Atlasz gondolom... Örülök hogy letudtad, Gratu! atlaszért elmegyek ha mostmár nemkell, igazábol nekem meg szeptembertöl fog kelleni

Bükkbe!Nade hova tekertek?
A vasarnapi talan erdekel, ha addigra lekerül a beton a ház közepére, és éppen köt
Csütörtökre (és) vagy vasárnapra ismét meghirdetnék egy tekerést, akinek van kedve szóljon!
HalihóSoma,kb 2 percen múlt hogy beértem dolgozni, örültem nektek nagyon
:D:D
Vasárnapra egy hely elkelt.Csütörtökre (és) vagy vasárnapra ismét meghirdetnék egy tekerést, akinek van kedve szóljon!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Na-Na! Az én autóm is ott parkol!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
A maratonos topikba nézz be, még sorozatot is találsz.Röfinek nincs sajnos, vele kezdtem, aztán írtam ide
Na, pont ezért nem jó ez a megoldás. Ha bringaút akkor legyen bringaút, amit mindenki használhat és ne közút, amit a kicsik nem. A keresztezõdéseknél átmenõ önálló bringautat egy vele azonos szélességû, piros-sárga fekvõrendõrön kell átvinni, abba nem rongyol bele senki sem.A nagycsaládos erdõrebiciklizõk ezután is járdázni fognak, leginkább mert 12 év alatt tilos úton kerózni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]