Nem szabad lenyelni!Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Írta 2011. december 01. - 16:48
Írta 2011. december 01. - 16:40
Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...
Így kezdõdik minden lehúzó fogyókúrás könyv....majd hivatkozik egy neves (senki által nem ismert) egyetemi professzor nagy felfedezésére.
Érthetetlen, ismeretlen, emberi szervezet mûködését magyarázó idegen szavakkal teli halandzsa, majd photsopos képek elõtte, majd utána.
Egy két nagyon színpatikus ember levele akinek sikerült...szinte álmában...heti 7-10 kilót lefogynia ettõl a módszertõl.......na meg nagyon sok tudatlan
hiú, buta ember (akik veszik) és kész a siker. Dõl a lé.....
Én egy egyszerû primitív ember vagyok.....minden halandzsa nélkül.... kibaszott sok melóval és rengeteg lemondással minusz 19 kg, az én egyszerû
eszem szerinti módszerrel.:-)))
Írta 2011. december 01. - 16:20
Recept jöhet!
Úgy is volt szó a futásról. Majd most egy kicsit többet fogtok
Írta 2011. december 01. - 15:17
Írta 2011. december 01. - 15:10
Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
Ezért nem is építenek kerékpárutat erre felé.
Meg piros-fehér mezes, AEgon harcos
Recept jöhet!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. december 01. - 12:20
Naaa...,mit láttál meg már megint?Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
Írta 2011. december 01. - 09:07
fõleg a csúcsforgalom idején
igen, például a városban több helyen elhelyezett ingyenes örzött kerékpártárolók és a keresztezõdésekben az aszfaltba szerelt érzékelõk, hogy még a gombot se kelljen megnyomnod az élet apró örömei ahogy mondják
és az ilyen utak: holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu
Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
Ezért nem is építenek kerékpárutat erre felé.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
Ezt hogy csináltad? Szerintem mást is érdekel a recept.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2011. november 30. - 22:18
AzbesztBasszamegEEEZMEkkorakókány Zolikám! Gratulálok, nagyszerûen túllõttél a célon, ezennel VÉÉÉgleges tagságot kaptál a DIY (do It Yourself) hall of fame ben!
(Magyar kókányügyi miniszterként soron kívül beveszlek. A szövetség eddig 4 tagot számlált, te lettél az ötödik. Taggyûlés többnyire Szegeden van, amikor pólóra megyünk.)
Leginkább én örülök neki hogy Zoli ennyire ügyes a hulladékfeldolgozásban.Selejet sárvédõbõl méghozzá
Írta 2011. november 30. - 20:58
Írta 2011. november 30. - 20:51
Persze, értem én, de tíz éve még nem volt ilyen drága a cukker.
Holnap épp hivatalos elfoglaltságom van a Klinikán, szólhatok a prof.-nak, h unatkozol...
Írta 2011. november 30. - 20:50
Halihó
Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni...
fõleg a csúcsforgalom idején
igen, például a városban több helyen elhelyezett ingyenes örzött kerékpártárolók és a keresztezõdésekben az aszfaltba szerelt érzékelõk, hogy még a gombot se kelljen megnyomnod az élet apró örömei ahogy mondják
és az ilyen utak: holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu
Írta 2011. november 30. - 10:12
Írta 2011. november 30. - 09:15
Balmazújvárosban ez hagyomány már vagy tíz-tizenkét éve.Az eléggé tükrözi a jelenlegi helyzetet, hogy a kristálycukor is értékes ajándéknak számít.
Írta 2011. november 30. - 08:47
Ajánló!
Szombati Futrinka utca
Az eléggé tükrözi a jelenlegi helyzetet, hogy a kristálycukor is értékes ajándéknak számít.
Írta 2011. november 30. - 02:17
Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni...Ez nagyon komoly!
Videó: Cycling For Everyone | Criticalmass.hu
Én is ilyet akarok!!!!
Írta 2011. november 29. - 22:40
Köszönöm Levi!
De nem olyan nagy dolog ez, szóra sem érdemes.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
Gratula !
Vigyázz, ugyanaz a helyzet mint a csajokkal. Megszerezni könnyebb mint megtartani.
Írta 2011. november 29. - 22:40
Írta 2011. november 29. - 20:15
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2011. november 29. - 19:48
(Magyar kókányügyi miniszterként soron kívül beveszlek. A szövetség eddig 4 tagot számlált, te lettél az ötödik. Taggyûlés többnyire Szegeden van, amikor pólóra megyünk.)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. november 29. - 17:24
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül