Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Van valakinek webkamerája kölcsönbe?

Van. Keressem elõ?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Csajok? Hostesseket mindig az esztétikusabb fajtából szervezik ilyen helyekre. Lehet, a többi kétmillió ötszázhatezer-négyszázkilencvenkettõ cseh csaj meg gecironda.:D

Az a baki , hogy mi is láttuk a csini csajokat , de azon voltunk, hogy a bringákra koncentráljunk!

Köszönöm Soma!!!
A Spengle kerekemben különb küllõk vannak mint a fehér ruhás tojó alatt....a másik kettõ nem rossz.:-))

Ti akkor .uzik vagytok... :D (Merxi csak egy kicsit.)
Csipi: Te a Szlovák maratonokon sem szoktad nézni a lányokat!?

Bezzeg Fecó mindenre rámozdult. :)

A cseh "ipar" remekei

A Cseh ipar remeki pedig jöhetnek! ;)

Van valakinek webkamerája kölcsönbe?
(Mondjuk ezek után ne is várjak. :))

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Köszönöm Soma!!!
A Spengle kerekemben különb küllõk vannak mint a fehér ruhás tojó alatt....a másik kettõ nem rossz.:-))
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nekem is megérte, mondjuk volt az 160 is, de mennék jövõre még egyet! Meridát, de Gt-t is nagy ívben magasról, Cannondale-t elnézegettem volna kicsit, de így is túléltem nélküle valahogy. A Festka pólóbicajt azért megnéztem volna élõben...:D Sztárokra annyira nem gerjedek, hogy még sorba is álljak miattuk.
Csajok? Hostesseket mindig az esztétikusabb fajtából szervezik ilyen helyekre. Lehet, a többi kétmillió ötszázhatezer-négyszázkilencvenkettõ cseh csaj meg gecironda.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Wauoooo!

Ami a pepszis csókának van bicó, egy pont "olyan"( "lötyi" nélkül ) van bizóba beadva a"kis" chilibe.

Az a baki , hogy mi is láttuk a csini csajokat , de azon voltunk, hogy a bringákra koncentráljunk! Baromi nehéz volt mert igencsak szemrevalóak a cseh lányok .. ohh pardon nõk!
Elõ regisztrációval volt 80 korona a belépõ? Piszok mázlisták! A profik mivel nem köszöntöttek bennünket, ezért nem is kellett az "alákaparásuk"!:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Csippó nem tudom,te hogy vagy vele,de azt a 80 koronát megérte a belépõ.
Az meg,hogy nem volt kint a Merida...ha valaki azért ment ki az egy ....Nem olyan biciklit kell kint sasolni ami itthon is van,hanem amit csak a tv-ben vetítenek :)
Nekünk a szombati nap tök jó volt. Reggel 6-kor indultunk ki,Mihály "kisbuszával"kényelmesen.Nyitás után nem sokkal,no sorbanállással és csodás napsütésben nézelõdhettünk.Dedikáltattunk Prokoppal,Kreuzigerrel,meg Kulhavy-val is.Eleven standnál meghivattuk magunkat sörözni,csodáltuk a cseh "ipar" remekeit,(csak Merxi kedvéért :D ) majd megkukkoltuk mit lehet motorral mûvelni egy csarnokban,ahol néha a belmagasság volt "alacsony".A legkisebb srác aki a motoron szállt volt vagy 10 éves..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Deore váltókar (nem fvk) van. Nálam, csiliegybe.

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
9-es váltókart (fékváltókart) keresek! Olcsó legyen, de használható!

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Mai lõtér kör trackje:
Lõtér 20111113 - Debrecen, Hajdú-Bihar 4225, HU

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Kész is vagyok. Totál.
Kis pólózásra aki akar, jöhet, 1400, deac.:D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Halihó

Azt jósolják jövõ hétre jön a hideg..
Egy kis olvasnivaló katonai témákról,a Csillagkapus bázisokról,alapok ha kotyvasztanál valami érdekeset,meg egyéb összeesküvéselméletek,történelmi hátterek,más módon megvilágítva..
Mackó biztos cáfolná a felét ;) ,de szerintem a lõtér fele vezetõ úton õ is szivesen aprítana eme "modernebb" AK-val néhanapján.

S azt lehet tudni, h ki jegyzi ezt a kapitális marhaságot?

A másik überbaromság :):):)

AK-63 MF??? Nekem ugyan nem kéne!

Maradok a jó öreg: na melyiknél?

Az ilyen förmedvények elkövetõi inkább csak olvasgassanak szakirodalmat a haditechnikáról!

Hogy ne legyen off:
- Holnap 8.00-kor bringa, aki nem fázós.
- 19-én túra Bodaszõlõre.
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Legközelebb kajakra szavadon foglak. (amúgy kompakttal van, csak leméreteztem, mert úgyis leméretezi a fa.hu így legalább gyorsan felmegy.:D)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Brnoba vótam tegnap, és lõttem néhány nem túl jó képet. ezúttal van mire fognom, sok volt a neon meg a led.:D

Ezeket mobillal lõtted? Szólhattál volna, hogy adjak kölcsön egy rendes gépet...:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
111111brno - 111111brno.lordcsipisz.fotoalbum.hu
Ohh egy ilyet karira adhatna valaki.... :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Brnoba vótam tegnap, és lõttem néhány nem túl jó képet. ezúttal van mire fognom, sok volt a neon meg a led.:D
Majd még írok is róla, csak nagyon sok lesz, és a kutya se olvassa végig. (én se.:D)

bocsi Enté, de legközelebb ha ilyen van, reggel írj a Mónárnak, ne este, kiállítás zárás után kettõ perccel. Lett volna kapacitás hozni, de így mindenbõl csak egy maradt.:D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Somának: máma reggel, a Nyugatiban lõttem:
[IMG][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/2852/dsc00791i.jpg[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Filmforgatás volt.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

[LEFT][LEFT][FONT=Verdana]Azért az is érdekes, h én ugyan nem "rendeltem" ilyen biciklizõs utat, mer’ ide, ebbe a kertvárosi környezetbe (mellettünk 100 m-re búzát arattak és Józsa, vagy Macs annyira van, mint a Mikepércsi úton az autószerelõ barátom) szóval ide, a peremvidékre minek is?

Ebes felé terveztek bringautat. Csönd. Mikepércsre szintén. Csönd. Pedig az ebesi , fõleg ha Szoboszlóig menne, királyság lenne. A határ útig viszont k. kellene a szováti leágazás és a nyugati ipari park miatt is. Ja, igértek egy átjárót a Tócó patakon a Határ út felé. Csönd. Pedig ha ezek megépülnének, hányan felnyergelnék a porosodó kerókat !
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

11-re haza tudunk érni? Mindegy, ha nem, akkor is kimegyek érte reggel. :)

Dél, fél egy körül érünk vissza, ahogy szoktunk.
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
11-re haza tudunk érni? Mindegy, ha nem, akkor is kimegyek érte reggel. :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Na én erre járok minden nap. Az egy nagy rakás fos! Arra ítélném a tervezõt hogy ott menjen minden nap. A kórház felõl nem lehet rendesen rámenni, mert a reggeli csúcsba át kell menni a szembejövõ sávon. Aztán kb 40-50 m után jön a körfogalom, ahol megint át kell bumszlizni ezúttal 2 sávon. Jobbaknak még le is kell szállni (mert csak akkor van elsõbbséged zebrán, ha gyalogosan vagy!). Aztán még kb 2 átkelõnél kell átmenni (mindezt kb 70 m-en belül) ahol a padkák akkorát ütnek, hogy rendesen a gumim majd letépi a sárvédõt, majd számomra az IT felé megszûnik a keróút, mert elvezetik a miller negyed felé. Mindehhez hozzátéve azt, hogy normális haladás ugye teljességgel lehetetlen rajta a folytonos átkelések és a nagy döccenõk miatt.
Kb 2x mentem rajta, és nem tudom, hogy ki tervezte a nyomvonalat, de forintonként kéne rajta leverni azt az összeget amit ezért a fos munkáért felvett.
Szeretném hangsúlyozni, hogy mindez privát vélemény volt. És egy szóval sem mondom, hogy én jobbat csináltam volna, de legalább nem csinál(tat)tam volna oda és olyat, ami szar. Ennél értelmesebben is el lehetett volna költeni azt az adót, amit befizettünk.

Azért az is érdekes, h én ugyan nem "rendeltem" ilyen biciklizõs utat, mer’ ide, ebbe a kertvárosi környezetbe (mellettünk 100 m-re búzát arattak és Józsa, vagy Macs annyira van, mint a Mikepércsi úton az autószerelõ barátom) szóval ide, a peremvidékre minek is?
A kerékpárút? Nem minõsíteném...

Röfi, megjött a „fegyvered”, ha vasárnap reggel csatlakozol hozzánk, megkapod!

Twelve times ironman