Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Amúgy is, a soho váza elég csopperes, meg alacsonyan van a középcsapágyház is. Meg hát alu, és Trek. Hirtelen ennyi okot találtam, amiért nem építenék BICAJT belõle.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Sorry Mazsi, nem tudtam. :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Fixinekvaló: Marktplaats.nl > Losse Frames Trek Soho S - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

nehogymá' a konkurenciát reklámozd!!
most nyílt meg egy hónapja a legújabb fixis bolt Amszterdamban, van rentgeteg jó cuccuk csak rohadt drágák

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Ma 17.10-kor Balmazújváros és Hajdúböszörmény között megelõztem egy recumbent szájklisztet :)
Ki volt az?

Én meg szerda este láttam a malomparkos Interspár elõtt egy fehér acélcsöves országútit klasszikus nagy ívû kormánnyal barna csepel nyereggel, és hátsó agyváltóval, aminek a markolatváltója a klasszikus 1-es stucnira volt ráapplikálva. Nem tudjátok kié? Iszonyat tetszett. Ott néztem vagy 5 percig :D
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Bub! Tele van Maisto bogár modellel a Mikepércsi utca melletti Müller;-)

Matchbox és Cararama(1:72) modelleket szoktam venni,de megnézem.
Mindig szokott lenni a Müllerben,úgyhogy bárki vehet nekem aki arra jár. :D

Ki suhant hát rekun,mert nem én,de kipróbálnék egyet szivesen.

Pallagi keróúthoz senkinek sincs hozzábõgése?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Ma 17.10-kor Balmazújváros és Hajdúböszörmény között megelõztem egy recumbent szájklisztet :)
Ki volt az?
Tippek?
Twelve times ironman

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nem tudom a városon belüli kocogás mennyire egészséges mostanában. Mire cangával keresztülvergõdök a városon, olyan büdös vagyok, hogy a saját szagomat nem bírom elviselni, és ruháimat kint kell hagynom az elõtérben. Mintha a füstölõbõl szálltam volna ki.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Fixinekvaló: Marktplaats.nl > Losse Frames Trek Soho S - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Mióta Soma, Röfi meg Epyc is elmaradt mellõlem, sajnos én is kevesebbet futok.

Nem baj Pisti, majd ha csapágyas lesz a térded megy látogatni Soma, Röfi és lehet még Epyc is. ;)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Mennyire olcsó?

sima cukor 85 cent
barna nádcukor: 1 euro
aztán hogy otthon most mennyi az euro azt már nem is merem követni...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Bub! Tele van Maisto bogár modellel a Mikepércsi utca melletti Müller;-)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Úgy is volt szó a futásról. Majd most egy kicsit többet fogtok :D

Mióta Soma, Röfi meg Epyc is elmaradt mellõlem, sajnos én is kevesebbet futok. De ha valakinek van kedve szívesen elkísérem az agrárra. ;)

Halihó

Naaa...,mit láttál meg már megint?

Nem kell látni, ismerlek...

nem pont kerékpáros téma, de hamár cukorrol volt szó, itt kint jóval olcsóbb és mindig viszek haza jópár tíz kilót, akinek esetleg szüksége lenne írjon privit

Mennyire olcsó?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Viccen kívül:
Voltam 110 kg fölött is. Most 95 körül vagyok, télen picit több, nyáron kevesebb. Ez nekem így megfelel, nem óhajtok többet leadni. Lényeg: amit az átlag fogyókúrának nevez, mint olyan, rohadt látványos, de sohasem tartós. Anno én is próbáltam nem jött be, a leadott 10 kg helyett feljött 15. Azóta teszek mindenféle módszerre.
Amire viszont figyelek. Lefekvés elõtt minimum 4 órával egy falatot sem. Én ezt a határt este 6. 00-nál húztam meg. Almát sem, gyümölcsöt sem. Kb 2 hónapba telt mire megszoktam, addig rohadt éhes voltam esténként, de azután simán ráállt a szervezetem. Nem volt hirtelen feltünõ az eredmény, 1 év alatt ment le, de(!) a jó közérzetem megmaradt végig, és a pörkölttõl a tortáig mindent eszek.

Én egyhamar éhen halnék így. Hatig meló, addig vagy gyorskaja, vagy szenya, ami bemegy, ha otthon nem ennék, feldobnám a pacskert egy hónap alatt.:D
Jól mondja Gábor, egy kisebb tégla megadná a választ a "mi legyen az új év elsõ mondata?" kérdéskörre.
"-bazeg, hol vagyok..."

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

nem pont kerékpáros téma, de hamár cukorrol volt szó, itt kint jóval olcsóbb és mindig viszek haza jópár tíz kilót, akinek esetleg szüksége lenne írjon privit

Füvet hozzál inkább, hadd legyen pár jó esténk :D

Tuti fogyókúra még a svájci frankban felvett hitel is!:D

Tudom ajánlani a lakásvásárlást is még ;) Hízókúrának meg egy téli vizsgaidõszakot.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Tuti fogyókúra még a svájci frankban felvett hitel is!:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Csak arra az apróságra kell figyelni, hogy minden nap fél kilóval többet kell sz..rni mint amennyit megeszel. Tuti recept !

Ezt hogy tudod szabályozni? Nekem nem megy.

Aki sokat jár gyógyszertárba kérne nekem számlát, ha neki nincs rá szüksége.
Címem priviben nyomom.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Így kezdõdik minden lehúzó fogyókúrás könyv....majd hivatkozik egy neves (senki által nem ismert) egyetemi professzor nagy felfedezésére.
Érthetetlen, ismeretlen, emberi szervezet mûködését magyarázó idegen szavakkal teli halandzsa, majd photsopos képek elõtte, majd utána.
Egy két nagyon színpatikus ember levele akinek sikerült...szinte álmában...heti 7-10 kilót lefogynia ettõl a módszertõl.......na meg nagyon sok tudatlan
hiú, buta ember (akik veszik) és kész a siker. Dõl a lé.....
Én egy egyszerû primitív ember vagyok.....minden halandzsa nélkül.... kibaszott sok melóval és rengeteg lemondással minusz 19 kg, az én egyszerû
eszem szerinti módszerrel.:-)))

Viccen kívül:
Voltam 110 kg fölött is. Most 95 körül vagyok, télen picit több, nyáron kevesebb. Ez nekem így megfelel, nem óhajtok többet leadni. Lényeg: amit az átlag fogyókúrának nevez, mint olyan, rohadt látványos, de sohasem tartós. Anno én is próbáltam nem jött be, a leadott 10 kg helyett feljött 15. Azóta teszek mindenféle módszerre.
Amire viszont figyelek. Lefekvés elõtt minimum 4 órával egy falatot sem. Én ezt a határt este 6. 00-nál húztam meg. Almát sem, gyümölcsöt sem. Kb 2 hónapba telt mire megszoktam, addig rohadt éhes voltam esténként, de azután simán ráállt a szervezetem. Nem volt hirtelen feltünõ az eredmény, 1 év alatt ment le, de(!) a jó közérzetem megmaradt végig, és a pörkölttõl a tortáig mindent eszek.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Szokj rá a heroinra! Egyrészt rohamosan fogysz tõle, másrészt, ha nem vagy eléggé tele lével, kajára úgy sem fog jutni!

Vagy húzasd ki néhány fogad.:D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Nem szabad lenyelni!:D

Csak arra az apróságra kell figyelni, hogy minden nap fél kilóval többet kell sz..rni mint amennyit megeszel. Tuti recept !