Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csippó:megtaláltam a következõ projekted elsõ,de legfontosabb darabját :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Igazad van Dagi! Az írás elején arra gondoltam, hogy minket nem érdekelnek ezek, de aztán már tuva is szárnyalt a gondolatom és kiterjeszettem a régióra is. :)
Azért az a Golf szerintem nem az igazi, úgy ahogy a Pallagi "hegyikerékpározás" sem az. A búvárklub meg gondolom nem a Dekában vásárol. ;)

Ja, nem is akármilyen búvárok vannak itt, Böszörményi Lajosék csapatában pl van vagy 3 barlangi búvár is, akik erdélyben, meg patagóniában is adtak nevet néhány barlangnak. Tényleg nem a decathlonba járnak.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Kellene valami ócsó gortekszes cipõ, most az esõs lucskos idõben munkába járni, meg egy sisakot is régóta szeretnék.
Direkt nem vettem meg, vártam a nagy nyitási akciót.
Ahhoz képest... :(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Igazad van Dagi! Az írás elején arra gondoltam, hogy minket nem érdekelnek ezek, de aztán már tuva is szárnyalt a gondolatom és kiterjeszettem a régióra is. :)
Azért az a Golf szerintem nem az igazi, úgy ahogy a Pallagi "hegyikerékpározás" sem az. A búvárklub meg gondolom nem a Dekában vásárol. ;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Golf, jégkorong, petang, búvárkodás, vadvizievezés stb. amúgy sem azok a sportok amik itt elérhetõek lennének az alföld közepén (Petang talán a maga 6-8 golyólyával). Legyen bicikli, futás, túra vadászat erobik stb ami itt is megy. Értelmes bakancsot, vagy cipõt én még egyik áruházban sem láttam. Jövõ héten kinézek én is, gondolom nem kapkodják szét a futógatyákat. :)

Semmi másért, csak a kötekedés miatt :P
Golf van Debrecen mellett, jégkorong Zolitól 5méterre, és ha jól emlékszek búvároktatás is van kis városunkban.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Golf, jégkorong, petang, búvárkodás, vadvizievezés stb. amúgy sem azok a sportok amik itt elérhetõek lennének az alföld közepén (Petang talán a maga 6-8 golyólyával). Legyen bicikli, futás, túra vadászat erobik stb ami itt is megy. Értelmes bakancsot, vagy cipõt én még egyik áruházban sem láttam. Jövõ héten kinézek én is, gondolom nem kapkodják szét a futógatyákat. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Jómagam is kinéztem már a kiváncsiság végett! A rendelésük az gun 1-es, azaz a legszerényebb! Kisebb mint az eddigiek úgy kb 2000 nm, és iszonyat sok mindent "egybeolvasztottak" illetve hiányosak! Golf cuccot, jégkorongos, "petang?" és mászó cuccot nem találtam. Nincs igazán tetszetõs és stabil túra bakkancsuk sem, tehát egy Olang-al még mindig jobban jár az ember. Amitõl meg rõkönyödtem , 2db CR2032-es elem 990-be kerül!!!!! EGY KICSIT SOK! Annyiért már hármat adok!
Viszont jó árban volt a saját "home trainer" görgõjük, és szimpatikus volt a 4 lábas szerelõ állvány! Drága volt az egyetlen telójuk, ami elõfeszitést tud csak, és 19.900.-Ft. Mi az XCT-t amin van lock out kar adjuk 14.900.- ért. Szóval errõl ennyit. Egyszóval nem túl sokat fogok járni arra , ha tehetemakkor Hejcére menet, vagy jövet megütöm a Miskolciban a vásárlást. Illetve itt kivárom majd az akciós idõszakot.
Nem néztem mert annyira nem vagyok érintett benne, de a "zsebibaba " cuccokkal el vannak látva?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

+6 a kinti hõmérséklet idális futáshoz, de még kerékpárhoz is! :)

És végre a mezõgazdászok is örülhetnek az esõnek.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
+6 a kinti hõmérséklet idális futáshoz, de még kerékpárhoz is! :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Tudom, azért húz le, mert õ nem bírja :)
Én hétköznap öt körül rendszeresen szoktam látni az Egyetem sgt-n egy rekust, na õ sem úszik fényárban. :D Lehet hogy õt láttátok.

Egy kéket láttam én is, szerintem most vette a srác. Amúgy a reku nem is városba való, oda monti kell (szerintem). Alig várom hogy kiérjek vele országútra, a lábom fövegyen egy állandó fordulatot, na, onnantól enyém a világ. Két éve a Tisza-tó töltésén kaptam egyet a seggem alá, sehol egy autó, csak az aszfalt és a táj. Alig akartam visszaadni a gazdájának. Azóta tart a szerelem. Amit nem szeretek benne, az a feltünés, ezért nem is járok vele a városban. A CM-re ugyan elmentem vele, mikor kész lett, de nem igazán éreztem jól magam a nyergében. Régen országútival tekertem és nagyon szerettem, de egy hosszabb tekerés után ma már rohadtul fáj a hátam (fõleg másnap). Ahogy öregszem az igazi bringázás számomra az amikor ráállok a magam tempójára és forgalommentes utakon falvak között a tájban gyönyörködök. Ha meg szeretnék nézni egy kilátót , tavat vagy bármi érdekeset, simán megállok pár percre mellette . Nem akarok versenyezni senkivel, csak simán kikapcsolni.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Hagyd a francba, Röfi nem gondolta komolyan, futni bármilyen hidegben lehet, attól még senki sem vágja magát csapágyasra, ha csak nem pucccéran fut :-)

Zozó, jól sejtetted azt a gun3-at vagy miafenét, voltam nyitáskor a Decában, de tényleg csak az "alja" kapható itt, a pestihez képest ...... monnyuk vidékre jó ez is :-)

Tudom, azért húz le, mert õ nem bírja :)
Én hétköznap öt körül rendszeresen szoktam látni az Egyetem sgt-n egy rekust, na õ sem úszik fényárban. :D Lehet hogy õt láttátok.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

A láthatósággal nem spórolok. Igaz nagy plussz súly az agydinamó, de azézt csak befûztem egyet hátra. Elõl 10 luxos cree ledes lámpa + felraktam állófénynek egy félkilós kínaivercsaszi erõsfényû villogósat a kormányra. Hátul egy folyamatos fényû a csomagtartón és egy villogós a fejtámlán. A cucc tetejére ráhúzom a láthatósági mellényt és van még egy moslék láthatósági zászlóm is, ami az alacsony építés miatt szerintem nélkülözhetetlen. Ezek mind csúfítanak a kerón, és nem kevés tömeget képviselnek, de szerintem egy túrázásnál nélkülözhetetlenek.
Feltöltött kép

Úgy látom, ezzel nincs is gond! :)
(Biztos, h nem ez a rekun volt, mert fehér)

Más:

Holnap reggel 8:30-kor mtb!
(ha nem esik)
Twelve times ironman

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A láthatósággal nem spórolok. Igaz nagy plussz súly az agydinamó, de azért csak befûztem egyet hátra. Elõl 10 luxos cree ledes lámpa + felraktam állófénynek egy félkilós kínaivercsaszi erõsfényû villogósat a kormányra +prizma. Hátul egy folyamatos fényû a csomagtartón és egy villogós a fejtámlán + prizma a sárvédõn. A cucc tetejére ráhúzom a láthatósági mellényt és van még egy moslék láthatósági zászlóm is, ami az alacsony építés miatt kell. Ezek mind csúfítanak a kerón, és nem kevés tömeget képviselnek, de szerintem egy túrázásnál nélkülözhetetlenek.
Feltöltött kép

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó, nem mondok újat, de itt Nyíradony környékén 10 bringásból 10, világítás nélkül közlekedik, ebbõl legalább 2 atom részeg, van itt egy kis domb és már nem bír feltekerni rá, eldõl oldalra és még elõtúr egy doboz sört......hidd el ez nem túlzás, zéró tolerancia ide vagy oda, vidéken a helyzet változatlan, rendõr még véletlenül sem jár erre.

Igen, tudom, de most csak errõl az egy hülyérõl van szó (rekun :D).
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Mackó, nem mondok újat, de itt Nyíradony környékén 10 bringásból 10, világítás nélkül közlekedik, ebbõl legalább 2 atom részeg, van itt egy kis domb és már nem bír feltekerni rá, eldõl oldalra és még elõtúr egy doboz sört......hidd el ez nem túlzás, zéró tolerancia ide vagy oda, vidéken a helyzet változatlan, rendõr még véletlenül sem jár erre.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

A suhanás ügyben ártatlan vagyok ! De ha javul egy kicsit az idõ az enyémmel csaphatsz egy karikát. ;)

Kösz, maradok az mtb-nél.
A viccet félre téve, mert nem véletlenül kérdeztem, aznap töksötét volt.

Az említett suhanó egy éppen csak látszó piros villogóval, alig a föld fölött egy fényvisszaverõ csikkal (az ülés mögött) tekert, elöl 1 db homályos fehérrel.
Kalap szar ez, nem világítás.
Szeretnék elbeszélgetni ezzel a kollégával, h most akkor mindenáron meg akar dögleni ( bocs) vagy csak alapjáraton is hülye.:D

Mielõtt megkérdezné vki:
Nem, nekem ugyan nem kell szemüveg, én jól láttam már kb. 500 m-rõl is, de mindenki ilyen.

Tehát, ki volt az?
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Mitõl lenne csapágyas? Annyit azért nem futok. Szerintem a futópad sem egészségesebb.

Hagyd a francba, Röfi nem gondolta komolyan, futni bármilyen hidegben lehet, attól még senki sem vágja magát csapágyasra, ha csak nem pucccéran fut :-)

Zozó, jól sejtetted azt a gun3-at vagy miafenét, voltam nyitáskor a Decában, de tényleg csak az "alja" kapható itt, a pestihez képest ...... monnyuk vidékre jó ez is :-)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Ki suhant hát rekun,mert nem én,de kipróbálnék egyet szivesen.

A suhanás ügyben ártatlan vagyok ! De ha javul egy kicsit az idõ az enyémmel csaphatsz egy karikát. ;)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Nem baj Pisti, majd ha csapágyas lesz a térded megy látogatni Soma, Röfi és lehet még Epyc is. ;)

Mitõl lenne csapágyas? Annyit azért nem futok. Szerintem a futópad sem egészségesebb.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Amúgy is, a soho váza elég csopperes, meg alacsonyan van a középcsapágyház is. Meg hát alu, és Trek. Hirtelen ennyi okot találtam, amiért nem építenék BICAJT belõle.:D

A "nem" szócskát kivéve teljesen egyetértek veled! :D