Jóó volt. Egy biztos, nem tettem kárt benned.Köszönet mindenkinek (ynga, zsu, krisz, titty, epyc és daGi) a ma esti örjöngésért! :peace::tank:
Majd holnap (azaz ma) eggyeztetjük a zemlékeketek!
Jouéjt!

Jóó volt. Egy biztos, nem tettem kárt benned.Köszönet mindenkinek (ynga, zsu, krisz, titty, epyc és daGi) a ma esti örjöngésért! :peace::tank:
Majd holnap (azaz ma) eggyeztetjük a zemlékeketek!
Jouéjt!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
igaz nem is nagyon volt Pallagig.
Jó volt, nem kell ezt nagyon túlragozni.
Dina
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Sanyi! Ezt a kis darabot angoltanári szívembe zártam, köszi.Tud angolul:
Sajnálom Mackó, de "szabadságon" leszek. Órarend pedig azért nincs kint, mert a helyettesítéseket nem mindig szokták kirakni és a cserém Zsófival csak ma lett lefixálva.
A feltételezés is sért, h így kihasználnék egy szegény mit sem sejtõ srácot! De ha már így lebuktattál, köztünk maradjon, azért a lelkével megpróbálkozok!:ogien:Lecsa: vigyázz yngával, mert arra készül, hogy leitasson, elszedje az összes pénzedet és az ártatlanságodat is!
Lecsa: vigyázz yngával, mert arra készül, hogy leitasson, elszedje az összes pénzedet és az ártatlanságodat is! Maradjon köztünk, de ha hagyod magad, hamarabb túl leszel rajta!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Csak óvatosan a duhajkodással, nehogy lesérülj nekem estére!Vettem, értettem!:spoko: