Csippó:megtaláltam a következõ projekted elsõ,de legfontosabb darabját

Igazad van Dagi! Az írás elején arra gondoltam, hogy minket nem érdekelnek ezek, de aztán már tuva is szárnyalt a gondolatom és kiterjeszettem a régióra is.
Azért az a Golf szerintem nem az igazi, úgy ahogy a Pallagi "hegyikerékpározás" sem az. A búvárklub meg gondolom nem a Dekában vásárol.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Golf, jégkorong, petang, búvárkodás, vadvizievezés stb. amúgy sem azok a sportok amik itt elérhetõek lennének az alföld közepén (Petang talán a maga 6-8 golyólyával). Legyen bicikli, futás, túra vadászat erobik stb ami itt is megy. Értelmes bakancsot, vagy cipõt én még egyik áruházban sem láttam. Jövõ héten kinézek én is, gondolom nem kapkodják szét a futógatyákat.
+6 a kinti hõmérséklet idális futáshoz, de még kerékpárhoz is!
Egy kéket láttam én is, szerintem most vette a srác. Amúgy a reku nem is városba való, oda monti kell (szerintem). Alig várom hogy kiérjek vele országútra, a lábom fövegyen egy állandó fordulatot, na, onnantól enyém a világ. Két éve a Tisza-tó töltésén kaptam egyet a seggem alá, sehol egy autó, csak az aszfalt és a táj. Alig akartam visszaadni a gazdájának. Azóta tart a szerelem. Amit nem szeretek benne, az a feltünés, ezért nem is járok vele a városban. A CM-re ugyan elmentem vele, mikor kész lett, de nem igazán éreztem jól magam a nyergében. Régen országútival tekertem és nagyon szerettem, de egy hosszabb tekerés után ma már rohadtul fáj a hátam (fõleg másnap). Ahogy öregszem az igazi bringázás számomra az amikor ráállok a magam tempójára és forgalommentes utakon falvak között a tájban gyönyörködök. Ha meg szeretnék nézni egy kilátót , tavat vagy bármi érdekeset, simán megállok pár percre mellette . Nem akarok versenyezni senkivel, csak simán kikapcsolni.Tudom, azért húz le, mert õ nem bírja
Én hétköznap öt körül rendszeresen szoktam látni az Egyetem sgt-n egy rekust, na õ sem úszik fényárban.Lehet hogy õt láttátok.
Tudom, azért húz le, mert õ nem bírjaHagyd a francba, Röfi nem gondolta komolyan, futni bármilyen hidegben lehet, attól még senki sem vágja magát csapágyasra, ha csak nem pucccéran fut :-)
Zozó, jól sejtetted azt a gun3-at vagy miafenét, voltam nyitáskor a Decában, de tényleg csak az "alja" kapható itt, a pestihez képest ...... monnyuk vidékre jó ez is :-)
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
A láthatósággal nem spórolok. Igaz nagy plussz súly az agydinamó, de azézt csak befûztem egyet hátra. Elõl 10 luxos cree ledes lámpa + felraktam állófénynek egy félkilós kínaivercsaszi erõsfényû villogósat a kormányra. Hátul egy folyamatos fényû a csomagtartón és egy villogós a fejtámlán. A cucc tetejére ráhúzom a láthatósági mellényt és van még egy moslék láthatósági zászlóm is, ami az alacsony építés miatt szerintem nélkülözhetetlen. Ezek mind csúfítanak a kerón, és nem kevés tömeget képviselnek, de szerintem egy túrázásnál nélkülözhetetlenek.
Mackó, nem mondok újat, de itt Nyíradony környékén 10 bringásból 10, világítás nélkül közlekedik, ebbõl legalább 2 atom részeg, van itt egy kis domb és már nem bír feltekerni rá, eldõl oldalra és még elõtúr egy doboz sört......hidd el ez nem túlzás, zéró tolerancia ide vagy oda, vidéken a helyzet változatlan, rendõr még véletlenül sem jár erre.
A suhanás ügyben ártatlan vagyok ! De ha javul egy kicsit az idõ az enyémmel csaphatsz egy karikát.
Hagyd a francba, Röfi nem gondolta komolyan, futni bármilyen hidegben lehet, attól még senki sem vágja magát csapágyasra, ha csak nem pucccéran fut :-)Mitõl lenne csapágyas? Annyit azért nem futok. Szerintem a futópad sem egészségesebb.
A suhanás ügyben ártatlan vagyok ! De ha javul egy kicsit az idõ az enyémmel csaphatsz egy karikát.Ki suhant hát rekun,mert nem én,de kipróbálnék egyet szivesen.
Mitõl lenne csapágyas? Annyit azért nem futok. Szerintem a futópad sem egészségesebb.Nem baj Pisti, majd ha csapágyas lesz a térded megy látogatni Soma, Röfi és lehet még Epyc is.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Amúgy is, a soho váza elég csopperes, meg alacsonyan van a középcsapágyház is. Meg hát alu, és Trek. Hirtelen ennyi okot találtam, amiért nem építenék BICAJT belõle.