Halihó..... de sajnos a hazai forgalmazók....mint a speciális kövér fiú
meg a huligán meg a rossz fijú,nem hozzák beeeeeeeeee.
Nem értem Tittyi,akkor te hogy vagy itt?
Anyukádék becsempésztek?

Halihó..... de sajnos a hazai forgalmazók....mint a speciális kövér fiú
meg a huligán meg a rossz fijú,nem hozzák beeeeeeeeee.
Nem errõl van szó (én meg a pontosság olalaaaaa), csak nekik TUDNIUK KÉNE PONTOSAN, hiszen ez alapján büntetnek. De a közlekedési rendõrök 10%-a (és ezzel sokat mondok) van tisztában milyen KRESZ és egyéb szabályok vonatkoznak a kerékpárosokra.
A Nitr-O bicaján lévõ x-pedorol. A legutóbbi tekerésen bicajt cseréltünk->pedált is és rajta maradt a Trekken az enyém.Milyen pedálról van szó???? Egyébként nem leszek bent.
Kkrisz bent leszel ma délután a loviban? Beugranék a pedálomért.
Az egy állat? Én másra gondoltam amikor elõjött lelógó kantárokkal a kezében egy hosszúkás valamivel... XD
Az én ügyemben a heves megyei rendõrkapitányság jár el általában:-D (Ott meg azért, halkan hozzáteszem, valahogy toleránsabbak.)
Egyébként te a pontosság mintaképe vagy.
Csak az a baj, hogy általában azt sem szokták szeretni a rendõrök,
ha valaki túl okos, vagy jobban tudja a dolgokat, mint õk.
Pláne, ha ezt túl nagy határozottsággal teszi az ember...
Egy rövid idõre elköszönök az úri társaságtól, holnaptól - a Bécs - Pozsony - Budapest Szupermaratoni futóversenyen tengetem szerény napjaimat egy öt fõs váltócsapat tagjaként.
Egy rövid idõre elköszönök az úri társaságtól, holnaptól - a Bécs - Pozsony - Budapest Szupermaratoni futóversenyen tengetem szerény napjaimat egy öt fõs váltócsapat tagjaként. Rajt: Vasárnap, a bécsi Práterbõl.
Ausztriában KaiSEEEER-t iszunk, :cheers:Pozsonyban Zlaty Bazant-ot, magyarba érve csapolt Sopronit, csak azért, h feldolgozódjék az a kis tejsav, mert azért elsõsorban futni megyünk...
(Ezt hívják a német - bajor - triatlonisták a "német rekreációs módszernek"!) Ezt amúgy frappánsan le is lehet fordítani, nagyon jól hangzik, de nem bírtam megjegyezni, hülye svábok!
Napi 15-25 km, semmiség! Már biztos, hogy mind az öt napi szakaszon futok (naná, én döntök ebben!) majd ha egyszer 50 éves leszek, megengedem, h egy napot futhat helyettem a tartalék ember.
Mire visszajövök, már csak 2 nap lesz a Kazinczy túráig.
Hívjátok a többieket is!
:prosze:
A lányok pedig mindig utánam futottak. A csajozássak nem volt problémám soha;)
Ilyen kései órában az már meghaladja a szellemi szintemet..Nem tapsol számol...
Dina
taps!sprinter voltam. Majd 4x100-as váltóban futottam. A váltóval minden versenyt megnyertünk. Országos bajnokok voltunk. Ja és futottam országos csúcsot is.
A lányok pedig mindig utánam futottak. A csajozássak nem volt problémám soha;)
Dina