ez nagyon jó

igen, a csajok sok idõt elvesznek, de én nem sajnálom, a biciklim is az ágyam mellett van, így mikor kit/mit simogatok
csak egy szakítás kellett, hogy magamhzoz térjek
megy a tekerés ezerrel .. mindenkinek ajánlom, jó recept, bevált .. :bananadan
Errõl eszembe jut a Burzsoá Nyugdíjasok : Bunkó pestiek! c. száma. Meg az az eset, amikor bátyám és egy csinos lány között a következõ beszélgetés zajlott le hazafelé, Miskolcról Gyöngyösre (onnan származom), a Bp.-re tartó vonaton:
Lány: - Te ugye pesti vagy?!
Bátyám: - Nem, gyöngyösi.
Lány: - Érdekes... pedig nincs is tájszólásod.
:wtf:
Bemutatkozás.. hmm.. .. mellesleg "bunkó pesti" vagyok..
kombájn: a néninek csak a minusz kell? a többit már keni-vágja?
kicsit bemutatkozok én is: szia, én vagyok a csapat egyik lustája, inkább városban közlekedek bicajjal mostanában, mint terepen. de azt is szeretem:)
nincs kutyám, és a kedves családom kísért el a szerencsekerékbe
Kemény szakma:D
És mi a becsületes neved mióta tekersz hol és mivel?
De nem vagyok 60 éves nõci és """ "" """ gomb használata is megy.Dina-mit: Te véletlen nem a nyomdaiparban dolgozol?:chin:
Dina
Dina-mit: Te véletlen nem a nyomdaiparban dolgozol?:chin:
:wtf:
Bemutatkozás.. hmm.. hogy is kellene..
.. villamosmérnök+mérnöktanár.. de a mai kor divatja szerint nyelvvizsga, és emiatt egyenlõre diploma nélkül.. emellett rendszergazdaként kizsákmányolva éhhbérért dolgozgatok.. mellesleg "bunkó pesti" vagyok.. ráadásul még szemüveges is.. meg még kerékpározok is..
.. jah, és épp készülök feldobni egy kicsit az MTB -met, bár asszem ezt tudod
////... épp egy 60 éves, 40 éve a nyomdaiparban dolgozó "nõcit" próbálok megtanítani arra, hogy hol találja a billentyûzeten a "-" ////
persze,akkor még ólomból voltak a betûk..kis átállási idõ és neki is menni fog..
Dina
ÚÚúú Kombány mutatkozz be mert BAJ lesz!
Hali, hát te ki vagy bölcs idegen?
:D:D
Sokszor van nálunk olyan probléma megoldás, hogy:A felhasználó cseréjével a hiba megszûnt.
csak egy megjegyzés:
Semmivel sem jobb egyetlen linux sem mint a vista.
Igenis egy nagyon jó OP.
Sajnos "divat" windows -t szidni.. de ez nem az OP hibája, hanem a felhasználok tudatlansága okozza..
Nincs drámaszakkör,nyugiDina, hogy van a kis lelked? :cry:
Dina