Röfi! Jövõ héten szabin leszek, kimegyünk egy vaddisznó kergetésre? :rocketman
Bármelyik nap jó!
Akkor én csütörtököt mondok neked és van még egy hely a kocsiban!
Röfi! Jövõ héten szabin leszek, kimegyünk egy vaddisznó kergetésre? :rocketman
Bármelyik nap jó!
nem mentünk totál más útvonalon, csak akik korán odamentünk, elmentünk túrázni egyet. arra a napra nem is volt terben semmi FIX útvonal.
aki meg késõn jön, az ne rinyáljon fpcs!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Megoldható mindkettõ és akkor lesz A és B menüKocka már irta korábban, hogy elviszi a csapat maradék 3 tagját, tehát téged is. Én meg Mazsolával megyek.
Szerintem a rántott hús a legegyszerûbb hús, mert azt le sem kell fagyasztani. De majd Dina megmondja.
Már minimum ketten vannak a rövid távosoknál is.(Zsuzsi párom,Judit a barátnõje).
De de, rövidítettünk
Már nem volt elég kraft, így Eger után országúton vissza papírkutyáztunk izomhoddal
ynga: az évadnyitó is olyan volt, hogy volt 3 táv, amit Röfiék bejártak és frankón ide is adtak térképen és voltak akik (khm... ugye izomhod?
) totál más útvonalon mentek. Mivel ez nem egy kötelezõ dolog, lesznek külön csapatok is (most is, ugye izomhod?
)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
olvastam persze, csak vártam, hogy valaki rámondja az igent, (akié a kocsi),
kajáról annyi, hogy lehetne fasza darálthúst szószosan lefagyasztani, és hûtõládába tenni, úgy sokaig eláll. az uvegesekben nemnagyon van hus
egynek jo, nem?
Izom: Baszki olvass már vissza pár oldalt!!! Te is beférsz bringástól csomagostól Kocka autójába. Nem kell neked különn jönni mással, se a családdal. ( kezdessz olyan lenni, mint Nefri ) Legyél már képbe egy kicsit!
aki a legjobb köridõt tekeri azé a hercegnõ keze:D