Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...

Nem szabad lenyelni!:D

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...

Így kezdõdik minden lehúzó fogyókúrás könyv....majd hivatkozik egy neves (senki által nem ismert) egyetemi professzor nagy felfedezésére.
Érthetetlen, ismeretlen, emberi szervezet mûködését magyarázó idegen szavakkal teli halandzsa, majd photsopos képek elõtte, majd utána.
Egy két nagyon színpatikus ember levele akinek sikerült...szinte álmában...heti 7-10 kilót lefogynia ettõl a módszertõl.......na meg nagyon sok tudatlan
hiú, buta ember (akik veszik) és kész a siker. Dõl a lé.....
Én egy egyszerû primitív ember vagyok.....minden halandzsa nélkül.... kibaszott sok melóval és rengeteg lemondással minusz 19 kg, az én egyszerû
eszem szerinti módszerrel.:-)))
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Recept jöhet!

Úgy is volt szó a futásról. Majd most egy kicsit többet fogtok :D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
Ezért nem is építenek kerékpárutat erre felé. :D

Meg piros-fehér mezes, AEgon harcos :D

Recept jöhet!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Naaa...,mit láttál meg már megint?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

fõleg a csúcsforgalom idején :D

igen, például a városban több helyen elhelyezett ingyenes örzött kerékpártárolók és a keresztezõdésekben az aszfaltba szerelt érzékelõk, hogy még a gombot se kelljen megnyomnod :) az élet apró örömei ahogy mondják
és az ilyen utak: holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu

Ezért nem is építenek kerékpárutat erre felé. :D

Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re

Ezt hogy csináltad? Szerintem mást is érdekel a recept.

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

AzbesztBasszamegEEEZMEkkorakókány Zolikám! Gratulálok, nagyszerûen túllõttél a célon, ezennel VÉÉÉgleges tagságot kaptál a DIY (do It Yourself) hall of fame ben!

(Magyar kókányügyi miniszterként soron kívül beveszlek. A szövetség eddig 4 tagot számlált, te lettél az ötödik. Taggyûlés többnyire Szegeden van, amikor pólóra megyünk.)

Leginkább én örülök neki hogy Zoli ennyire ügyes a hulladékfeldolgozásban.Selejet sárvédõbõl méghozzá :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Éjszakás voltam tegnap, má' megbocsáss! :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Persze, értem én, de tíz éve még nem volt ilyen drága a cukker. :)

Holnap épp hivatalos elfoglaltságom van a Klinikán, szólhatok a prof.-nak, h unatkozol... :)
Twelve times ironman

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

Halihó

Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni... ;)

fõleg a csúcsforgalom idején :D

igen, például a városban több helyen elhelyezett ingyenes örzött kerékpártárolók és a keresztezõdésekben az aszfaltba szerelt érzékelõk, hogy még a gombot se kelljen megnyomnod :) az élet apró örömei ahogy mondják
és az ilyen utak: holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Persze, értem én, de tíz éve még nem volt ilyen drága a cukker. :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Az eléggé tükrözi a jelenlegi helyzetet, hogy a kristálycukor is értékes ajándéknak számít. :(

Balmazújvárosban ez hagyomány már vagy tíz-tizenkét éve.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ajánló!

Szombati Futrinka utca

Az eléggé tükrözi a jelenlegi helyzetet, hogy a kristálycukor is értékes ajándéknak számít. :(

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ez nagyon komoly!
Videó: Cycling For Everyone | Criticalmass.hu
Én is ilyet akarok!!!!

Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni... ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Köszönöm Levi!

De nem olyan nagy dolog ez, szóra sem érdemes.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re

Gratula !
Vigyázz, ugyanaz a helyzet mint a csajokkal. Megszerezni könnyebb mint megtartani. ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Ajánló!

Szombati Futrinka utca
Twelve times ironman

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ez nagyon komoly!
Videó: Cycling For Everyone | Criticalmass.hu
Én is ilyet akarok!!!!
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
AzbesztBasszamegEEEZMEkkorakókány Zolikám! Gratulálok, nagyszerûen túllõttél a célon, ezennel VÉÉÉgleges tagságot kaptál a DIY (do It Yourself) hall of fame ben!

(Magyar kókányügyi miniszterként soron kívül beveszlek. A szövetség eddig 4 tagot számlált, te lettél az ötödik. Taggyûlés többnyire Szegeden van, amikor pólóra megyünk.)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Igy néz ki egy XT hátsó váltó kanál, ha a magyar forgalmazó nem tudja idõben meghozni, de használni akarod.
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül