Privi ment!
neked is!

ne mondjátok ezt, nem ül mindenki folyton a net elõtt, meg Gábort se kérte a srác, hogy menjen el Pestre, nem?
Mivel nem tekerünk/tünk sûrûn együtt ezért ilyen alkalmakra nem nagyon emlékszem. De biztos volt már olyan, hogy más lett az idõ, mint amit ígértek és itthon maradtam. Ilyen az idõjárás- szeszélyes. Csak azt próbáltam jelezni lentebbi észrevételeimmel(biztos nem túl érthetõen, ez az én hibám, mert látom még mindig nem érted), hogy nem kell lemondani arról, hogy figyelgesse az ember a prognózisokat. Nem szentírás, csak egy opció.
Diskurálnak páran a Tortúra keróval teljesítésérõl- a túrák itthon topikban. Van 30 és 65-ös táv. A hosszúnak Egerben van vége és kicsit soknak érzem. De egy 30-as és vissza a kocsihoz (Tapolca-Bánkút-Tapolca) talán teljesíthetõnek tûnik. Tuti szar idõben és terepen:scared: . Valakinek lenne kedve kéz a kézben szenvedni?
Hát ez jó nagy köcsögség. Imádom, hogy vannak olyanok akik eladnának valamit, de nem elérhetõek. Sajnálom.
Izomtéridõninja-geológus!
Hi
ha van hozzá gusztusod, akkor az enyémet elviheted(azonosítatlan, de én tudom, hogy HVZ).=XB3
Adok hozzá saját márkás váltót(saját nevû HVZ váltógörgõkkel)
Nem kéne, mert túl könnyû és túl jól mozog...így nincs benne semmi kihívás:-D Még le se kell nyúlni, hogy a lockout-ot benyomjam... pfff...
Továbbra is kéne nekem egy outi váz 54-es 0-5000Ft-ért:-D
Izomtéridõninja-geológus!
Rázassátok szét magatokat.....
Én egy ilyet hmmm..
http://www.xfactorne...&gyarto=3&db=20
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"