Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi: akkor miért is fizetsz? Ez egy SZOLGÁLTATÁS (benne is van a nevükben, hogy futárSZOLGÁLAT, heló), amiért nem keveset perkálsz le. Ha te ezért nem vársz el semmit cserébe, akkor... Én is rendelek elég sûrûn és õszintén szólva leszarom mennyi dolga van. Neki ez a munkája tudod, õ ezért kapja a fizetését. Arról nem is beszélve, hogy van tudod a normálisabb fajtája, aki veszi a fáradtságot és rád keres. DPD-vel nem egyszer hozattam cuccot, a közvetlen futár sráccal nagyon jó lett a kapcsolatunk, és szívesen is adok neki borravalót. Mindig megkérdezi mikor jó nekem, merre vagyok épp, egyszóval õ alkalmazkodik hozzám, ami teljesen rendben is van. Külföldön mindenütt ÍGY mûködnek a dolgok (sõt, legtöbbször fél óra pontossággal be is lövik, hogy mikor érkeznek), egyedül nálunk van az jóformán, hogy mi vevõk vagyunk a futárért. Hát a nagy lófaszt, már elnézést.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csomag: Szerintem nem egy-két címre kell mennie egy nap, és ki tudná ezt a sok igényt kielégíteni, szerintem nem is akarja (én megértem). Mi csak az érem egyik oldalát látjuk... (Amikor katona voltam mindig bosszantott, hogy retkesen kaptam meg a tányért. Egyszer aztán én is a mosóba kerültem. Na majd megmutatom nektek, nekiestem szépen tisztára mosni a tányérokat. 5 perc alatt akkora lemaradásom lett, hogy egy hétig mosogattam volna. Aztán én is leszartam és csak levizeztem egy kicsit õket. Ezek után boldogan faltam a kaját zsíros tányérból is, kevésbé zavart... Ez is hasonló dolog, cseréljetek vele egy napra és ti sem szarakodnátok, ha nincs kírva a név, nincsenek otthon stb., ha odahaza meg várja a család.)
Itózs: Edi nem tud elé menni.
Pinyó: Játszhatunk egyszerre többen is:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ha jól láttam UPS a cég. Hát ez elég nevetséges. Eddig bármelyik céggel küldtek nekem valamit ott szívesen vették ha elébe mentem a dolgoknak. Még meg is köszönték, hogy tehermentesítem a sofõrt. Egy címmel kevesebb.
Mit mondott miért nem adják meg a számot? Még beméred a mobilja alapján és kirámoltatod az egész kocsit? Idióták.:mad:
Imádom a kreatív és rugalmas alkalmazottakat.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Dina-mit: gondolhatod, hogy éreztem magam, amikor rendeltem egy tv-t, direkt meghagytam, hogy a futár érkezés ELÕTT fél órával lesz szíves felhívni, ennek ellenére fél 5-kor hazaérve egy cetlit találtam a kerítésre ragasztva. Elkezdtem egy szép hosszú monológot, ami az "Ó hogy rohadná...."-val kezdõdött és az "... ott várd meg az apádat!"-tal végzõdött. Mentségére legyen mondva, hogy rajta volt a telefonszáma és a címe, így 10 perc után már hoztam is haza a tv-met. Nem is értem, hogy ekkora összegnél hogy-hogy nem hagy semmilyen elérhetõséget. Kérd majd számon tõle, hogy "Kisfiam, én ezért a szolgáltatásért nem keveset fizetek, leszel szíves elérhetõséget hagyni legközelebb, valamint ha meghagyják a telefonszámomat, akkor felhívni, ha nem találsz a címemen. Nem véletlenül volt meghagyva!"

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Bub:Nem lehet megadni a számukat.. Na ezen lettem még pipa!!! :mad:

Milyen cég az? Nekem a DPD kis cetlit hagy az ajtón, csomagszámmal, mobilszámmal és percre pontos idõvel amikor csengetett. Sõt, a diszpécser csomagszám alapján kiadja, hogy ki vitte ki aznap az árut, és kérésre más címre is kiviszi. Nem követtem az eseményeket. Egy országútit vársz?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Bub:Nem lehet megadni a számukat.. Na ezen lettem még pipa!!! :mad:

Egészségedre válljon a nedû.Idd meg,bontunk majd másikat!

Dina

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Vagy így:

Halihó

Na ezt bevállalom,úgyis leszünk elegen(remélem legalábbis) :D
Edi:Itózsnak és neked is igazad van...
Már ha nem adja meg a diszpécser a telszámot,akkor menj elébe az autónak és kérd el a sráctól ;) ,amúgy tényleg te vagy a hibás??? :D
Megverünk akkor! :D
Pedig itt volt a behûtött bor(Gere pincészet cabernet sauvignon 2006)aki ismeri tudja hogy jó,meg egy üveg pezsgõ is....pezsgõt mérgemben felrobbantottam,már csak fele van meg,vagy annyi sem...de lehet holnap is megpróbálom átvinni a kihûlt palacsintákhoz úgyis jó egy buboréknélküli pezsgõ :D
Meg is húzom....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Holnap Dina...... Pfffff.
Lecsa: NE NYALJ!!! (nekem :) de azért jól esik)
Itózs: Nem adták meg neki a driver számát...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Dina: Ha van közvetlen elérésed a diszpécserhez, akkor kérdezd meg a kihordó fijjú telefonszámát. Kell, hogy legyen neki. Csörgesd meg és kérdezd meg mikor ér hozzád. Vagy még jobb ha van autó és elébe mész. Én mindig ezt teszem. Próbáld meg így.
Sok sikert

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Nosza rajta, játsszunk!

Vagy így:

Dina

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Hogy te ennyi évesen már mekkora hóhányó vagy!!:kiss:Lassan túlteszel Tittyn a csajok szédítésében.:)

Pingpongozóknak sütigyártás vállalok.

Jó mesterem van! :afro2:(az ARC!)
A pingpongozók nevében kijelenthetem, hogy sütifogyasztást vállalunk! :P

Halihó

Dani,Lecsa:ha bementek Barnához,mondhatjátok ha jön nyugodtan hozhatja a gyerkõcöket is,egy komplett játszóház/tér várja õket :) ,meg titeket is :D

Holnap szólok neki!
Hallod Dani, mi sem fogunk unatkozni! Lesz jácci! ezAAZ!:bananadan

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Ynga:Miket tudok meg rólad:gafa:

Ez is én vagyok. De a fiúk csak adják egymás alá a lovat, eltúlozzák a képességeimet.:)

Mert az idõsebb csajokra bukom! Ezért vagy te is öreg! :P Csak annyira amennyire kell!

Hogy te ennyi évesen már mekkora hóhányó vagy!!:kiss:Lassan túlteszel Tittyn a csajok szédítésében.:)

Dina, csak nyugi, a pozitív gondolatok hoznak pozitív történéseket, és kerót!!

Pingpongozóknak sütigyártás vállalok.
Ride 'n' roll

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Holnap otthon tudsz lenni legalább? Ferenc:)
Megettem kb:20 db palacsintát, kikészültem.

Igen,kiülök a kapuba!!! :)

Én is nekiestem a palacsintának .Nem bírom tovább:7 darab maradt.

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Holnap otthon tudsz lenni legalább? Ferenc:)
Megettem kb:20 db palacsintát, kikészültem.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Szóval: Itt állunk a XXI. században,amikor is szívmûtéteket csinálnak Kínából a hamburgi klinikán fekvõ betegen távvezérléses robotokkal és a világ másik végérõl lehet rendelni mindent, mi szem-szájnak ingere,akkor a szerencsétlen közvetítõ miért nem tudja átadni a pakkot????( aki meg volt tévesztve a kaputelefonnál ugye...) bejut a lépcsõházba ( mert megoldja a szentem)és nem azt csinálja,hogy az lifttel ( amit szintén tud kezelni) felmegy és ott is becsenget,HANEM a megfelelõen felcimkézett postaládába tesz egy értesítõt,hogy itt járt....
A kis naív meg idegi alapon :D várja egész nap a csomagot... SÕT megad egy telefonszámot,amin bármikor el lehet érni... Amikor erre a kis furfangra rájön,mint áldozat,habzó szájjal feltépi a telefonkagylót és hívja a diszpécset,aki sajnos csak annyit tud mondani: akkor megpróbáljuk holnap is... HURRÁ!

Itt a vége,fuss el véle.

Így érted már Krisz? :)

UI: lakás újra rendben! ;´)

Igen,én vagyok a hibás!!! ...

Dina

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Dani,Lecsa:ha bementek Barnához,mondhatjátok ha jön nyugodtan hozhatja a gyerkõcöket is,egy komplett játszóház/tér várja õket :) ,meg titeket is :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Ezt meg pláne. Kicsit halványult a fekete pontod, h Szilváson tapintatosan leöregeztél.:)

Mert az idõsebb csajokra bukom! Ezért vagy te is öreg! :P Csak annyira amennyire kell!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Soma: ne aggódj, én kisem nézem belõled hogy tudsz ping pongozni:D
Dina::wallbange
Ynga:Miket tudok meg rólad:gafa:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
ynga megdöbbentõen nagyot tud böfögni. sok év alatt sem tudtam még megszokni :) egyszerûen ALÁZÓ orgánumban adja elõ és mindig megfordul a fejemben, hogy vaze, ennek a csontja is totál üreges, ezért annyira öblös az egész :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nosza rajta, játsszunk!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/