Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Gyalogkakukk hogy van a fogad? Vagy a helye:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Esti tekerés érdekel valakit? Már elég meleg van hozzá, és nem sötétedik olyan késõn.

:) bizony! Szoktam is, nehogy "behaljon" a zselés akksi...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Esti tekerés érdekel valakit? Már elég meleg van hozzá, és nem sötétedik olyan késõn.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Ahümm. Álmos vagyok..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
rendben.

Titty, vége a sörözésnek?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Zsírkirály! 9 után nemsokkal ott leszek.

Crosskovácsira ki jönne? Szombati felutazással és Pesten alvással még van 2 hely nálam!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Holnap délelõtt terep?

IGEN. Van most már nyeregcsövem, mehetünk.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Holnap délelõtt terep?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Na szóval elloptak egy Gepida Nadeo Man Classic kerékpárt:
http://www.gepida.hu/pics/Nedaoffi.jpg
Különös ismertetõ jele, hogy a hátsó lámpa rögzítése két facsavarral van megerõsítve. Aki látja, vagy tud róla szóljon már ide. Elõre is kösz!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Igen........

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ó de sokat írtatok, nincs most idõm elolvasni:(

Puzsi végigment?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nem Gyalogkakukk!
A helyes megszólítás Mr Brando! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Regécrõl indulás.Nem tudom,hogy a fent dikózó brigádnak mi a terve,de én kinéztem egy kört és majd meglátjuk melyik alternatíva valósul meg.Regéc-Háromhuta a P négyszögön-Szpalanyica-völgy-Mlaka rét(rostalló majd vissza a Vajda-völgyön) Pengõ-kõ és K-n vissza Regéc.A zárójeles rész alternatív a banda kedvétõl és erõnlététõl függõen.Lesznek emberek akiket nem ismerek.Akiket ismerek azok közép és hosszú távon nyomják a maratonokat.Te pont a hegy másik oldalán leszel.Kevesebb macera mint Debibõl felmenni,de meg kell kerülnöd a hegyet.Majd meglátod.Jó lenne együtt tekerni.Gyere!!!
Nixt orrbavágás.Csak klaviatúrával oprálunk:wirus:
Engem ugyan be nem húztok egy hosszú távba:no:.Jövõre max.közép,de hosszú soha!!!Nekem az is kihívás lesz a 70 km-vel.A vasam most ponjó hozzá,már csak nekem kell felgyúrnom magam a keró tudásához.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Én is gratulálok mindenkinek aki végignyomta a Szilvást, fõleg a hosszútávosoknak! Meg Yngának is, na :)
Gyalogkakukk mérnemmentél?

Fõképpen szeretnék gratulálni mindenkinek, aki végignyomta a Tour de Pelso-t, és végigtúrt a Balaton partján (443-ból 419 célbaérkezõ)! Oké hogy aszfalt, de akkor is (majdnem) 200 kila. Csakhogy az országútis eseményekrõl is említést tegyünk a fórumon!

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Szombaton egy kis baráti tekergés lesz Regéc környékén.Szép vidék,jó kis ösvények,egy két technikás gurulás,kánikula,max 40 km.
Ha esetleg kedvetek szottyan egy kis tekeréshez lehet csatlakozni.
Szép napot.

Itozs: Pontosan merre lesz az a tekerés? Mert hétvégén Vágáshuta környékén leszek. Esetleg csatlakozhatnék, ha nem gond.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Üdv Norbert!
Örülök,hogy "téged" is olvashatlak itt.
Az biztos,hogy a fórum sosem pörgött ennyire,csak amióta puszipajtásunk is írogat :) .
Puzsi:szerintem ne gubózz be a babérjaidra,unalmas nélküled a fórum...
Szerintem nem buktunk be semmit,mert ott voltál a HEGYEKBEN,letekerted a távot és helytáltál.Ez a lényeg.A Trek meg továbbra is szar azért :D
Meg amúgy is:Itózsnak nem tudom szívni a vérét,õt nem ismerem annyira és még orrbaver :D
(Amúgy egyszer Itózst is be kellene húzni egy ilyen hosssszzzzzzúúúúúú maratonba,hátha felébred benne az ausztriai rém ;) (meg nem 40 kilcsiket nyomna a szuper vasakkal :) ) De befejezem,mert orrbavágás lesz. :) )

Zárszónak:köszönünk akkor mindent Wody21-nek,nélküle nem jöhetett volna létre eme kellemes kis pengeváltás.Egy nagy kakasos nyalókát megszavazok neki!

Norbi vegyél már egy rendes bájkot vazzzeeee!!!!!!!!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
szerdán Balmazkör késõ délután, még nem tudom pontosan mikor, aki akar jönni szóljon és megbeszéljük.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Tomi,ne má.Az nem maraton?Akkor a rövid?Az mégúgysem?:chin:Tudom,hogy csak 40 meg 70 km,de naaaa.Legalább egy kicsit legyenek már maratonok azok is.Csak játszásiból?Hogy ne érezzük rosszul magunkat,hogy eddigi hitünkkel ellentétben mégsem maratonokon idndultunk.
Vagy az neked nem maraton?Az más akkor megnyugodtam:)
Szombaton egy kis baráti tekergés lesz Regéc környékén.Szép vidék,jó kis ösvények,egy két technikás gurulás,kánikula,max 40 km.
Ha esetleg kedvetek szottyan egy kis tekeréshez lehet csatlakozni.
Szép napot.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
:clap: Norbikám! Üdv a fórumon. :clap:

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Húúú gyerekek micsoda pátosz!

Marketing? Még akár azt is gondolhatná az ember, hogy direkt csináljátok, csak hogy dobjátok a fórum olvasottságát, ami szerintem sikerült. Higgyétek el mindenki epekedve várja a folytatást, még azok is akik azt kiáltják: legyen már vége! Ha nem így lenne nem olvasnák ergo info hiányában reagálni sem tudnának rá. Lassan konkurálhattok bármelyik most futó TV sorozattal. (Bringás még úgy se nagyon volt, szóval ez most hiány pótlás.)
A dolog pszichológiája pedig rém egyszerû:

"A mások botrányait szeretem, de a saját botrányaim nem érdekelnek. Nincs meg bennük az újdonság varázsa."

/Oscar Wilde/

Egyébként pedig úgy gondolom, döntõ bírókra és vita irányítókra sincs semmi szükség, ha tényleg a vita végét akarjátok, akkor ne írjatok hozzá és ne szítsátok a tüzet pro és kontra és a végére pláne ne írjátok oda, hogy ennyi, mert az 50. ennyivel végzõdõ mondat már nem annyira hihetõ.
Provokatív lennék? Hmmm Bingó!
Bár gyorsan hozzáteszem, hogy emlékszem még olyan jóhangulatú tekerésre, amit ezzel a 2 sráccal KÖZÖSEN éltem át, s mivel ebben a huzavonában senki pártját nem fogtam s errõl nem is a fórumról értesültem talán megbocsájtjátok nekem ezt a kis iderakott szösszenetet.

Azt nem mondom, hogy béküljetek ki, csak rendezzétek a soraitokat, a semleges viszony 100szor kevésbé tud fárasztó lenni.

Ha viszont nem így tesztek, AKKOR KÖVETELEM A FOLYTATÁST:)

"A városi bringás olyan mint az erdei vad 270fokban lát és minden neszre felfigyel."

Norbi