Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Tamásnak:

Jötek autós prospektusok. Ha gondolod vidd el.

-Misi-
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én ennyit találtam: http://www.hajthato.hu/beixo.htm
Össz. 3 sebesség, ezek szerint elõl sehogy...de hogy hátul...?Nincs tippem, de mostmár engem is érdekel.

Izomtéridõninja-geológus!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Gondolkodtam azon, amit bikebiathlon barátunk írt, a kardános keróról. Létezik ilyen egyáltalán? És ha igen, akkor hány kiló egy ilyen cucc (maga a tengely, mozgás átalakításokért felelõs alkatrészek, stb.)? Meg úgy egyáltalán, hogy mûködik ez? (oké, tudom mi az a kardánhajtás, de fõleg a hozzá kapcsolódó áttételezés megoldás érdekelne. azt hogy oldják meg? fõleg elõl.)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
A Bringázz a munkába ki csinált csapatot? Ki tud visszaigazolni?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Beülõm van, de ismereteim szerint ebben a barlangban nincsenek szintek, csak víz az alján, de az bõven.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Remélem télire senki sem akarja letenni a binyiglijét!

Ez az! Én tavaly január-februárban 1000km-t tekertem. Van feelingje a téli tekerésnek.
Röfi, a barlangászáshoz tudok nektek adni egy beûlõt, karabinereket és kötelet.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Majd meglátod...

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Ki beszél ilyenröl!? :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Egy sima perecelés volt.:)

Elõfordul mindenkivel, tavaszig van idõd megtanulni kerékpározni:D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
""""A nadrágpróba meg nyilvános lett volna,Edi úgy tudom a Nagytemplom elé indult délután eme esetre... """

Még csak egy kóbor turista sem volt,nemhogy tömegek!!! :) Úgyhogy minden szereplés lemondva! :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ma amikor kint voltunk a Kossuth téren a kerékpárosklubbal ott volt egy rendõr is, akit megkérdeztünk Sanyi ügyérõl. annyit mondott, hogy ha az autós lemond az elsõbbségi jogáról, tehát megáll, akkor is elindulhat bármikor és akkor már nincs többé elsõbbsége a kerékpárosnak (Sanyinak). Amit aláírt Sanyi a helyszínen papír, az meg valsz a helyszínelõ hibájából nincs meg (ha jól tudom) és nem is kellett volna semmit aláírnod. a rendõrnõ szerint Sanyi nem vétkes, valsz a helyszínelõ baszott el vmit, ez gyakran elõfordul, ahogy elmondta...
tudom hogy ez semmit nem segít, csak kicsit így tisztább.

tehát hiába áll meg az autó(akinek elsõbbsége van elvileg) és enged át téged, ha elindul és elüt, akkor is te vagy a hibás. vicces

további nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek....

Ritka nagy marhaságot beszélt az a rendõr....

A gatyát megnézem hétfõn a Chilliben, árajánlat elfogadva.

Miféle Rittberger?:no: Egy sima perecelés volt.:)
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Szerintem Mackófelsõ nem gombát keres, hanem ez egy kerékpárral kivitelezett, duplán leszúrt Rittberger elrontott, zárt-spicces érkezéssel.

(ha nem Rittberger, akkor dupla-bicska cukahara. ebbõl a szögbõl nehéz megítélni)

:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én ezt másként halottam: Ha lemond az elsõbbségrõl, akkor utánna nem indulhat el. Jó lenne már, akkor csak heccbõl el lehetne ütni bárkit...

A 28.§ (1) bekezdéséhez írt hivatalos magyarázat alapján:

"Az elsõbbséggel rendelkezõ jármû vezetõje az elsõbbségérõl lemondhat. Az elsõbbségrõl való lemondás mindig csak két jármû vezetõje között jöhet létre. A lemondást félreérthetetlen jelzéssel kell a másik jármû vezetõje részére jelezni. Az elsõbbséggel rendelkezõ jármû megállása, az elsõbbségrõl való lemondás egyik jele lehet. Az elsõbbségrõl való lemondás helyes végrehajtása: lassítás, jelzés majd megállás. Az elsõbbségrõl való lemondást visszavonni nem lehet."

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
Ma amikor kint voltunk a Kossuth téren a kerékpárosklubbal ott volt egy rendõr is, akit megkérdeztünk Sanyi ügyérõl. annyit mondott, hogy ha az autós lemond az elsõbbségi jogáról, tehát megáll, akkor is elindulhat bármikor és akkor már nincs többé elsõbbsége a kerékpárosnak (Sanyinak). Amit aláírt Sanyi a helyszínen papír, az meg valsz a helyszínelõ hibájából nincs meg (ha jól tudom) és nem is kellett volna semmit aláírnod. a rendõrnõ szerint Sanyi nem vétkes, valsz a helyszínelõ baszott el vmit, ez gyakran elõfordul, ahogy elmondta...
tudom hogy ez semmit nem segít, csak kicsit így tisztább.

tehát hiába áll meg az autó(akinek elsõbbsége van elvileg) és enged át téged, ha elindul és elüt, akkor is te vagy a hibás. vicces

további nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek....

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma annyit tudok rólla mint te, voltam a környéken, nagy hegyek nincsenek, és aknák sincsenek benne.
Holnaptól keresztapa leszek...
http://api.ning.com/...ther_theone.jpg

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Halihó

A nadrágpróba meg nyilvános lett volna,Edi úgy tudom a Nagytemplom elé indult délután eme esetre... :D

bizonyám, de aztán végül ide jött hozzám nadrágpróbára... irigykedhettek:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Krisz:jól lecserélted a gyerekeket!

Az elsõ képsorozat alapján ez a barlangtúra eléggé barlangászós-hegymászós eset...
De mennék ha tudunk egyeztetni.

A nadrágpróba meg nyilvános lett volna,Edi úgy tudom a Nagytemplom elé indult délután eme esetre... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Nadrágot viszem hétfõn a Chillibe.

KKrisz: Izom csak a biciklijének akarta a nyugodt téli álmot biztosítani.---Nálad! :)

Mackófelsõ: a szarvasgomba keresést talán a vaddisznókra kellene bízni! :)

...és még szarvasgombát sem találtam!:D
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
További képek a barlangról: http://www.trekkingk...uPic/1/huF/#pic