Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
MTBBiathlon, szabad tudnom hány éves vagy?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Itózs ha véletlenül elmész meglátogatni a frissen szerzett cimborádat, hogy tisztázd vele a kis félreértéseteket szólj már, mert kíváncsi vagyok, hogy a te rendkívül higgadt és diplomatikus modorod hogyan fér össze a frissen ide került fórumozóéval.Ja és az újfiúnak, egy hasonló ember stílusa miatt ,már egyszer bezárták ezt a fórumot, nem szeretném, és még sztem soknak mások se, hogy ez megint megtörténjen. Elõre is köszi.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az ilyen megnyilvánulásokkal kezded nagyon lejáratni magad és ezzel az általad képviselt "sportágnak" sem teszel jót.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

lenne egy téli (belül polárszerû) hosszú, betétes, kantáros kerékpáros nadrágom szinte ingyen eladó. nekem kicsi, olyan 165-175 cm magas emberkének jó lenne. nagyon meleg. egyszer volt rajtam. ha érdekel vkit írjon

amennyiben aktuális még lehet megnézném... :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
lenne egy téli (belül polárszerû) hosszú, betétes, kantáros kerékpáros nadrágom szinte ingyen eladó. nekem kicsi, olyan 165-175 cm magas emberkének jó lenne. nagyon meleg. egyszer volt rajtam. ha érdekel vkit írjon

boszibicó
http://www.funpic.hu...8&c=-1&s=dd&p=1

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Barátom????? Na kezded már a gúnyolódást. Ez már haladás. A gúnyt és az iróniát már csak igen kevés választja el egymástól.
Te az én levelemet olvastad? Stílusról,a kifogásoltakról? Úgy látom,hogy a helyesíráson túl a szövegértés sem kenyered.
Légy így bunkó mint én voltam. Tudom fárasztóbb és macerásabb,de hátha menni fog és csiszol rajtad valamicskét.
Talán elegánsabb lesz (persze lehet nem kevésbé kötözködõ) mint a
"te hülyegyerek nagybub ne mutogasd az egyujjadat mert letöröm!" stílusú beszólásod. Most, hogy így ízlelgetem a szavakat, igen, igazad van én voltam a kötekedõ és bunkó. Az ilyen bunkók mint én meg nagybub, tényleg nem érdemelnek másmilyen hangnemet csak és kizárólag olyat mint a tiéd.Belátom,igazad van.
Egy szót nem írtam arról, hogy mit csinálsz, hogy csináld, kivel csináld.
Sok sikert a munkádhoz és sok csatlakozót.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Ha már összevarrták egyszer, akkor miért kellett most is összehúzni?

Vasárnap csak a fonalat rakták bele, de nyitva hagyták, hogy lássák nem fertõzõdik-e el a seb késõbb, és csak tegnap csomózták össze a fonalakat.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Ha már összevarrták egyszer, akkor miért kellett most is összehúzni?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Kocka: benzin pénzed a Chiliben!! Hogy van a lábad????

Köszi! Tegnap húzták össze a sebet, az egy kicsit kellemetlen volt, amúgy rendben vagyok. A Chilibe csak jövõ héten tudok majd elmenni.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Kocka: benzin pénzed a Chiliben!! Hogy van a lábad????

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Jaja. Azt nem.Nem is baj,utálom.Ez egy ránk kényszerített Microsoft Word diktatúra.Levele!!!!:)
Csak a rutinos gépelõknek szúrja a szemét.Én meg nem vagyok az.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
ezek szerint a helyesírásellenõrzõ nem húzza alá a mondat végi pont és a vesszõ/kettõspont utáni szóköz hiányát ;) :D

és bocsánat, hogy csak ennyit tudtam érdemben hozzátanni a beszélgetéshez... :)
az amerikaifoci pedig nem rossz, a Super Bowl döntõt én pl végig szoktam izgulni, és elmondhatom, hogy ez volt az elsõ sportág, ami TV elõtt jobban lekötött, mint élõben :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
mountainbikebiathlon:Ha az ember fia belép egy fórumra és ott nem ismer senkit,nem ismeri a habitusokat,a fricskákat,a szlenget,és a smiley figurákat,akkor szerintem a helyes eljárás az ,hogy beír,nézelõdik,olvasgat és ismerkedik.De semmiképpen nem ír ilyeneket mint amilyet írtál.Lehet,hogy más sportág fórumain mehet ez a ZÕÕÕszinte stílus,de itten mink a szofisztikáltabb csipkelõdést szeressük.De aztatat kúrvára(by Hofi)
Te azzal kezded,hogy ugyan bocsi,de sokkal jobb móka az "egyszerû terepkerékpározásnál".Öhöm,ez aztán a sziporkázó belépõ egy hegyikerékpáros fórumba.Nem lehet,hogy Te csináltad rosszul az egyszerû hegyikerékpározást és ez a kis plusz számodra teszi sokkal izgalmasabbá? Attól az egyszerû még nem kevésbé izgalmas.Egyszerûen csak MÁS!!!Bár ilyen bemutatkozás után már nincs esélyed rá,de tudnék mutatni olyan terepet(kis hazánkban is,nemhogy külhonban) ahol a lecsokizni és a boka szavak egy mondatban szerepelhetnének.De csak miután lejöttél rajta,kerékpáron ülve.Ennyit a hegyikerékpáros "keményítésrõl".:paininass
Persze csak akkor ha adathat nekünk ennyi kevély hívság és hencegés a sportunkat illetõen.Megengeded?Ha már neked lehet,ugye no.
Bub elõtte azt írja,hogy õ is kipróbálná.Majd egy VIGYORGÓ figurát tesz a rögbihez!Senki nem mocskolta a hõn szeretett sportodat!Ha Te az inkriminált beszólásod mögé teszel egy vigyorgó figurát annak is más lett volna az üzenete,mint így ahogy tetted.Szerintem nem kellene PUBLIKUSAN ilyet tenned és hagynod,hogy a sztereotípiák eluralkodhassanak rajtunk a megnyilatkozásodat követõen.Ha érted mire gondolok.Ez egy kicsit rossz reklám a hirdetett sportodnak.Mert biztos frankó és kõkemény srác vagy,de a konfliktus kezelési technikádon GYÚRNI kellene még egy kicsit.
Ja és még valami.Írás közben a leírt szavaid alatt megjelenik egy csomó piros vonal.Ne hagyd figyelmen kívül õket,kísérletezz,hátha eltûnnek.Én is használom,nekem sem megy minden egybõl.:chin:
Egyébként meg BÉKE!

vendég_mountainbikebiathlon_*

vendég_mountainbikebiathlon_*
  • vendég
1823-ban William Webb Ellis a Rugby nevezetû angol városban megalkotta a rugby játékot és annak szabályait.
Csak a tisztánlátás végett!

hát nem pontosan de most ez nem az a fórum hogy ebbe belemenjünk!

az sem kizárt hogy letudom rendezni hogy kisöbû sportpuskával legyenek késõbb az edzések.aki az elsõ edzést megnyeri az lesz az elsõ magyar gyorsreagálású erõk parancsnoka!:lol1:
Majd a seregben is beindulok!nekik szakmába vág!
De innen sajnos egy komoly érdeklõdõ se volt aki
emailben tiszteletét tette volna!
tehát akitõl emailt kapok azt automatikusan értesíteni fogom az elsõ eseményrõl.akinek nincs meg az emailcíme úgy veszem majd hogy nem érdekli.

Tehát a részletek:
a pallagi vagy a monostor erdõben kijelölünk egy kb 2 km es kört melynek egyik pontján állunk majd 3 puskával meg egy papírral és írjuk ki mennyit hibázott és a végén az idejéhez hozzáadunk annyiszor fél percet.
Itt most nem lesz kiesõ.7 kör lesz a verseny.Azért izgalmas mert míg az utólsó be nem fut nem tudni hogy ki nyert.
A célok:3 db különbözõ alakú nagyságú és távolságban és magasságban levõ vastárgy lesz.
Azokon hallani hogy talált vagy sem.
Tehát 21 lövés fejenként de elõtte meg utánna amíg a muníció tart célbalövõ gyakorlat lesz.

Ha most összegyûlne 10 akkor akár a jövõ hétvégén is megcsinálhatjuk.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
[quote name='tittyman']
fél év alatt két monoblokkot tekert szét,
Mosoly és mehet tovább...

Ezért kell integrált középcsapágyas hajtómûvet használni.

Ez a biathlon nekem való lenne, mert a nyugalmi pulzusom tekerés után fél perc alatt visszaáll.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

1823-ban William Webb Ellis a Rugby nevezetû angol városban megalkotta a rugby játékot és annak szabályait.
Csak a tisztánlátás végett! :)

na kitalálok én is valami sportot hajdúszoboszlón

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Mazsola: a Cube megérdemelne egy tárcsaféket;)

meg is kapja, csak nem hidraulikust. a v-fék után nekem a mechanikus tárcsafék is elõrelépés:) csak jönne már meg a váz...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Csak a tisztánlátás végett! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Mondja ezt az, akinek amerikai váza, váltórendszere, féke, hajtómûve és gumija van! ;)

Amerikai váz, gumi, stb.? Mindent Japánban és Kínában gyártanak, mirõl beszélsz? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Mindenesetre 4 touchdown 1 meccsen a Polk gimi színeiben egyedülálló teljesítmény! ;)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/