a csöveket nem eltörtem, csak hegesztés mentén elválasztottam egymástól, diszkréten.
Biztos mentalista vagy:)
a csöveket nem eltörtem, csak hegesztés mentén elválasztottam egymástól, diszkréten.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Jah és idén elõször sikerült feltekernem a szánkópályán!
Hehejj Sanyival de jót mentünk ma terepen:) Röfi szerette volna:) Jóóó kis úszós homok néhány helyen és kónuszig érõ pocsolya:)
(Martinkáig aszfalton, utána a sárgán Hármashegyaljáig, onnantól a kéken dél felé, keresztezve a 48-ast, majd át a pirosra, onnan balra le és nemtudom milyen színû kerékpáros jelzésen Vámospércsig, majd a 48-ason haza, mer' jött a vihar:) 53km lett a vége)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Magyarul aki a legtöbb kört teszi meg, vagy azonos körszámnál aki hamarabb ér be. Cyclocross versenynél szokták így meghatározni.
Titty majd akkor szólj hogy mi a helyzet a "kishölggyel", hogy mikor mehetek érte:)