Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
A holnap még nem biztos, de lehet hogy elfogadom az ajánlatot. Most fogok elindulni kb egy órán belül a 33-asra. Szereztem egy kerékszettet, amit edzõszettnek neveztem ki. Ma felgumiztattam, így ki kell próbálnom hogy milyen! :)

Holnap én tervezek egy kört, azt még nem tudom merre. Valószínûleg csak délután 4-5 óra felé tudok indulni. Ha érdekel privátban elküldheted az elérhetõséged és egyeztetünk.
Engem a 35-ös úton még soha nem ért semmiféle atrocitás, pedig volt már, hogy igazoltató rendõrök mellett mentem el. Szerintem nyugodtan mehetsz arra is.

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
Ami az avatar képemen van, azzal a géppel járok. SCOTT AFD-309. A mikor az változó... általában kedd, csütörtök és szombat délután.

kíváncsiságból:

mikor milyen kerékpáron láthatlak esetleg a 33-ason? Mert lehet, hogy már néha-néha összefutottunk, ki tudja?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Bizony-bizony... Bizonyára ez jelenti a jó sporttársi viszonyt. Nagyon szívesen tekernék én velük, de nekem az nem hiányzik, hogy kinézzenek onnan. Inkább akkor megyek egyedül. De jó arcokkal szívesen tekernék együtt.

Holnap én tervezek egy kört, azt még nem tudom merre. Valószínûleg csak délután 4-5 óra felé tudok indulni. Ha érdekel privátban elküldheted az elérhetõséged és egyeztetünk.
Engem a 35-ös úton még soha nem ért semmiféle atrocitás, pedig volt már, hogy igazoltató rendõrök mellett mentem el. Szerintem nyugodtan mehetsz arra is.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
kíváncsiságból:

mikor milyen kerékpáron láthatlak esetleg a 33-ason? Mert lehet, hogy már néha-néha összefutottunk, ki tudja?

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
Bizony-bizony... Bizonyára ez jelenti a jó sporttársi viszonyt. Nagyon szívesen tekernék én velük, de nekem az nem hiányzik, hogy kinézzenek onnan. Inkább akkor megyek egyedül. De jó arcokkal szívesen tekernék együtt.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönöm a gyors válaszokat! Igen, velük már többször is találkoztam! Õszintén szólva, hiába köszöntem nekik.... :)

Akkor másnak is feltûnik ez... :).
Múltkor egy majdnem Hörmannos mez volt rajtam(színkombináció),akkor bezzeg kalimpáltak,utána meg ment a vaksiskodás,hogy e meg ki volt?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Ember megnõsül! (Grautla nektek!)
Micsda infókra lehet akadni az apróban.
Magellan Pyxis « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
XD XD

Megvenném.
Twelve times ironman

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
Köszönöm a gyors válaszokat! Igen, velük már többször is találkoztam! Õszintén szólva, hiába köszöntem nekik.... :)

Némi infó itt! :)

Országúti edzések

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
Igen, ezt a kört félig-meddig ismerem. Én lejöttem a múlt héten a 35-ös fõúton. De többet nem megyek arra, mert végig ki van tiltva a kerékpáros. :) Az autósok hangot is adtak neki :)

igaz, a tempó néha nem amatõr : D én ezért vagyok ritka arrafelé, gyenge vagyok és nem tudok csapatban menni.. : )

a 33-ason mámma is vótam egy ilyet:

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

bal oldalon a mai, mellette a tegnapi. Igazából néha jó csak kimenni Gortobágyra meg vissza.. .

otthon (szabócs) szebb utak-helyek vannak, de kerékpáros NULLA.. itt meg legalább vannak bicajoosook akiket láávvvuulok nagyon : )

de vannak jó körök a "környéken" is.. pl. a fentieket be lehet fejezni böszörményen át józsáig, vagy akár hajdúhadházon keresztül..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ember megnõsül! (Grautla nektek!)
Micsda infókra lehet akadni az apróban.
Magellan Pyxis « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
XD XD

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Országúti edzések

igaz, a tempó néha nem amatõr : D én ezért vagyok ritka arrafelé, gyenge vagyok és nem tudok csapatban menni.. : )

a 33-ason mámma is vótam egy ilyet:

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

bal oldalon a mai, mellette a tegnapi. Igazából néha jó csak kimenni Gortobágyra meg vissza.. .

otthon (szabócs) szebb utak-helyek vannak, de kerékpáros NULLA.. itt meg legalább vannak bicajoosook akiket láávvvuulok nagyon : )

de vannak jó körök a "környéken" is.. pl. a fentieket be lehet fejezni böszörményen át józsáig, vagy akár hajdúhadházon keresztül..

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Országúti edzések

Sziasztok!

Debrecenbõl keresek olyan amatõr országútis edzõpartnert, aki heti 2-3 alkalommal jönne tekerni, fõleg a 33-as úton. Ja, és nem olyat keresek, aki nem a földön jár... :)

Üdv.: Attila

Alex

banattila

banattila

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
  • LocationDebrecen
Sziasztok!

Debrecenbõl keresek olyan amatõr országútis edzõpartnert, aki heti 2-3 alkalommal jönne tekerni, fõleg a 33-as úton. Ja, és nem olyat keresek, aki nem a földön jár... :)

Üdv.: Attila

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Annyira kellett már nem? Én már aludni sem tudtam, h nincs ott kerékpárút!
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
A kép Mátészalka mellett készült. Az tetszett benne, hogy a 10%-os emelkedõ mellett ott a 20-as tábla. (persze rövid, de akkor is jól néz ki a táblázás)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

nyíregyházától "északra" szoktam néha látni, hogy az autóút fut vízszintesen, a bringaút az autóút mellett meg ilyen emelkedõkkel van tarkítva-nehezítve.. Igazán építhetnének ide is : )

Ha már Baranyában az emhatosra letették a csöveket és ráhordtak 1 lapát homokot, hogy legyen alagút, ide is lehetne emelkedõ.. : )

Nyíregyházán a sóstói útra gondolsz, az ott egy kerékpársáv (nem kerékpárút) na ez itt ismeretlen fogalom. Tiszafüreden szoktam menni ilyenen.

Emelkedõ itt???
Az útépítés "Mekk Elek" referanciája Hajdú-biharban: arra sem voltak képesek, h a 33-as úton építsenek közös vasúti-közúti felüljárót az M35 fölött, pedig az csak 2x2 sáv + 1 vágány, de nem!
Inkább a 2x2 sávos M35-öt és a 2x2 sáv elkerülõ (354) fõútvonal szakaszt (ez összesen 8 sáv a lehajtó és felvezetõ utakkal + a pályaelválasztó) vezették át a fõút és a vasút fölött. Belekerült vagy 15-20 milliárdba. Igaz, h a köröshegyi völgyhíd 60 milliárdjához képest ez egy bagó, de mégiscsak olcsóbb lett volna egy közös vasúti-közúti.
Amatõrök. Vagy nem is annyira?:mad:
Nehogy már legyen egy kis emelkedõ nekünk.
Twelve times ironman

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Aranyos
Feltöltött kép

nyíregyházától "északra" szoktam néha látni, hogy az autóút fut vízszintesen, a bringaút az autóút mellett meg ilyen emelkedõkkel van tarkítva-nehezítve.. Igazán építhetnének ide is : )

Ha már Baranyában az emhatosra letették a csöveket és ráhordtak 1 lapát homokot, hogy legyen alagút, ide is lehetne emelkedõ.. : )

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Vasárnap Sörfutás Hajdúszoboszlón!
Részleteek a www.finishline.hu -n
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Halihó

Remélem végleg visszavonják,és nem bólint rá valamelyik ökör az örökségvédelemnél.....

Nem is az örökségvédelemmel van itt a baj, mert az más mûfaj, hanem azzal (amit meg szoktam ilyenkor jegyezni) h ha valaki hülyeséget álmodik, akkor reggel amikor felébred, legalább gondolja már át mielõtt leírja... (nem tudom, h sírós vagy nevetõs emotion kell-e ide) legyen akkor: :D
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Nyilvános, csak pár napra valamiért visszavonták. Most már újra elérhetõ.

Remélem végleg visszavonják,és nem bólint rá valamelyik ökör az örökségvédelemnél.....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi