ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,de bamba vagyok!!!!!!!!!
Ébresztõ csipkerózsika.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,de bamba vagyok!!!!!!!!! Igazad van,elnézést mindenkitõl!!!Dina-mit: De október 25 az nem most szombat, hanem jövõhét. Akkor munkaszüneti nap van, nem? Most szombat még csak 18.
Vagy ha neked jövõhét szombaton kell dolgoznod, akkor nem szóltam
nekem meg annyi eszem van, hogy esõben biciklizek. mentségemre legyen mondva, hogy kiskoromban fejreestem
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
De így írtad,ez Röfinek volt arra válasz,hogy szombaton van hivatalos Kazinczy születésnap.. Meló van,úgyhogy sajnos kimaradÉn is így írtam a weblapon, vagy nem? Hétfõn ki jönne túrára? Ezért rendezzük szombaton!
Kazinczy Ferenc, kazinczi és alsóregmeczi (Érsemjén, 1759. október 27. – Széphalom, 1831. augusztus 23.),
2008 október 27 : hétfõ
Lehet lemaradtam vagy elbambultam,de a Kazinczy túrához vasárnap hol és mikor lehet csatlakozni?
Kazinczy Ferenc, kazinczi és alsóregmeczi (Érsemjén, 1759. október 27. – Széphalom, 1831. augusztus 23.),Azért mert most szombatra esik Kazinczy születésnapja...
Te látsz rajta olyan eszközt ami a tartóhoz rögzíti a bringát? Mert én simán elfordítottam a gépet 180 fokkal, de eltolni sem lett volna nagy dolog...
Izomtéridõninja-geológus!
Te látsz rajta olyan eszközt ami a tartóhoz rögzíti a bringát? Mert én simán elfordítottam a gépet 180 fokkal, de eltolni sem lett volna nagy dolog...enté, ezt arra érted, hogy ha van nálad körömcsipesz, akkor el is köthetted volna a bicót?
mert a képen nekem ez tûnt fel, hogy nem valami biztonságos úgy...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]