Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Hé fiúk-lányok, hogy tudtatok ennyit írni a fórumra ha egész hétvégén kinn voltatok tekerni?? :cheers:Gratulációk tömkelege jön:

Dani, Levi: Gratula a gépszörnyekhez! Használjátok egészséggel.:cool2:
Dina: Gratula a virsligumikhoz! Száguldozz egészséggel. :hi:
Zsuzsi: Gratula a papíruszhoz! Használd egészséggel.:polej:
Ynga: Köszi a Zsuzsi ünneplésére szolgáló szeszt :ed:
Röfi: Gratula a hírnévhez! :peace2:
Nitro: Gratula hogy megtartod Ferit! :peace:
Megi: Üdv a fórumon :clap:

Köszi mindenkinek a péntek estét, aki ott volt! :beer:
(Kicsit erõs volt a gravitáció, de azért jó este volt :))

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A héten esti spinningre jön/megy valaki?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Hi, Jack Sparrow így meló elõtt nem sokkal nem ártana már eldönteni, hogy kalózkodsz a vonaton vagy vezetni fogod:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Vazze. Elment a napocska. Híííííídeg. Marad a spinning.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Hááát,ööö,izéé,nem lehetne akkor,hogy száraz aszfalt napsütés,országúti?

Halihó

Száraz aszfalt nem lesz(szélén olvad a hó),meg a nap sem süt már :( . Megyek inkább megint a dógozóba majd estére,és holnap tekerhetek így egy nagyot. :D
Bár pont most mondja a rádió,hogy "újra támad a tél" :) ,annyi nekünk! Marad a spinning?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Vessetek meg érte, de én ebben a reklámban nem láttam semmi kivetni valót, sõt…talán kicsit több benne a pátosz (az amiknál ez a minimum elvárás), de egyébként rendben van, ami a nyelvünket, a vízilabdát, a déli harangszót és a szép nõket illeti tagadhatatlanul így van, a Soproni meg hozzánk tartozik szlogen telitalálat. Végre magyar termékhez passzoló és a magyarságunkra utaló valós értékek kerültek a kirakatba, nem pedig egy multikultis katyvasz. Ha anno Brüsszelben csak fele ilyen jól sikerül a magyar imázs kialakítása nem háborogtam volna, de ott és akkor (is) ezt a szintet mélyen alulmúlták.
Nagyon nem lepõdnék meg rajta, ha soha egyetlen csatornán nem futna, nálunk a „merjünk kicsik lenni” (hát merjetek) szlogen dívik egy ideje, az sokkal inkább eu konform…

No, a körhátszél legyen veletek!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Zsoci ír:Kell egy kis technikai edzés is.:) Bocsi, de most egy kis terepet kívánunk.

Rendben,vettem,én majd 25-én gyakorlok fent... :) Vagy az már késõ?? :D

Dina

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Zsoci ír:Kell egy kis technikai edzés is.:) Bocsi, de most egy kis terepet kívánunk.
:muah1:

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Ha így marad az idõ 3 óra környékéig akkor lehetne próbálkozni egyet a Tankin.( Tankúsztató- sámsoni út végén, a Debrecen tábla elõtt jobb oldalon van egy buszforduló- ez a gyülekezõ hely)
Vélemények, lehetõségek?

Hááát,ööö,izéé,nem lehetne akkor,hogy száraz aszfalt napsütés,országúti?

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
a sörreklámra elõször azt hittem, hogy valami visit hungary reklám, és a faszi németh kristóf

de másodjára már nem ugrottam be:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Halihó

Megoldható.

ûûû, nekem is van egy ismerosom, csak õ nem tomasz a gõzmozdony rajongó, hanem igazi mozdonyrajongó. akartam már kérdezni, de mondom olyat ugyse lehet, na tessék:)

23 éves amugy, és jó segge van. lehet?:)

ja, LÁNY!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Tesómék gyereke nagy "Thomas a gõzmozdony" rajongó, egyszer elvihetném majd, hogy élõben is lásson egyet, akár belülrõl is? :)

Halihó

Megoldható.

Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Ynga jövõ hét szerdára gyere haza!!

Pénteken érkezek. Viszont jövõ hét szerdán lesz Irie maffia is Klinikán.:( Észben tartom h hozni kell neked csokikát.:)
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Dokumentum volt. Utána át is alakították a mozdonyok ezen biztonsági részét. Csak hát 170valamennyivel siklott ki. Nem volt egyszerû a látvány, még így felvételeken se.

Tesómék gyereke nagy "Thomas a gõzmozdony" rajongó, egyszer elvihetném majd, hogy élõben is lásson egyet, akár belülrõl is? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Nálatok is van ilyen biztonsági kapcsoló hogy rosszullét, vagy elalvás esetén ne menjen tovább a vonat?

Halihó

Nyugodj meg,ha egyszer a mozdonyba döglök bele,akkor az meg fog állni! :D
A pedál:idõ/út alapon ad egy felhívó jelet,ha nem kezeled a pedált,befékezi a vonatot.Ha meghalok nektek ott és akkor,csak egy rövid ideig szágoldozhatok,mert utánna megállít a berendezés.Régen nállunk is volt olyan rendszer amit ki lehetett támasztani/állandóan nyomva tartani,de ez már a múlt.Ámerikánus kollégák vagy hátrébb járnak e téren,vagy dokumentumfilmet néztél... ;)

Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Kiváncsi lennék milyen vagy részegen Enté :D
Ynga jövõ hét szerdára gyere haza!! Campus party lesz velem! :)
Tényleg kellenek a pozitív dolgok mert amúgy öngyi leszek!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Végülis ez egy sörreklám.

Én meg az utolsó másodpercekig azt hittem, hogy ilyen válságmulasztó országimázs kampány. Mondjuk elkeseredésében mindenki hullarészegre ihatja magát... :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
nagybub: a Discovery-n volt egy mûsor balesetekrõl és egy angliai vonatbalesetet tárgyaltak ki, hogy azt állapították meg problémának, hogy a fickó infarktust kapott, viszont egy biztonsági pedálon maradt a lába és emiatt nem állt meg a vonat, hanem gyorsult tovább. Nálatok is van ilyen biztonsági kapcsoló hogy rosszullét, vagy elalvás esetén ne menjen tovább a vonat?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Egy-két kép az életembõl: http://vasutas.debre...k.fotoalbum.hu/

Coldi:te hogyis kapcsolódsz a vasúthoz?

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Fél 5-tõl otthon vagyok, ugorjatok fel egy dühítõre :) A Sámsoni úton lakok :)