Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Rántott husit, kiló számra tudok elõre sütni,hordozható grillezõhöz húst pácolok,ha lesz bográcsban fõzicske,ahhoz elõkészítek mindent.Sütemény lesz. Hirtelen ennyi. A bevásárlás ezen részét megoldom,de innivalót nem cipelnék boltból haza... Kajára még ötlet??

sztem tészta kellene igazából, de azt meg lehet fõzni itthon is, max megmelegíteni kell majd ott. pizzát is próbálok sütni, és ha nem rakom tele hússal akkor az is eláll egész nap simán...

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Rántott husit, kiló számra tudok elõre sütni,hordozható grillezõhöz húst pácolok,ha lesz bográcsban fõzicske,ahhoz elõkészítek mindent.Sütemény lesz. Hirtelen ennyi. A bevásárlás ezen részét megoldom,de innivalót nem cipelnék boltból haza... Kajára még ötlet??

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Szuper. Valakinek be kellene vásárolnia és a pénzt szétdobnánk.
Én nem tudok fõzni, tehát a vásárlásban nem tudok segiteni. Viszont BÁRMIT, BÁRMILYEN MENNISÉGBEN tudok enni:) Mûanyag poharat viszek innen a Loviból.
Viszek füldugót is. Tudjátok nem birom a hangerõt:D

sajna nincs kocsim, de elmegyek szívesen akárkivel bevásárolni segíteni...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Szuper. Valakinek be kellene vásárolnia és a pénzt szétdobnánk.
Én nem tudok fõzni, tehát a vásárlásban nem tudok segiteni. Viszont BÁRMIT, BÁRMILYEN MENNISÉGBEN tudok enni:) Mûanyag poharat viszek innen a Loviból.
Viszek füldugót is. Tudjátok nem birom a hangerõt:D

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Ezek szerint már csak a kján kell gondolkodni.
Soma azt mondta, hogy megfûzi az öccsét, hogy fõzzön nekünk bográcsba. Pesten lakik tehát még utaznia sem kell sokat.
Dina is kitalálhatna valami finomat, és hozhatna edényeket, lábost, stb. Elvégre õ a nõ köztünk:) Vihetünk magunkal mûanyag tányért, kanalat, poharat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

A kaján már én is gondolkoztam. A mûanyag tányér, pohár nem hülyeség, nem kell tökölni a mosogatással. Az asszonnyal arra gondoltunk, hogy vihetünk tésztát, amit csak meg kell fõzni. Otthonról pedig lehet vinni kész spagetti feltétet, diót, mákot, lekvárt és van édes és sós kaja is percek alatt.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Ha azt te bedugod, egész biztos kivágja az egész rendszert. :D

De ha nem is, a hosszabitót biztosan felmelegiti:) Akkor csak egy 500wattosat viszek, valami szép szin szûrõvel.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Ez egy hét alatt fel is tölt egy akksit?:) Egy polifoam-ot kérek tõled.

hát ha ilyen nap sütne akkor azért van ereje, bár még nem nagyon teszteltem, és ugye ha éjszaka lemerülnek mire feltölti már világos van:D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

napelemes elemtöltõ,

Ez egy hét alatt fel is tölt egy akksit?:) Egy polifoam-ot kérek tõled.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Esetleg viszek egy PAR56-os reflektort 1000wattosat.

Ha azt te bedugod, egész biztos kivágja az egész rendszert. :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
engem érdekelne mind a két térkép, külsõ vinyom van, arra majd egyszer átmásolhatnánk.

24h: 1 kétszemélyes sátor, 1 összecsukható szék, két hálózsák, polifoam minden mennyiségben, szerszámok, plusz fejlámpa
és aminek lehet nincs sok értelme: napelemes elemtöltõ, hordozató kerti grill

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kocka:

Nekem is van 2db összehajtható székem. Edinának is van, tehát székekbõl jók vagyunk.
Van még Edinának összecsukható asztala is. Zozotol elkérem a nagy sátrát, azzal is jók vagyunk. Hûtõt akkor ne vigyünk, hideg sört ugy is lehet ott kapni:)
Esetleg viszek egy PAR56-os reflektort 1000wattosat. Az melegit is nem gyengén és világit is jól:) Ezek szerint már csak a kján kell gondolkodni.
Soma azt mondta, hogy megfûzi az öccsét, hogy fõzzön nekünk bográcsba. Pesten lakik tehát még utaznia sem kell sokat.
Dina is kitalálhatna valami finomat, és hozhatna edényeket, lábost, stb. Elvégre õ a nõ köztünk:) Vihetünk magunkal mûanyag tányért, kanalat, poharat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Kedves Vegyesvágottak!

Az alábbi dolgokat sikerült összeszedni a 24 órásra:

• 2 db összecsukható szék
  • 1 db összecsukható ágy
  • 1 db 2 személyes kis jurta sátor
  • 1 db két égõfejes kemping gázfõzõ
  • 1 db egy égõfejes gázégõ
  • 1 db 35 literes hûtõszekrény
  • hosszabbító 30 m-es, stekk lámpa
Nem tudom, hogy a hûtõnek van-e értelme. Egyrészt ez foglalja a legtöbb helyet a kocsiban, másrészt nem tudom, hogy az áramellátás mennyire megoldott, folyamatos. Nem is biztos, hogy szükség lesz hûtõre. Kérem gondoljátok át és jelezzetek vissza, hogy vigyük-e!

Más

Sikerült szert tennem két elég részletes térkép rendszerre. Az egyik Mo-ot, a másik Romániát tartalmazza elég jó részletezettséggel. Mackófelsõ és Cickond tudnak véleményt mondani a magyarországiról. A magyar kb. 500 mbyte, a román kb. 600 mbyte méretû. Az egyes térkép szelvények nagyon könnyen kalibrálhatók, mivel a négy saroknak megvan a pontos koordinátája, így számítógépen, PDA-n használhatók navigációra, trackek megjelenítésésre, túra tervezésre stb.
Akit érdekel jelezze és valahogy megoldjuk, hogy átmásolja, átmásoljam (cd, pendrive).

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Legközelebb leordítom a fejed!:-D

Mert te mikor nem ordítod le a fejem?:)

Röfi, a BB-Merkapt záróra a bárki mehet aki fizet = bárki csapattag, vagy bárki bárki? A teljesítmény túráról lehet tudni valamit? Táv, szint stb.
Ride 'n' roll

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Héj tessék rámkajabálni legközelebb, pont mondtam a fiúknak, h nem láttalak egész nap. Amúgy nefrazzal egy kocsiban jöttünk haza, úh elvileg õ is tudja h nem csak Kocka meg Dina voltak ott.:D

Legközelebb leordítom a fejed!:-D Amúgy tényleg kevés debreceni volt... ja és végre a sör se volt horror áron, na meg a kávé 80Ft-ért a hülyének (nekem) baromira megérte.

Halkan hozzáteszem, azé após külön hozott otthonról sört... szal el voltunk látva izotóniás itallal rendesen.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Elit vegyes csapatból már 8 van. Már látom melyik banda fog nyerni. Nézzétek meg a Merida LTV csapat tagjait!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Grat Mazsi!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A tietekben is? ;-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

sikerült megvenni a Cube vázat, amit reggel linkeltem, végül 462 euró lett, plusz XT e.váltó és LX hajtómû. sztem megérte. rem 24h kész lesz:)

Szuper, a csapatunkban lesz három szép fully:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Grat hozzá! Ügyes vagy!

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
kár hogy mindig 5-tõl mentek, ötig dolgozom, esélyem nincs odaérni....:(

sikerült megvenni a Cube vázat, amit reggel linkeltem, végül 462 euró lett, plusz XT e.váltó és LX hajtómû. sztem megérte. rem 24h kész lesz:)