Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
<----Halihó
<----
<----Sajnos ma is volt áldozatom. :(
Ezt az egerészöjvet sikerült leszednem Kisújszálláson a pályakotróról.
Teljesen ép maradt,gondoltam preparáltatni kellene...Tisztelettudó,törvényfélõ ember lévén bejártam délután ennek a jogi útját,ezzel untatnálak benneteket egy kicsit ;)
Elõször is:Sumen utca,Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság..elmondom a portásnak mi járatban..pillanat...iroda....elmondom mi járatban...hölgy->csak elõ ne vegyem,mert itt ájulok el...de azért ketten felvesznek egy jegyzõkönyvet,közben lehivatják a vadõrt,madár beazonosít,újból elmond mi járatban...Madár bezacskózva,fagyóba bevágva,egy példány oda is kerül a jegyzõkönybõl..Nem õk intézik,de jó hogy behoztam,Hatvan utcára áttanácsolás a Környezetvédelmisekhez,engedélyt õk adhatnak.Elbírálás cirka 6.500,de a vadõr már ott megnyugtatott,hogy úgysem adnak rá engedélyt(bár a titkárnõ szerint a közelmúltban látott már több magánszemélynek kiadott engedélyt!).Hatvan utca,ügyintézõ->elmondom mi járatban:tudja hogy ez nagyon kötséges?ja..és mik az esélyek rá?Törvény kikeres,és megállapít:18 elmúltam,jes,madár nem idegenkezûség stb,jes,közcélra lenne,no....No akkor megbukott...
Egy haszna volt mégis,a madár "kitûnõ"állapotban volt így a Nemzeti Park csináltatja meg a preparálást,és ajánlja fel vmelyik sulinak...(ja és nekik is ugyanúgy megvan az elbírálás)
Így nem lesz itthon öjvöm....

Amúgyis inkább tekernem kell,gyenge vagyok. :D

Dina:azt is elmagyaráztad a srácoknak miért méregeted a kezüket? ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Ynga, jobb hangod van , mint gondoltam:)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Röfi! Hogy hízzon a májad: http://bikemag.hu/fr...-januar-februar

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: Bicó?

Sajnos más dolguk is van – sok bûn – sok munka – kevés ember - jelenleg uszkve 80 futó kerékpárlopós ügy van folyamatban csak itt, beleértve a kocsmák elõl megpukkantott rozsdaboglya „kaszás bicikliktõl” a félmilliós járgányokig mindent.
Olyan ügyekben is kell nyomulni/nyomozni, amiktõl nyílik a bicska a jóérzésû ember zsebében.
Mint pl. most is. Olvassátok, leírom csak tanulságként!
Két gyökér (értsd: két magyar…) ad hoc felcsapott „tanácsi” :mybad: alkalmazottnak. S mint a közigazgatás galamblelkû segédei pénzt osztottak öreg, meggyötört nagymamáknak. :no_tak: Mindezt ma, a XXI. Században, Európa szívében.

Ezek a kedves, lelkes, irgalmas Szamaritánusok aztán valami õsi kódolt vágy nyomán, párezer forintocska átadása közben, nénikénk lakásából észrevétlenül elvittek némi „aprót” (a mamika saját temetésre félretett Szent Istvánokat, Deákokat, no meg kis aranyat-ékszert - gondolom - már csak úgy vigyázásiból.

Mindezt úgy cselekedték, hogy a nagymami figyelmét lekötötték pénzváltási bonyodalmakkal. A „tanácsi pénzkifizetõk” nem feledkeztek meg gyümölcstorta receptek cserélgetésének mímelésérõl, és a gyógytea-fõzetek immunerõsítõ hatásainak elemezgetésérõl sem.

Így történt meg kis hazánkban Mátyás király és a bíró lánya mesére hajazó eset: Hoztam is, meg nem is.

A távozó köz-kifosztó-alkalmazott mesehõsök egy nyugati típusú, fehér színû "szolgálati" autóval dolgoznak.

A helyzet tehát az, hogy - többek között - e kedves lelkeket is szeretnék a bûn üldözõi megjutalmazni, a köz-és a rászorulók érdekében végzett kiemelkedõ munkásságukért. :rocketman
Munka tehát van ott bõven.

Titty erre a hétre ígérte az összerakást.:clap::prosze:

Twelve times ironman

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Az erdõ irtáshoz csatlakozva jegyezném meg, drága gáz!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Levi: a póló nem csibészes, olyan ponnyó, szerintem bevállalhatod,

Ha lesz még, és el tudom menni egyáltalán érte:/

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
jó dolgod van ( lenne ):D ;)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Csajok! Megnéztem,itt mindenkinek nagy a keze.

Dina

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Levi: a póló nem csibészes, olyan ponnyó, szerintem bevállalhatod,

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

A tájház és a Fancsika-rét között is kivágtak fákat kb. 150 méter mélységben. Azt miért??

Biztos rontották valamelyik mobilszolgáltató besugárzási értékét.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Azt már tavaly elkezdték, de valami miatt hagytak az út mellett egy sávban fákat. Télen meg azokat is kicsapták. "Erdõ jó kezekben!" ahogy a szlogenük is mondja.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
A tájház és a Fancsika-rét között is kivágtak fákat kb. 150 méter mélységben. Azt miért??

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Röfi: elég elrettentõek a képek.Ha valami gond lesz vele,akkor beszélek Dáviddal...Remélem az ezüst színû kicsit szívósabb lesz! (: (Nem tudom miért azt írta h 2db 10ezer,még akkor is ha kerámiás.Jól átverték szegénykét)
Dani: szeretnék menni,csak sajnos ma is sokáig leszek...Remélem eláll az esõ,mire odajutsz...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Balesetveszélyes?! Azért vágták ki az út mellett 15m-el is?

Igen, mert az úttól 15 méterre lévõ fáról könnyen az autók közé ugorhat egy ámokfutó pirosszemû elefánt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Balesetveszélyes?! Azért vágták ki az út mellett 15m-el is? Pffff...
Mackó: Bicó?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Voltam ma bicózni egy rövidet a panorámán. Aki járt arra az utóbbi idõben láthatta, hogy a tájháznál lévõ parkolótól a Diószegi útig kivágták szinte az összes fát. Amikor ma ott voltam megkérdeztem tõlük, hogy miért vágták ki, azt mondták azért mert balesetveszélyes volt. Nem örülök neki, nagyon csúnya lett, és így már a befutó sem árnyékban lesz. Holnap is szeretnék menni 3-tól aki akar jöjjön. Én biztos, hogy nagyon laza tempóban fogok menni.
dani

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Ma láttam valamit.Az út közepén a zöld lámpára várva egyensúlyozott egy rendkívül csinos hölgy bagaboo táskával a hátán magassarkú csizmába!:)

Érdekes volt, de tetszett:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Meg bárki,aki akar,jó idõ van!!

Pumpi: Képek újra elküldve...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: kipróbáltam:két feltartott kéz és "vááá" megy,úgyhogy csak már nyerni kell! :)

Ilyen szép új bringával csak nyerni lehet! :-)
Egyébként én is gondolkodóban vagyok, hogy ideje lenne már egy gizdább szamarat venni a yeti mellé. Nyáron tervezek átlépni a 200-asok táborából a 300-asokéba egy egynapos Bécs-Pozsony-Bp. Dunamenti túrán, ide már nem ártana egy igyekvõbb jármû. Mondanám, még sohasem volt outi bringám, pedig a kilóméterek alapján már a Trabantban motort cserélnének.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Ez jól esett csajok.:)

Jó volt! Szokatlan még,sztem lesz egy kis izomlázam.

Igaz,hogy elkéstem a munkahelyemrõl,meg az ebédemet is szétosztották,mert van aki nem bírja a tempót!!!! :D:D Meg ilyen álca telefonálásokat rendez... :D Mindegy,elnézem neki..:)

Coldi: kipróbáltam:két feltartott kéz és "vááá" megy,úgyhogy csak már nyerni kell! :)

Dina