<----
<----Sajnos ma is volt áldozatom.

Ezt az egerészöjvet sikerült leszednem Kisújszálláson a pályakotróról.
Teljesen ép maradt,gondoltam preparáltatni kellene...Tisztelettudó,törvényfélõ ember lévén bejártam délután ennek a jogi útját,ezzel untatnálak benneteket egy kicsit

Elõször is:Sumen utca,Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság..elmondom a portásnak mi járatban..pillanat...iroda....elmondom mi járatban...hölgy->csak elõ ne vegyem,mert itt ájulok el...de azért ketten felvesznek egy jegyzõkönyvet,közben lehivatják a vadõrt,madár beazonosít,újból elmond mi járatban...Madár bezacskózva,fagyóba bevágva,egy példány oda is kerül a jegyzõkönybõl..Nem õk intézik,de jó hogy behoztam,Hatvan utcára áttanácsolás a Környezetvédelmisekhez,engedélyt õk adhatnak.Elbírálás cirka 6.500,de a vadõr már ott megnyugtatott,hogy úgysem adnak rá engedélyt(bár a titkárnõ szerint a közelmúltban látott már több magánszemélynek kiadott engedélyt!).Hatvan utca,ügyintézõ->elmondom mi járatban:tudja hogy ez nagyon kötséges?ja..és mik az esélyek rá?Törvény kikeres,és megállapít:18 elmúltam,jes,madár nem idegenkezûség stb,jes,közcélra lenne,no....No akkor megbukott...
Egy haszna volt mégis,a madár "kitûnõ"állapotban volt így a Nemzeti Park csináltatja meg a preparálást,és ajánlja fel vmelyik sulinak...(ja és nekik is ugyanúgy megvan az elbírálás)
Így nem lesz itthon öjvöm....
Amúgyis inkább tekernem kell,gyenge vagyok.

Dina:azt is elmagyaráztad a srácoknak miért méregeted a kezüket?