Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

a csöveket nem eltörtem, csak hegesztés mentén elválasztottam egymástól, diszkréten.

Biztos mentalista vagy:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Én nem mondtam, hogy szar volt. Szerettem nagyon azt a vázat is és az azelõtti Pyxist is, de ez tényleg jobb, legalábbis nekem jobban bevált. És nincs itt összeesküvés elmélet, Te hamarabb tudtál a vázról, mint Puzsi.

Hé, Õ kötött belém, én csak folytattam. :D És a csöveket nem eltörtem, csak hegesztés mentén elválasztottam egymástól, diszkréten.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sanyi annyira erõs, hogy egyszerûen SZÉT TÖRTE az Easton csöveket is :D Most is belekötött a halõrbe, kinn a Hármashegyalján:D Csórikám nem tudhatta, hogy Sanyi reggelire Easton csöveket ropogtat :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
már le sem merem írni, ki szokott ily ódákat zengeni a Trek-rõl. ;-) Nem volt olyan rossz az a Pyxis váz sem, fõleg Easton csövekbõl...

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Eddig sem a krafttal volt a gond, mert vagy elkapartam, vagy elemelte az orrát. Lényeg heppi vagyok.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Az biztos hogy meredekebbek a szögek, mint a pyxisnek. A hosszabb tengalytáv meg olyan mint a hosszabb erõkar. könnyebben tudod szabályozni az erõhatásokat. Vagyis lassabban kezdi emelni az orrát, amit hamarabb megérzel.
Vagy csak nagggyon erõs lettél:)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Meglehet, de geora is jobb, mint a Pyxis volt, sokkal késõbb emeli az orrát és érzed a határt az orremelés és az elkaparás közt, könnyen megtalálod az egyensúlyt rajta.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Jah és idén elõször sikerült feltekernem a szánkópályán!

Lehet hogy a hosszabb tengelytáv miatt.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Hehejj Sanyival de jót mentünk ma terepen:) Röfi szerette volna:) Jóóó kis úszós homok néhány helyen és kónuszig érõ pocsolya:)

(Martinkáig aszfalton, utána a sárgán Hármashegyaljáig, onnantól a kéken dél felé, keresztezve a 48-ast, majd át a pirosra, onnan balra le és nemtudom milyen színû kerékpáros jelzésen Vámospércsig, majd a 48-ason haza, mer' jött a vihar:) 53km lett a vége)

A keresztezõdéstõl zöld visz Vámospércsig. Nekem kicsit több lett a vége, ingyenmosással feldobva. Jah és valami Danubius roadshow is emelte a hazaút fényét...

Jah és idén elõször sikerült feltekernem a szánkópályán!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hehejj Sanyival de jót mentünk ma terepen:) Röfi szerette volna:) Jóóó kis úszós homok néhány helyen és kónuszig érõ pocsolya:)

(Martinkáig aszfalton, utána a sárgán Hármashegyaljáig, onnantól a kéken dél felé, keresztezve a 48-ast, majd át a pirosra, onnan balra le és nemtudom milyen színû kerékpáros jelzésen Vámospércsig, majd a 48-ason haza, mer' jött a vihar:) 53km lett a vége)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Magyarul aki a legtöbb kört teszi meg, vagy azonos körszámnál aki hamarabb ér be. Cyclocross versenynél szokták így meghatározni.

A mondanivalót értem, de ez nem von le abból ténybõl, hogy szarul van megfogalmazva. Hihihihihi, és nékem ezzel volt bajom:-)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Magyarul aki a legtöbb kört teszi meg, vagy azonos körszámnál aki hamarabb ér be. Cyclocross versenynél szokták így meghatározni.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
"A verseny távja: ifjúságiaknak 40 perc plusz egy kör, felnõtteknek 1 óra plusz egy kör."
"A verseny értékelése: A versenyen gyõz az a versenyzõ, aki az elõírt távot a legrövidebb idõ alatt teljesíti."

Nem, aki az elõírt idõ alatt a leghosszabb távot teljesíti, azonos táv estén meg a beérkezés?!
Csak mert elõírt táv nincs, csak idõ.... hogy beleugassak! Vau vau!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
most lesem én is

http://www.nyiregyha...nson_plakat.jpg

http://wikimapia.org...=16&l=0&m=a&v=2

és menniy vajon a szint körönként? 20 méter?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hello!
most kaptam.

V. Robinson kupa. Amatõr MTB verseny.
1. A verseny célja: A kerékpársport népszerûsítése. A fiatalok mind szélesebb körû bevonása a kerékpározásba. A kerékpározás, kerékpársport népszerûsítése! Minden korcsoport részére versenyzési lehetõség biztosítása.
2. A verseny rendezõi: Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc-Szem Egyesület.
3. A verseny helye: Nyíregyháza Jósaváros, Robinson domb
4. A verseny ideje: 2008. május 31. (szombat), Rajt: ifjúságiaknak 10:30, felnõtteknek 11:15
5. Résztvevõk, korcsoportok: A helyszínen benevezett versenyzõk. nevezési díj 500 Ft
Korcsoportok:
18 év alattiak, ifjúságiak,
18 év felettiek, felnõttek,
Amennyiben nincs megfelelõ létszám a versenybírók a korcsoportokat összevonhatják, illetve megfelelõ induló reményében több futamot is rendezhetnek!
6. Útvonal: jósavárosi Robinson domb, amit a verseny rendezõi és a versenybírók jelölnek ki. 1 kör 1200 m.
7. A verseny távja: ifjúságiaknak 40 perc plusz egy kör, felnõtteknek 1 óra plusz egy kör.
8. A verseny értékelése: A versenyen gyõz az a versenyzõ, aki az elõírt távot a legrövidebb idõ alatt teljesíti.
8. Díjazás: minden korcsoport elsõ 3 helyezettje érem és tárgyjutalomban részesül!
A rajtszám egyben tombola is ahol értékes tárgyakat sorsolnak ki a támogatók jóvoltából!
9.Nevezés: helyszínen 8:30-tól 9:30-ig
10. Egyéb rendelkezések:
· A versenyen mindenki saját felelõsségére indulhat a KRESZ szabályainak betartása mellett.
· Anyagi kárért vagy balesetért a rendezõ felelõsséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhetõ.
· A versenyen zárt fejvédõ használata kötelezõ.
· A versennyel kapcsolatos további információ: Kazai Béla 06 70/ 220-3885

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Igen együtt vagyunk, de "ÚGY" nem.(két nõ "ÚGY" nem fér bele nálam):D.És igen írhattam volna NAGYBETÛVEL is de nem akartam, gondoltam nem kerítek neki nagy feneket:P De nem sikerült elmenekülnünk a rajongók tömege elõl:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Nefraz és a Klein együtt vannak? "Úgy" is!? :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Titty majd akkor szólj hogy mi a helyzet a "kishölggyel", hogy mikor mehetek érte:)

Mmint a KLEIN?:D (így, csupa nagybetûvel, mint egy inverz nemecsek ernõ:D)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Titty majd akkor szólj hogy mi a helyzet a "kishölggyel", hogy mikor mehetek érte:)

A monti
A városi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Nincs valakinek elfekvõben egy városi bringára való négyszögtengelyes outi hajtókarja? Valami szíp :D

A monti
A városi