Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A UPS engem felhívott a kiszállás elõtt 10 percel, hogy otthon vagyok-e. Borravalót meg csak annak adok akinek fizetek. Ha a futár csak ideadja a csomagot akkor nem kap semmit, de ha neki kell fizetem a fuvardíjat akkor 10e-bõl nem kérek vissza 100 Ft-ot.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: Nem kell hülyének nézni, én is szoktam borravalót adni, és azt is tudom mi egy futár dolga... De te meglátszik hogy te nem csináltál még ilyen munkát. Kap egy napra x címet, nem tudja mindenkinek kiszolgálni az x szeszéjeit. Ha kapott már borravalót, ismeri az embert, akkor nyílván próbálja. De ha NINCS KAPUTELEFONON NÉV, NEM JÓ A TELEFONSZÁM, akkor nem fog ezen aggódni, majd megpróbálja késõbb, mert még van 30 ember akinek ki akarja szolgálni a szeszélyeit... Én egy eset miatt nem húznék le egy céget.
Részemrõl téma lezárva.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
nefraz: akkor nem adsz. ennyi. :)

már bánom, hogy szóba hoztam :) nem gondoltam, hogy ez ekkora kérdés...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

õ sem szereti elfogadni.)

De azért elteszi. Sok kis 100 forint sokra megy;)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

nefraz: nem állok le elmagyarázni, hogy mit jelent a borravaló mint gesztus, javaslom olvass utána ;)

Nem kell elmagyaráznod köszönöm, és utána olvasni sem fogok, én ezt így gondolom, igazából a futár nem nagyon van rászorulva az én kis 100 forintomra(van ismerõsöm és õ mondta hogy nem keresnek rosszul, és õ sem szereti elfogadni.)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Én is borravaló párti vagyok, kivéve ha nem vagyok megelégedve azzal amit kaptam. Viszont sztem ez egy felénk elterjedt hülye dolog, h szinte hálásak vagyunk amiért a szolgáltatást végzõ elvégzi ami a munkája. Holott véleményem szerint az ebben a szektorban dolgozóknak fokozottabban kellene tisztában lennie azzal, h az mi pénzünkbõl élnek, és õk vannak értünk, nem pedig fordítva. A frusztrált eladók a kedvenceim.

Pontosan, igazából a munkáját végzi, a buszsofõrnek sem adok oda egy kis pénzt amikor leszállunk hogy ó köszönöm hogy ilyen ügyesen vezetett.:D

A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
nefraz: nem állok le elmagyarázni, hogy mit jelent a borravaló mint gesztus, javaslom olvass utána ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Én is borravaló párti vagyok, kivéve ha nem vagyok megelégedve azzal amit kaptam. Viszont sztem ez egy felénk elterjedt hülye dolog, h szinte hálásak vagyunk amiért a szolgáltatást végzõ elvégzi ami a munkája. Holott véleményem szerint az ebben a szektorban dolgozóknak fokozottabban kellene tisztában lennie azzal, h az mi pénzünkbõl élnek, és õk vannak értünk, nem pedig fordítva. A frusztrált eladók a kedvenceim.
Ride 'n' roll

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Röfi: te fogalomzavarban vagy. A futárnak nem az a dolga, hogy házhoz vigye a csomagot (arra talán ott a csodás posta...). A futárnak az a dolga, hogy KÉZBESÍTSE a csomagot. A kettõ között nem kicsi a különbség, gondold majd át.
A rendszeres borravalót meg hidd el, kiérdemelte és az ember (én legalábbis) meg szívesen ad pár száz forintot, ha látja, hogy a másik töri magát azért, hogy a te szeszélyeidet kielégítse. Legyen szó akár étteremrõl, akár futárról.

Akkor én is kaphatnék borravalót egy vevõtõl, mert összeraktam neki a gyárban a számítógépét, mert ez a munkám?

A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi: te fogalomzavarban vagy. A futárnak nem az a dolga, hogy házhoz vigye a csomagot (arra talán ott a csodás posta...). A futárnak az a dolga, hogy KÉZBESÍTSE a csomagot. A kettõ között nem kicsi a különbség, gondold majd át.
A rendszeres borravalót meg hidd el, kiérdemelte és az ember (én legalábbis) meg szívesen ad pár száz forintot, ha látja, hogy a másik töri magát azért, hogy a te szeszélyeidet kielégítse. Legyen szó akár étteremrõl, akár futárról.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Használd egészséggel az új paripát, Edi!

Köszi!

Dani: második már garantáltan vagyok!! :D

Dina

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Használd egészséggel az új paripát, Edi!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Ha Edinek lesz országútija, félhet a panoráma úti versenyek teljes felnõtt nõi mezõnye (Szabó Mariann) :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Edi: Akkor holnap csapunk egy kört? XD

Itózs,Epyc: A szolgáltatás amiért fizetsz az az hogy: Kivigye házhoz és ha nem vagy otthon, nem jó a telefonszámod, nincs a neved a kapucsengõn akkor (mit tud tenni???) próbálkozik újra. Szerintem ennyi. Ja? Borravaló renszeresen az megint más tészta.
Klinika kicsit más dolog, de majd mesélek esetleg nektek, ide nem írnék ilyeneket.
De persze mindenkinek más véleménye van ezzel kapcsolatban, én csak leírtam ahogyan én látom a dolgot.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Várom a képeket Dina az új paripáról :)

Pont neked??? Árokba borult autóból --ugye!!--törött biciklit nincs szívem idefényképezni... :D

Ha össze lesz rakva,majd akkor. :)

Dina

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Itózs: cuccodat Soma elviszi Tittyhez.

Halihó

Jó így neked Zsolti?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Dina, sok ezer balesetmentes km-t vele!:) Képet, képet!
Ride 'n' roll

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Várom a képeket Dina az új paripáról :)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Valóban ez volt az eddigi legbénább csomagküldõ,mindenki más rugalmasabb volt,de most már mindegy,mert ITT A KERÓÓÓÓÓÓ!!! :D:D:D Csak össze kell szerelni és jöhet a jó idõ!! :))

Ja és még a telefonszámom sem stimmelt.... ennyi csomagköltségért nem megyek elé...

Itózs: cuccodat Soma elviszi Tittyhez.

Dina

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Jól szóltál Epyc. Vannak alapszabályai egy futárszolgálatnak. Szerzõdést teljesítenek, PÉNZÉÉÉÉ! A katonás példád ezért pont nem jó. A te fõnökeidet mennyire hatná meg egy magyarázat arról, hogy ugyan csipogott a gép , jajgatott a néni a kettesben, de voltak még egy csomóan, meg lefõtt a kávé, meg egyébként is, hót fáradt voltam, tele volt a tököm az egész kuplerájjal. Tudod, hogy vannak szabályok (meg jó érzés, nem csak a te munkádban alapvetõ a segítõkészség és az empátia), be kell õket tartani. Teszed a dolgod. Na ebben a futárban nemhogy nem volt egy kis jóérzés, de még A DOLGÁT SEM TETTE. Ennyit kifogásoltunk. Egyébként nem is a futárt szidtam annyira, hanem a diszpécsert. Vagy inkább azt a nagyokost aki feltehetõleg olyan SZMSz-t írt amiben szabály, hogy tilos megadni a futár számát.