Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Röfi! Jövõ héten szabin leszek, kimegyünk egy vaddisznó kergetésre? :rocketman

Bármelyik nap jó!

Akkor én csütörtököt mondok neked és van még egy hely a kocsiban!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

nem mentünk totál más útvonalon, csak akik korán odamentünk, elmentünk túrázni egyet. arra a napra nem is volt terben semmi FIX útvonal.

aki meg késõn jön, az ne rinyáljon fpcs!:P

Szombatról beszélek. Akkor teljesen másfele mentünk orbyékkal, nem emlékszel?:)

cspf!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Aztat írják a honlapon(24 órás),hogy nevezési határidõ augusztus 31.És még "a nevezés a nevezési díj beérkezésekor válik elfogadottá".Akkor aki még nem fizette be az lemaradt?
Lehet,hogy már írtatok errõl korábban de lusta vagyok keresgélni.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Röfi! Jövõ héten szabin leszek, kimegyünk egy vaddisznó kergetésre? :rocketman

Bármelyik nap jó!
Twelve times ironman

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Kocka már irta korábban, hogy elviszi a csapat maradék 3 tagját, tehát téged is. Én meg Mazsolával megyek.
Szerintem a rántott hús a legegyszerûbb hús, mert azt le sem kell fagyasztani. De majd Dina megmondja.

Megoldható mindkettõ és akkor lesz A és B menü :) És persze akkor 2 féle sütemény is!Így okés? :)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Már minimum ketten vannak a rövid távosoknál is.(Zsuzsi párom,Judit a barátnõje).

Juditot nem ismerem, de Zsuzsit nem féltem, h lemaradna a vadaktól.:)
Ride 'n' roll

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

De de, rövidítettünk :) Már nem volt elég kraft, így Eger után országúton vissza papírkutyáztunk izomhoddal :)

én csak szolidaritásból. bennem bemmen volt még 200km tartalék:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

ynga: az évadnyitó is olyan volt, hogy volt 3 táv, amit Röfiék bejártak és frankón ide is adtak térképen és voltak akik (khm... ugye izomhod?:)) totál más útvonalon mentek. Mivel ez nem egy kötelezõ dolog, lesznek külön csapatok is (most is, ugye izomhod?:))

nem mentünk totál más útvonalon, csak akik korán odamentünk, elmentünk túrázni egyet. arra a napra nem is volt terben semmi FIX útvonal.

aki meg késõn jön, az ne rinyáljon fpcs!:P

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Lassan mi is szervezkedhetnénk

felutazás, esetleg lámpa kérdése, ahhoz viszont össze kéne gyûlni.(lehetõleg úgy hogy vegyük figyelembe hogy én dolgozok.)
kaja segítõk kérdése( nekem sajna egyik sem jön, talán bnõm, de õ még nem tudja)

egyéb ötlet?

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
De de, rövidítettünk :) Már nem volt elég kraft, így Eger után országúton vissza papírkutyáztunk izomhoddal :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Epyc:Ja, ja! Mindenki mehet amerre lát, a hangulat, az uccsó tekerés a lényeg (nem mintha letennénk a bringát erre az évre). Ti nem lerövidítettétek azt az egri kört?! :-)
Bubi: Nem is próbáltam még a hálószobátokat így átrendezve! :lick:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
ynga: az évadnyitó is olyan volt, hogy volt 3 táv, amit Röfiék bejártak és frankón ide is adtak térképen és voltak akik (khm... ugye izomhod?:)) totál más útvonalon mentek. Mivel ez nem egy kötelezõ dolog, lesznek külön csapatok is (most is, ugye izomhod?:)), akik járják a saját útjukat és biztosan lesz olyan, akikhez tudsz majd csapódni.

Egyik nap viszont az évadnyitós, vasárnapi, bogács-eger útvonalat lenyomhatnánk, mert az állat volt;) Meg persze rétesezés!!

Láttam itt Röfi által linket képeket Vércsorogról. Szeptember közepén végzek a melókkal és valamelyik hétvégére szervezni kellene egy ilyen túrát. Vagy esetleg egy Királyerdõs megmozdulás is lehetne. Csak legyek már túl ezen a munkának nevezett elmebajon...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

olvastam persze, csak vártam, hogy valaki rámondja az igent, (akié a kocsi),

kajáról annyi, hogy lehetne fasza darálthúst szószosan lefagyasztani, és hûtõládába tenni, úgy sokaig eláll. az uvegesekben nemnagyon van hus

egynek jo, nem?

Kocka már irta korábban, hogy elviszi a csapat maradék 3 tagját, tehát téged is. Én meg Mazsolával megyek.
Szerintem a rántott hús a legegyszerûbb hús, mert azt le sem kell fagyasztani. De majd Dina megmondja.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: Baszki olvass már vissza pár oldalt!!! Te is beférsz bringástól csomagostól Kocka autójába. Nem kell neked különn jönni mással, se a családdal. ( kezdessz olyan lenni, mint Nefri ) Legyél már képbe egy kicsit!

olvastam persze, csak vártam, hogy valaki rámondja az igent, (akié a kocsi), ne csak valaki ajánlja, hogy majd oda valószínû beférsz.

kajáról annyi, hogy lehetne fasza darálthúst szószosan lefagyasztani, és hûtõládába tenni, úgy sokaig eláll. az uvegesekben nemnagyon van hus

egynek jo, nem?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ynga:Gyere nyugodtan ,mert ez a táv nem csak neked lesz sok.Már minimum ketten vannak a rövid távosoknál is.(Zsuzsi párom,Judit a barátnõje).De ha nem lesz kenyerem a loholás a kemény brigád után lehet én is megyek veletek.Vmi könnyû 40-50 km-t kinézünk a térképrõl.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

aki a legjobb köridõt tekeri azé a hercegnõ keze:D

Vagy aki a legerõsebb;)

Izom: Baszki olvass már vissza pár oldalt!!! Te is beférsz bringástól csomagostól Kocka autójába. Nem kell neked különn jönni mással, se a családdal. ( kezdessz olyan lenni, mint Nefri ) Legyél már képbe egy kicsit!

Amit Soma összegzett, szerintem elég lesz. Ugy látom már csak a kaját kell letisztázni, de abba nem szólok bele, mert fõzni nem tudok, viszont mindenevõ vagyok.:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Na most már,hogy ennyi össztelós(grat Mazsola)lassan eme vasak felszállítása lesz a gond? :D

Csináljuk már így a tisztánlátás érdekében,meg nehogy mindenki ígérje,aztán mégis otthon figyeljen...
Az alábbi dolgokat sikerült összeszedni a 24 órásra:

2 db összecsukható szék
1 db összecsukható ágy
1 db 2 személyes kis jurta sátor
1 db két égõfejes kemping gázfõzõ
1 db egy égõfejes gázégõ
1 db 35 literes hûtõszekrény
hosszabbító 30 m-es, stekk lámpa (Kocka)

1 db összecsukható szék(lehet lesz több is)
1 db 2 személyes kis jurta sátor (beázik :) )
1 db kemping gázfõzõ
1 db elemtöltõ (4 elem töltése,régi,lassú)
1 db Öcsikém ha hazaeszi a fene....
hosszabbítót én is tudok hozni ha kell (Soma)

Rántott husit, kiló számra tudok elõre sütni,hordozható grillezõhöz húst pácolok,ha lesz bográcsban fõzicske,ahhoz elõkészítek mindent.Sütemény lesz. Hirtelen ennyi. A bevásárlás ezen részét megoldom,de innivalót nem cipelnék boltból haza... Kajára még (E-dina..mit)

24h: 1 kétszemélyes sátor, 1 összecsukható szék, két hálózsák, polifoam minden mennyiségben, szerszámok, plusz fejlámpa
és aminek lehet nincs sok értelme: napelemes elemtöltõ, hordozató kerti grill (Mazsola)

Füldugó,mûa.pohár,fûégetõ reflektor,szék,Zolitól nagy sátor (Krisz)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
1fõ + 1bringa + némi cucc jelentkezik autóba, benzinbe beszállok, sokat nem eszek, nem beszélek!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Hozzál Szivárvány színû szinszürõt és csinálhatunk egy jó kis murit!
I'will survive! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Idén csak gondolkoztunk rajta, de jövõre biztos lesz "Béjbi" táv is! ;-)