Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kérdezted már tõle?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Nefri: Azért kemény, hogy Zotyának azt írod "Zolika"...
Majompark: Mi is belefutottunk egy Spinracingbe, hát a súlyzózás kifogott rajtam.

miért? szerintem nem sértõdik meg érte

bár én is inkább zolibácsinak hívom ;)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Majompark: Mi is belefutottunk egy Spinracingbe, hát a súlyzózás kifogott rajtam.

nem kötekszem, inkább adj egy Budai-hegyek térképet, mert megõrülök ha hétvégén nem tekerhetek...

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Én cipõt + jövõ hétre kaját vettem inkább. a Tescoban volt valami tejszínhab promóció, ahol a lányok testérõl kellett lenyalni. És még nem is fáztam. :)

Ha már helyettesítés: ezen a héten és jövõ héten Zsófi helyettesíti az óráimat, és spinracing lesz mind. Amúgy a pultos csajoknak 3 hónap után is magyaráznom kell, hogy ki vagyok, úgyhogy név és arcmemória is sántít...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Nefraz, a leírás alapján szerintem Ludman Zolira gondolsz, a wiwen keress rá Molnár Zotya vagy az én ismerõseim közt, vagy ha gondolod elküldöm neked a számát à la privát.

Köszi, már írok is neki, de rá kellett döbbennem, hogy Zolika sem volt bejelölve nekem ismerõsnek:P

A monti
A városi

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Lenne egy kérésem, Valaki meg tudná kérdezni nekem Zolikától, hogy hol tudom elérni a budaörsi Dekás haverját akivel elehet tekerni?

Elõre is köszi.

Nefraz, a leírás alapján szerintem Ludman Zolira gondolsz, a wiwen keress rá Molnár Zotya vagy az én ismerõseim közt, vagy ha gondolod elküldöm neked a számát à la privát.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Mackó-az ott nem a sereg, vagy a belügy.:)Azt csinálsz amit akarsz. Gabi meg pont az a fajta akit nem érdekel mit csinálsz. Szóval legközelebb csak tekerj egy jót a magad szórakozására. Van már mögötted annyi kilométer, hogy kitalálj magadnak egy kerós szitut.
A csajok a pultnál tényleg gázosak voltak. Most ez az új lány még egész korrektül viszi a dolgokat a régi agyilag zoknikhoz képest.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Na ezt a mait benyaltam. A fél 6-os Mariann spinning helyett kaptam racinget, úgy h nem is szóltak a pultos csajok, h csere van.

Ezen már meg se lepõdök. Minden jóindulatom ellenére is kriminális amit azok a csajok lemûvelnek. H simán hazazavarnak, h már nincs hely, közben meg van még több is, meg h nem szólnak ha helyettesítés van. Sokszor elfelejtenek kulcsot/kártyát adni, pittyenteni, hárman négyfélét mondanak, bonyolult egy szakma ez. Sokszor még flegmák is...És még a mellük se nagy.:D Csak fiúk a ti kedvetekért.

Más. Láttam ma Plázánál elsuhanni két kerós srácot, egyikük Spec mezben volt, innen voltak valakik?
Ride 'n' roll

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Na ezt a mait benyaltam. A fél 6-os Mariann spinning helyett kaptam racinget, úgy h nem is szóltak a pultos csajok, h csere van.
Ebbõl a mûfajból ez volt az utsó!:(
Gabi jót mulatott rajtam...
Twelve times ironman

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Lenne egy kérésem, Valaki meg tudná kérdezni nekem Zolikától, hogy hol tudom elérni a budaörsi Dekás haverját akivel elehet tekerni?

Elõre is köszi.

A monti
A városi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Nitro, az erdõben nem volt sár. Viszont, hosszú combú, nagy mellû nõk ugráltak elõ a bokorból és kérdezték, hogy hol vagy. Én pedig mondtam, hogy papirkutya vagy, és velem kell beérniük.;)

Nem voltam gépközelben ezért nem válaszoltam. Mi meg mentünk egy jót Zsoltival, kemény volt ekkora szélben, de nem panaszkodtunk mert az erdõbõl kifújta a nagy mellû nõket az útra ;)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó

Az eset tanulságos, az életszínvonal csökken a rafináltság és az emberi gátlástalanság pedig csak nõ…

A rendõrség nem tervezi véletlenül biciklis járõrök alkalmazását, (akár idényjelleggel is) Debrecenben?
(Mondjuk már gyalogos járõröket is alig látni.)
Hatékonyan fel tudnának lépni pl az õrült járdázók, vagy akár a kivilágítatlan, önveszélyes lovagok ellen is, hogy hirtelen mást ne említsek.

Nem vagyok illetékes, de megkérdezem.
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Nitro, az erdõben nem volt sár. Viszont, hosszú combú, nagy mellû nõk ugráltak elõ a bokorból és kérdezték, hogy hol vagy. Én pedig mondtam, hogy papirkutya vagy, és velem kell beérniük.;)

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

Sajnos csak trekkinges, nem Trekes.

Tök mindegy, hogy milyen inges, a lényeg hogy van:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Van a teremben egy új edzõ csaj. Elég fincsi:D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
És itt még vadul lihegõ és izzadó csinos leányzók sincsenek...

/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
:no: Nem lesz ez igy jó. Hozzá vagy szokva a tiszta teremhez ( spinning ).
Meg kell büntetnem téged:miotacz: és :ax:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Akkor felejtõs. Sárdagasztáshoz nincs hangulatom.

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Jelenleg még Õ tart el engem. :D

örülj neki. remélem ezen nem akarsz változtatni :P