Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ti lagzira készültök? :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Raktam el kb.:60db mûanyag korsót, teszek el mûanyag poharat is. A tegnapi buliból mentettem 6 doboz sört. Vacsora után jó lesz;) Mindenkinek jut egy.
Izom, az opel combo céges kocsi.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
csinálok vagy két tepsi pizzát, meg vmi paradicsomos tésztát, az nehezen romlik meg. zöldség kell még, meg egy kocka sör:D :D :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A bevásárlást vállalom! Egyeztetünk és a jövõ héten valamelyik nap elszaladhatunk.

Addig is mindenki gondolja át,hogy mit szeretne enni.Akkor a bogrács téma a tûztilalom miatt kilõve? Legyen valami helyette?

Összegzés:

Kocka: tészta--lekvár,mák,..

Dina: rántott hús,ha a grill marad,akkor pácolt hús, 2 féle süti,házi paprika,paradicsom korlátlan mennyiségben

én viszek egy tepsi édes sütit. semmi komolyra nem kell gondolni, de viszek, édes:)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

A húst, italt meg még ami kell én megveszem, csak jöjjön velem valaki vásárolni.
Vagyis segitek kocsival vásárolni. A pénzt meg elosztjuk hat felé. A két kocsi benzinköltsége és matrica dijai elosztva, közelitõleg 4000Ft fejenként. Erre jönne rá még a kajapénz.

A bevásárlást vállalom! Egyeztetünk és a jövõ héten valamelyik nap elszaladhatunk.

Addig is mindenki gondolja át,hogy mit szeretne enni.Akkor a bogrács téma a tûztilalom miatt kilõve? Legyen valami helyette?

Összegzés:

Kocka: tészta--lekvár,mák,..

Dina: rántott hús,ha a grill marad,akkor pácolt hús, 2 féle süti,házi paprika,paradicsom korlátlan mennyiségben

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
én csak csütörtöktõl érek rá segíteni, de akkor szívesen megyek, ha elõtte nem ejtitek meg.

szombaton mikor induljunk szerintetek?

oda kell érni, kipakolni, sátrat felállítani, elrendezni a dolgokat

krisz: a lovis kisbuszt kérted el?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Sziasztok!

A térképeket tartalmazó DVD-ket öt példányban leadtam a Chilibe. Akit érdekel menjen érte, a DVD ajándék, nem kérek üreseket helyette.
A lemezen három könyvtár van. Az egyikben Mo térkép van jpg formátumban, a másodikban szintén Mo csak ozf formátumban, itt megtaláljátok a map fájlokat is, amelyeket OziExplorerben lehet megnyitni és akkor már kalibrált térképekkel tudtok dolgozni. A harmadik könyvtárban pedig Románia térkép van jpg formátumban.
Jó térképészkedést!

Üdv,
Kocka

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
A húst, italt meg még ami kell én megveszem, csak jöjjön velem valaki vásárolni.
Vagyis segitek kocsival vásárolni. A pénzt meg elosztjuk hat felé. A két kocsi benzinköltsége és matrica dijai elosztva, közelitõleg 4000Ft fejenként. Erre jönne rá még a kajapénz.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

jelentem, mindenki biztosítva a 24h-ra. most már csak a kajára kell bevásárolni. vagy intézi mindenki magának?

Én a tésztás részt vállalom. Fõzünk bolognai alapot, viszek diót, mákot, lekvárt, mézet és tésztát, a fõzéshez egy fazekat. Láttam a boltokban száraz töltött tésztát is, ezt könnyû tárolni és csak meg kell fõzni. Aki szereti ilyet is hozhat, de ezek beszerzését inkább mindenki tegye meg saját ízlése, igénye szerint.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
jelentem, mindenki biztosítva a 24h-ra. most már csak a kajára kell bevásárolni. vagy intézi mindenki magának?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Ez az avatarok csúcsa ;)

Lehet a jogdijalkat fizetni;)

Ha akarom, az összzelósomon lezárom a tagot és merevként viselkedik.
De nem akarom, mert ráz. Szabikeval tekertem tegnap elõtt terepen, õ majdnem lerepült a nyeregrõl, mig én vigan tekertem:) Azért az nem mindegy.
Meg már én is öregszem;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
B csapat, ki szeretne leginkább sötétben tekerni ?

éjféli bulifutamra jelentkezõ, ötlet? ha más nem, én azt vállalom:)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Halihó

Örökbe kellene ez a mellény?
Kölcsönbe tudok 4-et adni.

Össztelós:én,mint vén szar már szeretem a kényelmet.
Fiatalon én is "élveztem" még a seggem alatt pattogó nyerget,azóta.... :D
(azóta Krisz felsõteste lenyûgöz :) )

Ez az avatarok csúcsa ;)

örökbe kellett volna, de már szereztem, köszi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Örökbe kellene ez a mellény?
Kölcsönbe tudok 4-et adni.

Össztelós:én,mint vén szar már szeretem a kényelmet.
Fiatalon én is "élveztem" még a seggem alatt pattogó nyerget,azóta.... :D
(azóta Krisz felsõteste lenyûgöz :) )

Ez az avatarok csúcsa ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
ígérem többet nem basztatlak titeket, de izomhod és Dinamit születési hónapja és napja még kellene, plusz Gergõ lakcíme is! légyszi privibe! thx

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Ma valaki egy aszfaltozgatós edzés?Nagyon le lesztek gyengülve a 24 órásra fiúk , vigyázzatok ... (:

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

mihez kell?

esetleg pinkódjaim? moziba ne vigyelek? :D

a biztosításhoz kell, ingyenes, csak regisztrálnom kell. de ha nem akarod akkor nem kell. fent van a verseny honlapján is

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
mihez kell?

esetleg pinkódjaim? moziba ne vigyelek? :D

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Megkérném Izomhod és Krisz urakat, hogy szíveskedjenek részletes adataikat priviben elküldeni. (szem. ig. szám, anyja neve, pontos szül. dátum, pontos lakcím)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

vasárnap valaki egy hegyimenetre?
Mackófelsõ: én is így gondoltam a vezetést.

o.k.
Twelve times ironman