Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Dina megnézi szombaton a gatyát, ha neki nem kell, akkor beadom a chilibe és mindenki próbálgathatja...

Edina! Ha nem jó az a télicucc, küldj már egy esemest, légyszi! :prosze:
(20) 5531321
Twelve times ironman

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Amerikai? XD

Ez jóó! :D Lehet mexikói.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szerintem Október, ott úgyis stabil a hõmérséklet, és az sem gond ha esik. Még infót gyüjtök, mennyire látogatható.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackófelsõ: Egy vércsorogi barlangtúra érdekelne?

Mikor tervezed?
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Amerikai? XD

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A teszkóban van kevláros MTB külsõ. 2500 Ft és nem is túl nehéz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Röfi: még nem jött meg a váz, de már gyüjtöm az alkatrészeket hozzá..

Dina megnézi szombaton a gatyát, ha neki nem kell, akkor beadom a chilibe és mindenki próbálgathatja...

Már megint lemaradtam valamirõl...:wallbange:wallbange:wallbange
Twelve times ironman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
"- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki Rambónak csúfol.
- Hagyd csak anya, ez az én háborúm!"

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Mackófelsõ: Egy vércsorogi barlangtúra érdekelne?

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Röfi: még nem jött meg a váz, de már gyüjtöm az alkatrészeket hozzá..

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

lenne egy téli (belül polárszerû) hosszú, betétes, kantáros kerékpáros nadrágom szinte ingyen eladó. nekem kicsi, olyan 165-175 cm magas emberkének jó lenne. nagyon meleg. egyszer volt rajtam. ha érdekel vkit írjon

Mazsola! Érdekel a gatya, mi az ára?
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dani: Oks, de melyik méret a tatyó?
Bub: Én ezt a pofabõr dolgot egy ideje másként látom... :air:

Mazsola: Most akkor megjött, vagy nem jött?
Dina: Látom megint halálra dolgoztad magad (avatar)
Itózs: Egyszer önbíráskodásért fogsz ûlni!:peep:
MTB biathlon: Jót szórakoztam a szókaratétokon, sajnos nem tudtam résztvenni benne, mert gályáztam. Csak zárójelben jegyezném meg, hogy az új fórumozókat (ha elfelejtenek bemutatkozni) mindig azonnal kifaggatjuk ki fia-borja, de ezt nállad most elfelejtettük. Nem baj, hamar pótolva lett. Jó lenne tudni a pontos idõpontot, mert akkor úgy kérek szabadnapot, engem is érdekelne a dolog. Bazooka nincs?:rocketman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

...ez a bagázs nehezen tud megülni a fenekén, piszkálódnak állandóan és cukkolják a másikat...

Én egy ilyen embert sem ismerek itt! :D A Röfi pláne nem ilyen! :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Huhhh..., jovanna aszittem má lõni kell :)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Személy szerint jót mosolyogtam ezen az egészen :D
Valaki ennyire hirtelen haragú legyen...no comment..
Remélem a gépész nem zár be semmit itt a fórumon ez miatt.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Nefraz: Nincs félreértés.Én leírtam a véleményem a stílusról ami itt nem jellemzõ. Ennyi.
mountainbikebiathlon: Sajnos a soraidból tényleg azt érzem,hogy leszakítanád a fejem. Pedig az elõzõ írásomból még ki is töröltem,hogy ha véletlenül összefutunk, ne verj meg nagyon, bár tudom megérdemelném. Úgy látszik ráhibáztam volna. Most már félni fogok,minden nagydarab izmos embertõl.Mert gondolom hasonló a testfelépítésed.
Ismétlem, sem a teljesítményedet, sem a szándékaidat az új sport bevezetésével nem kritizáltam.
A stílusod meg olyan amilyen.Az enyém is olyan amilyen.
Na,bocs mindenkinek a zsibbasztásért,csak gondoltam ezt leírom,ha már mtbbiathlon felhatalmazott az utolsó szó jogával.
ALÁZATOS TISZTELETEM!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Mazsi: Én is nagyon szívesen felpróbálnám ezt a gatyót! Télim még úgy sincs!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Szerintem jobb lenne 0-ról kezdeni a dolgot és fátylat borítani az eddigiekre. Próbáld az elõítéleteid és a haragod háttérbe szorítani és a sérelmeid ne "letépem a fejed" kezdetû mondatokkal tudatni, hanem nyugodtan megbeszélni. Itózs sem kötözködni akart pusztán próbált utalni arra, hogy ez a bagázs nehezen tud megülni a fenekén, piszkálódnak állandóan és cukkolják a másikat. Mint új tag nem tudhattad, de próbáld ezeket elengedni a füled mellett és ne reagálj idegbõl ezekre, mert ez csak ellenszenvet vált ki.
A cukkolás pedig nem azért volt, mert nem vesszük semmibe az erõfeszítéseid, engem személy szerint kifejezetten érdekel a dolog és jó kezdeményezésnek tartom, a többiek sem fikázzák az ötleted, és személyeskedés sincs benne. Ilyenek vagyunk, ha nem veszel mindent komolyan és nem veszed a szívedre a szúrkálódásokat, nem lesznek itt összezörrenések. És ha megbékéltünk, remélem lövészeten sem fogjuk egymást seggbe lõni.:)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vendég_mountainbikebiathlon_*

• vendég
nitro!
36 vagyok!megjártam a hadak útját!12 éves korom óta sportolok fõleg mint birkózó és voltam kanadában 3. kötött fogásban.
ezek a militáris biathlonok közel állnak a szivemhez már családi hagyományból is!minden haszonszerzési cél nélkül próbálom megszervezni.
szóval nem hinném hogy akinek nem tetszik rámkéne szólni.én is inkább halgatok ha valami nem tetszik.
üdv neked

• vendég
nefraz!
ne haragudj rám de én itt most erõfeszítéseket teszek és ilyenkor fõleg rossz ha piszkálnak.de ez nem fog visszafogni abban hogy megszervezzem a havi 2 alkalmat és ha komoly létszám lesz a heti kettõt is persze majd tavasszal.nem hiszem hogy ezért azt érdemlem hogy nekiálljanak engem kritizálni.tudod nem kis dolog versenypuskákat keríteni ilyen alkalmakra sõt még arra is lesz esély hogy ingyenes legyen 20 fõig az edzés szabvány biatlon tûzfegyverrel!de az nem egybõl lesz sajna.a rugbyt se én hoztam fel.én itózshoz nem szóltam és nem kritizáltam senkit.
téged is szivesen látlak az edzéseken ha odakerül a sor!
üdv