Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Én szívesen bandáznék végre veletek, úh pártolom.:)
Ride 'n' roll

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Én vetettem fel regebben, de bevallom azota nem nagyon feszegetem mert eleg vegyes viszhangja volt.
De ha megegyezes születik valamiröl én benne vagyok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Mivel már masszívan jó idõ van, mikor csinálunk/csináljunk szalonnasütést?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
És ha dudálok, miért nem figyelsz? Biciklivel meg nem szabad a járdán közlekedni.
De ügyes vagy, mert bukó legalább volt rajtad:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Defektes, telópumpával nem akartam elkezdeni a belsõcserét.
Most hoztam haza a mûhelypumpát.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Enté, te a városban is a Moratival közlekedsz?
Hol a városi bicaj?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Tubeless? :P

Nem a levegõtartásról volt szó! ;) Lehet kevés hátul a rugóút... :chin:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Ja a defektrõl jut eszembe.Continental Speed King.Még csak 2-300 km-t mentem vele,de annyi defektet kaptam már vele mint semmi mással.Nagyon érzékeny a felütésre.

Tubeless? :P

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Itt még nem értem be a képbe éppen:D (ez már a vége 5 km-en készült).

Itózsnak igaza volt, tényleg volt törölközõ is idén, csak a késõbb érkezõknek nem jutott már :) (node, túl is lépek ezen a témán)

Itt meg Sanyi!

Cickond: oké, de azért várom majd a beszámolódat ;)

Öcsibogyó, ha kell törölközõ az enyémet megkaphatod, van belõle elég, nem gyõzöm osztogatni:-DDDD

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ha ennyire ráértek képeket böngészni,engem is megkereshettek :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor visszatérünk még rá.

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Érdekelni érdekel, de még nem tudom, hogy tudok-e menni. Azt hiszem, hozzá kell szoknom, hogy csak pár napra elõre tudok tervezni ezen a nyáron :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tényleg, látod nem láttalak.
Magas Tátra maraton érdekelne téged?

Cickond

Cickond

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Õt valszeg nem ismeritek, csak olvasni szokta a fórumot (középen):http://www.mtbpics.e...s/image211.html
[/url]

Végre egy kép, ahol rajta vagyok! Illetve az arcom hiányzik, inkább a hátsó felem dominál a fotón. (A "se..fej vagyok" poént inkább én lövöm le, mint ezzel szórakozzatok :) )

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Õt valszeg nem ismeritek, csak olvasni szokta a fórumot (középen):http://www.mtbpics.e...s/image211.html
És Puzsi ;-) Azoknak akik még nem ismernék, hogy tudjanak kinek gratulálni:http://www.mtbpics.e...s/image583.html
XD http://www.mtbpics.e...s/image589.html

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Tudom én is ,csak olyan nyersen vetteted oda,hogy az nem maraton,hogy mindjárt töpörödtem egyet.:zab:Pedig úgy örültem,hogy több mint negyed órát javítottam a tavalyi eredményemen (és ha még nem lett volna a defektem akkor +10-12 perc).
Ja a defektrõl jut eszembe.Continental Speed King.Még csak 2-300 km-t mentem vele,de annyi defektet kaptam már vele mint semmi mással.Nagyon érzékeny a felütésre.Ez persze csak akkor gond ha nagyobb súlyú az ember és tolja neki lefelé.Én meg ugye......Hiába fújtam 3 bar fölé akkor is felcsaptam-mint a Szilváson is.Egyébként jó gumi,jó a mintázat(még sárban is),de az oldalfal összecsuklik a fentebb leírt szituban.
Bocs a technikai percekért:blabla:

Nekem 2.3-as van belõle és a saját 85 kilómmal még nem ütöttem fel, 3 bar-on használva. De az tény, hogy eléggé defektérzékeny:) Nálam legalábbis szúrásos volt eddig, de most került bele defektgátló szalag, így remélhetõleg nem lesz ilyen gond már. Mintázata teljesen rendben van:) Meglepõen jól lehet vele haladni aszfalton is, meg a sarat is hamar kidobálja magából. Oldalbütykök meg már sokszor segítettek ki egy-egy nyomvályúból:) Nekem nagyon bejön!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

És itt is...

Itt még nem értem be a képbe éppen:D (ez már a vége 5 km-en készült).

Itózsnak igaza volt, tényleg volt törölközõ is idén, csak a késõbb érkezõknek nem jutott már :) (node, túl is lépek ezen a témán)

Itt meg Sanyi!

Cickond: oké, de azért várom majd a beszámolódat ;)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Tudom én is ,csak olyan nyersen vetteted oda,hogy az nem maraton,hogy mindjárt töpörödtem egyet.:zab:Pedig úgy örültem,hogy több mint negyed órát javítottam a tavalyi eredményemen (és ha még nem lett volna a defektem akkor +10-12 perc).
Ja a defektrõl jut eszembe.Continental Speed King.Még csak 2-300 km-t mentem vele,de annyi defektet kaptam már vele mint semmi mással.Nagyon érzékeny a felütésre.Ez persze csak akkor gond ha nagyobb súlyú az ember és tolja neki lefelé.Én meg ugye......Hiába fújtam 3 bar fölé akkor is felcsaptam-mint a Szilváson is.Egyébként jó gumi,jó a mintázat(még sárban is),de az oldalfal összecsuklik a fentebb leírt szituban.
Bocs a technikai percekért:blabla:

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Dús hajába tép a (menet)széééél...

Már ami kilóg a bukó alól. :)

Énis találtam ismerõsökrõl képet:
1et Sándorunkról és
1et Ludwigról.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Dús hajába tép a (menet)széééél...