Nem szabad lenyelni!Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...

Nem szabad lenyelni!Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...
Ha egy hónap alatt 15 kilót szeretnétek fogyni, arra van egy tuti receptem. Lehet enni szinte mindenfélét, és különösebb mozgást sem igényel. Annyi a titok az egészben, hogy egy apró dologra kell figyelni...
Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
Ezért nem is építenek kerékpárutat erre felé.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Naaa...,mit láttál meg már megint?Soma itt is az autós sávban közlekedne, természetesen szembe a forgalommal.
fõleg a csúcsforgalom idején
igen, például a városban több helyen elhelyezett ingyenes örzött kerékpártárolók és a keresztezõdésekben az aszfaltba szerelt érzékelõk, hogy még a gombot se kelljen megnyomnodaz élet apró örömei ahogy mondják
és az ilyen utak: holland - holland.knapptomi.fotoalbum.hu
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
AzbesztBasszamegEEEZMEkkorakókány Zolikám! Gratulálok, nagyszerûen túllõttél a célon, ezennel VÉÉÉgleges tagságot kaptál a DIY (do It Yourself) hall of fame ben!
(Magyar kókányügyi miniszterként soron kívül beveszlek. A szövetség eddig 4 tagot számlált, te lettél az ötödik. Taggyûlés többnyire Szegeden van, amikor pólóra megyünk.)
Persze, értem én, de tíz éve még nem volt ilyen drága a cukker.
Halihó
Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni...
Balmazújvárosban ez hagyomány már vagy tíz-tizenkét éve.Az eléggé tükrözi a jelenlegi helyzetet, hogy a kristálycukor is értékes ajándéknak számít.
Ajánló!
Szombati Futrinka utca
Szegény Mazsit sajnálom,milyen sanyarú lehet neki is odakint,a sok biciklis között cikázni...Ez nagyon komoly!
Videó: Cycling For Everyone | Criticalmass.hu
Én is ilyet akarok!!!!
Köszönöm Levi!
De nem olyan nagy dolog ez, szóra sem érdemes.
Most azért a minusz 19kg vagyok inkább büszke.......98-ról 79-re
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."