Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én épphogy nem akarok éjjel menni, ha nem muszáj

kipróbálni ki szeretném mindenképp, meg ha a csapat érdeke úgy kívánja, akkor szívesen! ezért is kéne lámpa

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Izomhod: nem értem ha nincs fejlámpád miért akarsz mindenáron éjszaka többet menni? :stars:
A cserélgetés már csak azért sem nagyon megoldható,mert pl nekem hogy fenntmaradjon a lámpa fel kell majd rögzíteni gyorskötözõvel...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
még van egy heted.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
akkor megkeresem az 5ledes ketájomat, azzal nyomom:)

valahogy csak megoldjuk

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
lámpával elkéstél, sorry :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Röfi: mostmár sejtem, lehet brain-tagnak hívják, az a vízszintes kólásdoboz, az mire való?

Krisz: segítek vásárolni, de csak csütörtökön érek rá, ma este megyek Pestre.

Epyc: a lámpádat stipi-stopi!

Fejlámpám nincs, és pénzem se lesz rá.

Öööö, htelen ennyi.

ja bulifutam: Éjfélkor van egy kör, amikor a csapatokbõl valaki beöltözik mindenféle vicces jelmezbe, mint farsangon, és úgy nyom az illetõ egy kört. Volt már menyasszon, búvár, de volt, aki meztelenül nyomta vagy 2 éve:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Itózs: Dina nem veszi szívére ezeket a vicceket, ne aggódj (már ismer).
24: Lámpa kell minden embernek, este nem tudjátok váltásnál még azt is cserélgetni...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor: Dani elérhetõséged????

Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Soma, hozd már el a sátrat te és majd berakom a combóba. A bevásárlást ugy gondoltam, hogy Dinának kell segiteni kocsival, mert nem birja a cuccokat. Húst, süteményhez valókat, dobozos söröket:D, stb. Bár Izom felajánlhatná a segitségét, mert akkor Dina lakását is megnézhetné, és süthetnének is elõzõ éjszak együtt;)
Ha lesz lagzi, akkor viszem a szertartáshoz kiirt cd-met.
Fejlámpám van, és szeretnék is este tekerni, mert még olyat nem csináltam ( biciklivel).
Kocka, mondd meg mennyi bicajt tudsz elvinni.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Na akkor Krisznek szólna:a Labidani által elhozott sátrat valahogy Danitól el kellene hozni,mert õ utazik a nagyfaluba hétfõ reggel.
Elhozzam én és meglesz a garázsban?
Esetleg Dani elérhetõségeid?

"Várjuk azoknak a csapatoknak a jelentkezését, akik a központi színpadon bármiféle mûsorral emeleni szeretnék a verseny fényét.
Ha valamely csapat szeretne zenekari, tánc, vagy egyéb performance produkcióval elõrukkolni, nagy örömmel biztosítjuk a színpadot. (hangtechnikát, fénytechnikát biztosítunk) "
Lagzi a szinpadon,heee??? :D
Tényleg,van jófajta házipálinkánk is.(bagosi rettenetes néven szokták emlegetni :) )

Pókmalac
Fixi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Nagybub: 2-t hozott, nem tudom mi lett vele megbeszélve. Mi nem tudjuk elvinni, ha Ti eltudnátok, az jo lenne. vihetjük mindkettõt.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Izom:Mi az az éjféli bulifutam?
Röfi:Gondolom a brain egységrõl akart humorizálni Izom.
Dina:Na,megismerkedtél a mi Röfinkkel(alias Cóstolgatus Maximus:))?
Nála ez az emberi mértékegység-a jól bírta a szurkálódást.Ezen is túlestél,a csapat tagja vagy:clap:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó
Egy vödör gyümölcsöt tudok behozni,körte vagy alma legyen több?

Fél körte, deci kóla :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Szólok megint és akkor többet nem :)

Nekem van egy felesleges lámpám. Ugyanolyan, mint entének, egyedül az akksiban különböznek! Egy töltéssel fél fényerõn megy 3 órát. Egy akksit tudok adni hozzá, pótakksiról nektek kell gondoskodni ("kõkemény" 1500-2000 HuF/db.). Ha kell, akkor írjatok, telefonáljatok, bármi. Szívesen odaadom! Ha vigyáztok rá, fõvesztés terhe mellett egy kerót is (a Pyxist) tudok adni, végszükség esetére. Tinköbáútit.

Van új számom is: 0630 643-5118 (vagy valami ilyesmi)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Irígykedsz? Ha már sok esélyünk nem lesz, érezzük jól magunkat:)

Halihó

Egyetértek teljesen. :D
A sötétben tekerés,vagy egyáltalán a tekerésrõl:6 ember-felírjuk a sort és mindenk aszerint teker,vagy 1 óra,vagy 4 kör(kinek mi fér bele).Így mindenki kb ugyanannyit teker és minden körülményben.
Azért nállunk remélem mindenkinek lesz fejlámpája és nem kell a fel/leszereléssel kinlódnunk,mint a bénább csapatoknak :)
Egy vödör gyümölcsöt tudok behozni,körte vagy alma legyen több?
2 horgásszék megvan.
Labidani nem hozta el a mi sörsátrunkat is?
Szerdáig a bevásárlásban tudok én is segíteni,bár szerintem mindenki maga tudja mit szeret enni.
Bográcsolás: lehet azt gázpalack felett is ;)

Dinát meg csak elviseljük valahogy,végül is 5-en vagyunk férfiak :D
Én csípem....

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Én azzal megyek aki kocsival felvisz. Ebben az ügyben még vannak függõben lévõ egyeztetések.
Az én lámpámmal két ember fog tekerni, és megpróbálok még egy ugyanolyat szerezni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Na.
A csapatnak:
Felutazás: Gusztiék vonattal mennek, én és Levi már hétfõn felmegyünk. Én úgy tervezem, hogy felviszünk minden cuccot kivéve a bringát, azt nem engedik. A bringák szállításával kapcsolatban várok Nitr-o válaszára, neki még szól Emõ. Nefraz, Enté Ti hogy mentek?
Molnár Zoli adott ma 2 Sörsátrat. Kérdés, hogy ki tudná felvinni? Krisz, a comboba beférne? Jo lenne mert lenne mindkét csapatnak sátor, de lehet hogy egy is elég. Ezt holnapra el kéne dönteni, hogy hogy fognak felmenni, mert mi hétfõtõl még netközelbe se leszünk Levivel.
Lámpa: Nefri, Te azt mondtad hogy kibír kb 10 órát a lámpád, de nem az merült le tavaly 2,5 óra alatt? Entének van a lámpája, meg kéne még egy, az a lényeg, hogy kibírja az éjszakát. 2 lámpa elég a versenyre, ha kibirják.
Támogatás: Barna ma még nem tudott semmi biztosat mondani, ez mégezután derül ki. csak azt ne felejtsük el, hogy a verseny elõtt 3 nappal lehet nevet változtatni, és hogyha megkapjuk a carbogeles támogatást benne kellene lenni a névben.
hirtelen ennyi jutott eszembe.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

b csapat!

éjjelre kinek van lámpája, és ki szeretne sötétben tekerni?

ettõl függetlenül éjféli bulifutamra valaki?

ja és ki akar kezdeni?

sztem ezt ráérünk ott megbeszélni, úgyis mindenki megy még legalább egyszer világosban, aztán majd eldönti, hogy mennyit vállal éjszaka...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Izom: Milyen energiaital?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
b csapat!

éjjelre kinek van lámpája, és ki szeretne sötétben tekerni?

ettõl függetlenül éjféli bulifutamra valaki?

ja és ki akar kezdeni?