Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ha így marad az idõ 3 óra környékéig akkor lehetne próbálkozni egyet a Tankin.( Tankúsztató- sámsoni út végén, a Debrecen tábla elõtt jobb oldalon van egy buszforduló- ez a gyülekezõ hely)
Vélemények, lehetõségek?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Elsõ blikkre azt hittem a fickóról, hogy Leonardo DiCaprio :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Végülis ez egy sörreklám. Könnyedtséget meg humort várunk el tõle, nem nagy megfejtéseket. Simán el tudom képzelni, h direkt gagyira csinálták. Nekem spec az olimpiás sörreklámok gázabbak voltak. A fiúka meg cuki.:D
Ride 'n' roll

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

jön a tavasz dagad a f... izé, a gumi :)

Jön-jön:) A campus partyn a csajok már miniszoknyában és atlétában ropják a táncot:)

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Nem a reklám üzenetével van a baj, hanem a rendkívül tehetséges fiatalemberrel, aki elömlengi. Ehhez én túl cinikus vagyok.
Az MTV Jézusos reklámjai jobban bejönnek.
:muah1:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
KKrisz: úgy látom egyféleképpen látjuk mi ezt :) Persze, nem tudunk változtatni, csak morog az ember a gép elõtt. De akkor legyünk pozitívak, jön a tavasz dagad a f... izé, a gumi :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

KKrisz: muhahah, gondolod hogy én, huszadrangú senki, bárkinek is tudok és akarok is irányt mutatni?

Na ez az! Én erre már rég rájöttem magamtól, azóta nem hõbörgök. Tittyvel néha próbáljuk megfejteni a világot, de mégsem változik semmi.
Örüljünk, hogy van lyuk a seggünkön.;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
KKrisz: muhahah, gondolod hogy én, huszadrangú senki, bárkinek is tudok és akarok is irányt mutatni? Mondtam egy szóval is, hogy az amit leírok, az jó és helyes és követendõ? Amúgy rengetegen leírták már máshol, más "fórumokon" a problémákat és annak megoldási lehetõségeit, csak elõ lehetne venni most az "addig amíg felül nem változnak a dolgok, addig..." témát és egy végtelen vitába bonyolódnánk. Szerintem hagyjuk ezt. Csupán megjegyeztem, hogy lenne mivel kiegészíteni a Soproni reklámot és sajnálni tudom azokat, akik szerint minden rendben van úgy, ahogy van. Szerintem nincs, nagyon nincs.

ynga: egy ideig úgy ébredtem fel. Utána mindig jobban felébredek, az a baj :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Amúgy honnan tudod, hogy mi volt pár száz éve?:D

Halihó

Hallhatatlan,csak a nyakán hagyd a fejét addig nincs gond! :D

A játékot képzeljétek a gyerkõcök találták a neten....és egyszercsak
"Apa,gyere már segíteni! Itt mit kell most csinálni?" Ekkor a belezésnél jártak :D
No bejön az anyjuk is,én szedem ki éppen a csirke beleit...brrr....gondolhatjátok... :D
A hülye apjuk mit mutat már megint a két lányának? ;)

Amúgy meg teljesen igaza van Yngának,nem kell ilyen pesszimistán hozzáálni a dolgokhoz,mert akkor egy nagggyon savanyú ember leszel.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Epyc, a pozitív hozzáállás nem a problémák temetése. Én is itt élek, de nem sokkal jobb minden reggel úgy felkelni, h próbálod meglátni a dolgok jó oldalát? Tudom, h te is utálod a magyar mentalitás bizonyos részeit, pont ezért nem értem, h ha akár csak egy ilyen gagyi reklámmal is, de próbálják egyfelé terelni azt, ami sose ment, az miért nem jó?
Ride 'n' roll

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Ideje lenne felébredni és a körülöttünk lévõ problémákat ésszerûen megoldani

Mutasd az irányt Epyc, mi követünk.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Azzal hogy homokba dugod a fejed és pozitív reklámokat nézel, attól még a dolgok körülötted szarok maradnak. Ideje lenne felébredni és a körülöttünk lévõ problémákat ésszerûen megoldani, nem pedig el panamázni.

Amúgy honnan tudod, hogy mi volt pár száz éve?:D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Nagyon szeretem ezt a reklámot, sztem abszolút pozitív. Csak jó magyar hozzáállás, h pár száz éve leszoktunk a pozitív gondolkodásról, és mindig azt keressük mire lehet húzni a szánkat. Na pár napra én is itt hagylak titeket, legyetek jók.
Ride 'n' roll

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hejj, de ki tudnám egészíteni ezt a reklámot még egy-két dologgal...

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Jaj Levi, ez annyira színpadias és sok. Elég gagyi. És mindezt egy Soproni reklámért...
:muah1:

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
....és igenis nálunk élnek a világ legszebb nõi! :D
Most láttam a tvben gondoltam megosztom veletek.
Jóccaka!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Elsõk közt volt, hogy megtettem...

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
iwiwN miért nem küldesz egy körlevelet az ismerõseidnek,hogy klikkeljenek rá.Még ha csak 1x ,de lehet 100 szavazatokat is jelenthet ez a kis dolog.
Jó éjt mindenkinek és holnapra szép napot! (;

"Sajnos" el kell mennem egy pár napra, kérlek addig is segítsétek Manó-t a szavazatitokkal.

Köszi!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Röfi: a Trek-et kérdeztem. Nekem ugyanilyen keróm van. Vagyis a váz ugyanilyen Patai Szabó. A társasjátékot nem tudom, egyszer játszottam vele, elkaptak a rendõrök és azóta sem próbáltam újra, csak most eszembe jutott és gondoltam bemásolom :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
"Sajnos" el kell mennem egy pár napra, kérlek addig is segítsétek Manó-t a szavazatitokkal.

Köszi!