hátam.:-(((
Nekem is fájt a szívem, pláne amikor eldõlt, és felborította az enyéimet..

Írta 2011. augusztus 31. - 17:37

Fel kel kötni a gatyájukat a feltörekvõ srácoknak, ha ilyen harcos kis amazonok lesznek Debrecenben! Csak igy tovább csajszik!
Írta 2011. augusztus 31. - 16:48

Valaki (Eszter?) kérdezett régebben, van-é tanuló spd pedálom.(féloldalas) A helyes válasz: van! Holnap beviszem, aki magára ismert a kérdés feltevõjeként, az ha arra jár, támadjon meg!
Igen, én voltam, köszönöm

Nagy gratula a Mátra u7 és u 13 elsõ helyezettjeinek!
Szintén maxximális extázis és respekt a lyányoknak!
Köszönjük, volt öröm és bódottá

Bandázsszalagot hozott Soma, köszönet mindenkinek, aki megtalálta a garázsban - és annak is, aki nem

Írta 2011. augusztus 31. - 12:59

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. augusztus 31. - 11:03

Halihó
EZÉRT MEGYEK ÍGY,NEM A DOPPING...
Végül is...mindig mondják,hogy jól fizetnek ezek az állami cégek
Merxi is nézegette a hátsó hidat,hogy hû meg háá..van aki meglátja benne a félmillát
Van...fekete,de lehet még kék is(azt meg kell néznem a garázsban)
(és még jó hogy kifizeti!)
Mzperx:bocs hogy hétfõn nem mentem a pénzért,holnap küldök behajtókat
Bizony, bizony láttam, hogy egy nem mindennapi váz.....csodálatos formával, és az a hátsó híd(lehidaltam).
Sõt azt is tudtam nem olcsó váz, aki eladta azt sem tudta mit árul...szerencséd volt vele.:-))
Ilyen szerencséje volt Novák Feri bácsinak is azzal a SCOTT C1 karbon vázzal 120ért vette ígértem neki 200-at, de nem adta
mert tudja õ is mit ér.:-(((
Szinte fáj a szívem mikor látom kosárral meg egyenes kormánnyal szerelve....amikor a S80-asok vannak benne meg egyenesen
borsózik a hátam.:-(((
Írta 2011. augusztus 30. - 22:30

Írta 2011. augusztus 30. - 22:09

Valaki jönne ide? Debreceniek?
mountainriders
Írta 2011. augusztus 30. - 21:43

Szintén maxximális extázis és respekt a lyányoknak!Nagy gratula a Mátra u7 és u 13 elsõ helyezettjeinek!

Írta 2011. augusztus 30. - 20:00

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. augusztus 30. - 19:17

Írta 2011. augusztus 30. - 18:53

Írta 2011. augusztus 30. - 14:45

EZÉRT MEGYEK ÍGY,NEM A DOPPING...Soma: Bikeexpress.hu és te ilyennel jársz edzeni?
Végül is...mindig mondják,hogy jól fizetnek ezek az állami cégek

Merxi is nézegette a hátsó hidat,hogy hû meg háá..van aki meglátja benne a félmillát

Van...fekete,de lehet még kék is(azt meg kell néznem a garázsban)Ha valakinek van egy teniszütõ nyelére elég maradék bandázsszalagja, egy ismerõsöm köszönettel átvenné tõle (kifizeti).
(és még jó hogy kifizeti!

Mzperx:bocs hogy hétfõn nem mentem a pénzért,holnap küldök behajtókat

Írta 2011. augusztus 30. - 14:33

Írta 2011. augusztus 30. - 12:21

De szerény voltál, és nem mutatkoztál be neki, ugye?
Igen, mondtam neki, hogy én volnék az, mire õ azt válaszolta, hogy elolvasta az egész beszámolómat, de egy képet sem látott rólam, így ezt a problémát is kijavítottam.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2011. augusztus 30. - 12:12

Ha valakinek van egy teniszütõ nyelére elég maradék bandázsszalagja, egy ismerõsöm köszönettel átvenné tõle (kifizeti).
Nekem van, csak pillanatnyilag nem elérhetõ

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. augusztus 30. - 10:09

Írta 2011. augusztus 30. - 09:20

A négykerekûre gondoltál amivel tegnap láttunk? (Telefonálni abban sem szabad.
)
A négykerekû is teljesen KRESZ kompatibilis, én pedig profi kaszkadõr pilóta vagyok, senki ne csinálja utánam a vezetés közbeni telefonálást

(...egyébiránt onnantól kezdett izgalmas lenni a dolog, hogy le kellett engednem az ablakot, tartani a kormányt és még integetni nektek is, miközben mittoménmár kivel beszélek:D)
Írta 2011. augusztus 30. - 08:27

Az én bringám KRESZ kompatibilis, gondolom másé is
A négykerekûre gondoltál amivel tegnap láttunk? (Telefonálni abban sem szabad.

Írta 2011. augusztus 30. - 08:16

Meséltük kinn a polon egy gyereknek, hogy a GS-sel vagyunk benn a SzINen, erre õ:
"Tudtátok, hogy abból egy magyar gyerek lett a világbajnok?" :')
De szerény voltál, és nem mutatkoztál be neki, ugye?

Informál arról a hatóság is, amikor megállít. Igaz, az oktatás díját kiszámlázzák.Ezek a Kresz módosítások is megérnének annyi törõdést, hogy legalább évente egyszer szétszórná a postás. Dili az egész, hogy minden változásról csak szájhagyomány útján informálódik az ember, és ráadásul másképp tudja a szerv és megint másképp az érintett!

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE