(sajna a detektívek nevében nem nyilatkozhatok... a fiúk a bányában dolgoznak

(bár mifelénk aszongyák hogy 100 kiló alatt nincs férfi csak karácsonyfadísz
)
Csakis keróval. A gyaloglás nem az én mûfajom. Túl kemény az nekem.
Bár lehet, hogy gyaloglás (tolás) lesz a nagyrésze, ha a tél úgy gondolja.
Üdv!
ééés kisfiú vagy, vagy kislány?
Ha nem lesz szar idõ és nem melózok akkor én is mennék a Tortúrára, de csak keróval.Na akkor szólok a gyerkõcöknek, hogy pontosítsák a dolgot. Köszi, hogy szóltál, mert ezek még képesek lettek volna bemenni, ahelyett, hogy megkérdezték volna.
Ja és üdv, Emyl.
sziasztok!
most találtam rátok, mint messzirõl (kecskemétrõl) idetévedt tekergõ.
bemutatkozásként röviden annyit hogy szûk fél éve bringázok, egy trek7100at hajtok, néhanéha elvetõdök a panoráma-útra is (már ha a meló mellett jut rá idõm, de leginkább hétvégén)
idõnként egy-egy tekerés erejéig csatlakoznék hozzátok ha nem gond
üdv
emyl
Wehehehehe... a szabadságaim száma 0 nap, mivel a nyilvántartóban elszámolták így kiderült, hogy az a 4 nap amirõl én tudtam nem létezik:-D Sebaj, két ünnep között benyomom Blinktõl a What's My Age Again-t és mesztelenül rohangálok a cégnél körbe a folyosókon... ez a terv:-D
Ja emylrõl meg itt mindent megtudhatsz: http://mek.oszk.hu/00400/00419/html/
Nekem van még 16, adjak vagy kettõt?
Üdv emyl!
Nekem van még 16, adjak vagy kettõt?Wehehehehe... a szabadságaim száma 0 nap, mivel a nyilvántartóban elszámolták így kiderült, hogy az a 4 nap amirõl én tudtam nem létezik:-D
akkor nem tudok menni sajnos
ez van. snickers:)
sziasztok!
most találtam rátok, mint messzirõl (kecskemétrõl) idetévedt tekergõ.
bemutatkozásként röviden annyit hogy szûk fél éve bringázok, egy trek7100at hajtok, néhanéha elvetõdök a panoráma-útra is (már ha a meló mellett jut rá idõm, de leginkább hétvégén)
idõnként egy-egy tekerés erejéig csatlakoznék hozzátok ha nem gond
üdv
emyl
Ma derült ki számomra is, hogy az munkanap lesz. Ja, 24.-ét dolgozzuk.
És mivel munkanap ezért az ifjaknak suli. Sebaj Röfi, majd meglátjuk és improvizálunk. És keményítünk.:peace2: Ha az idõ engedi.
Én ráérek.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"