Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én speciel országútiztam ma. Petya! Nem te vetted meg azt a régi Kona Sex Too-t az apróban. Hülye voltam és lecsúsztam róla.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Oké,hogy lesz,de hány órakor?? 9? 10?

Dina

gazdagpet

gazdagpet

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Remélem más is kiélvezte a jó idõt! Mi tegnap délután tekertünk egy lazát hármasban egy régi cimbivel és a csajával: Nov 1., Budai hg., napsütés, rövid cucc, 1óra 50 perc, 25 km, 970 szint, közel 80-as max seb. K..va jó volt!Feltöltött kép
Üdv GP

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Csajok, lesz holnap tekerés?

Halihó

Lesz,te kis tökös... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Nem hiszem, hogy a router MAC-es azonosításra lenne állítva, sokkal valószínûbb meg egyszerûbb is ha jelszavas az azonosítás... de ki tudja. Arról meg tudnék ellen regélni mennyire is stabil a vista. Van egy-két látványmegoldása, de nekem ne mondja senki a vistára, hogy fasza, ha a windows 7-rõl már most lehet tudni, hogy egy javított vista lesz és a gépigénye jóval kisebb lesz, mint a vistáé... a vistából pont a lényeg maradt ki anno a NTFS fájlrendszert leváltó új állománykezelés, ami izmosan adatbáziskezelésre épült volna... na ez a lényeg a többi meg csak látványos bohóckodás. A biztonságosabb meg arra épül, hogy minden lópikulára rákérdez... ha ennyire nem bízik a felhasználóban, akkor már igazán csinalhattak volna egy izmosabb felasználókezelést és azon belül egy hülye user felhasználótípust;-)))))) Errõl meg annyit, hogy ha rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, akkor külön menüpontban kell kiválasztanom azt, ha rendszergazdai joggal akarok valamit futtatni (Futtatás rendszergazdaként), ami egy nonszensz.....

A useres megállapításaid így vannak, ezeken én is jókat nevetek,De a grafikai látványelemeket, mint pl az aero felület, simán ki lehet kapcsolni, mondjuk a fogyasztása igaz így is nagy, de a windows 7tõl se várok jobbat, azt meg hogy mit írnak arról csak annyit hogy mindenki a sajátját dícséri, ráadásul volt egy olyan felröppenõ kósza hír hogy nem is lesz több windows hanem egy zsír új oprendszer aminek a neve:Midori, és a microsoft fejleszti a winfos helyett.Én minden nem használom a 98 2000 2003 és az xp-t is itthon meg a vistát, de a vista nekem jobban bejött mint a többi. A hálózat kezelésben is elõrébb jár,(6bites ip-cím) és tele van driverekkel, ami az xp-ben hiányzott. Mindegy a windows szar, de nincs nála jobb.Ez van meglátjuk mit hoz a jövõ.Apple for ever!!!!!!!!

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Én is agyaltam már rajta hogy a fixivel végig nyomám a Bükk TT-t.:)

Bükk is jóféle. idén nyáron nyomtam arra egy túrát, de rendes országútival is elég volt mászni...
amúgy fixivel a hegyrõl való lemenet a mûvészet... pár Pesti (fixis)futártagtól hallok tapasztalatokat..

én mindenesetre tervezek majd egy menetet szinglszpíddel...:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Csajok, lesz holnap tekerés?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

A vista okos rendszer, csak az a baj hogy túlságosan.A megoldás az hogy a router menüjében van egy beállítás és ott kell az összes gép MAC címét beálltani, és akkor elméletileg jónak kell lennie.

Nem hiszem, hogy a router MAC-es azonosításra lenne állítva, sokkal valószínûbb meg egyszerûbb is ha jelszavas az azonosítás... de ki tudja. Arról meg tudnék ellen regélni mennyire is stabil a vista. Van egy-két látványmegoldása, de nekem ne mondja senki a vistára, hogy fasza, ha a windows 7-rõl már most lehet tudni, hogy egy javított vista lesz és a gépigénye jóval kisebb lesz, mint a vistáé... a vistából pont a lényeg maradt ki anno a NTFS fájlrendszert leváltó új állománykezelés, ami izmosan adatbáziskezelésre épült volna... na ez a lényeg a többi meg csak látványos bohóckodás. A biztonságosabb meg arra épül, hogy minden lópikulára rákérdez... ha ennyire nem bízik a felhasználóban, akkor már igazán csinalhattak volna egy izmosabb felasználókezelést és azon belül egy hülye user felhasználótípust;-)))))) Errõl meg annyit, hogy ha rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, akkor külön menüpontban kell kiválasztanom azt, ha rendszergazdai joggal akarok valamit futtatni (Futtatás rendszergazdaként), ami egy nonszensz.....

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

ezenmár énis gondolkoztam, egysebivel egy Zemplén túra:D finom trombózis a végére...

Én is agyaltam már rajta hogy a fixivel végig nyomám a Bükk TT-t.:)

A monti
A városi

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Akkor meghívnálak egy jó kis túrára a hegyekbe, orvosi ellátást nem, de útiköltséget állom!:angevil:
:no: Brake!:D

ezenmár énis gondolkoztam, egysebivel egy Zemplén túra:D finom trombózis a végére...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Akkor meghívnálak egy jó kis túrára a hegyekbe, orvosi ellátást nem, de útiköltséget állom!:angevil:
:no: Brake!:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Megyek azért tekerni...
Fixim még van! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
:mybad: Az a baj ezzel, hogy helyette felirhattam volna más nevét is aki szivesen bejött volna ingyen. Neveld meg a gyereket :argue: Sajnos igy mással tol ki.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó, a lányod volt tegnap a bulin?

Volt és megvette a jegyet.:wallbange
Hétfõn elviszem egy szipológushoz.:scratchhe

Bringázni ki jön 9-tõl?
Twelve times ironman

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Még mielõtt nagyon szétosztanátok a srácot én még egyben láttam azt a bizonyos Specet!

De már nem sokáig:D

A monti
A városi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Még mielõtt nagyon szétosztanátok a srácot én még egyben láttam azt a bizonyos Specet!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
:scratchheNõi binyiglivel!:chin:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Akkor most hogy tekerünk Soma??

Adok kölcsön bicajt, jó?:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Meheegvaaan!!!!:mmraise::ed:

Gondolom már holnap át lesz fûzve és hétfõn már egy más mellett mennek a kereplõink. Soma, nem jösz velünk?:air:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
mi van meg?
vagy ki?:D