Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

És ekkor ismertem meg a menyasszonyomat is!!

Én is Orsit!!
(Te Jucust nem ismerted elõtte?)
Azért te mint építõiparral foglakozó tudhatnád, hogy lehet azért stabilabb és magasabb tornyot is csinálni. ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Péter: 2009 márciusi pinyó - pinyo.debrecenibringasok.fotoalbum.hu Valami hasonló lesz.

Ekkor csináltuk meg a lehetõ legmagasabb Jenga tornyot nem?:) De ahogy Tiborunk arcát is látni, megküzdöttünk vele ;)

Feltöltött kép

Meg még Soma is matekolt egy csöppet :D

És ekkor ismertem meg a menyasszonyomat is!!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Péter: 2009 márciusi pinyó - pinyo.debrecenibringasok.fotoalbum.hu Valami hasonló lesz.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Bárki benevezhet Peter1001! A nevezési feltétel, hogy felvétel készül mindenkirõl , akár tömegben ,akár külön külön próbáljátok meg! Fõdijnak pedig talán összehozok egy igéretes dolgot, de ennek csak 10% esélye van!

Ha az idõpont megfelelõ lesz nem hagyom ki.
A nevezési díj dobozos vagy zõdüveges ?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Te Mackó, a BKV-nak ugyanolyan jogköre van, mint a Rendõrségnek?

Már csak emiatt: BKV traffipax - YouTube

Marhaság.

(fejet falbaverõs emotion)

A békávés f*szi jó nagy hülyeséget mondott. :):):) (jogkör)
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mondják amúgy, hogy a saját dolgozóikat mérik. De akkor kérdem én, egy rendõrségi traffi nem mérhet BKV dolgozót, hogy külön erre is áldozni kell pénzt/embert/technikát (gazdag ország vagyunk, megtehetjük)? Gondolom egy rendõrségi feljelentésbõl ugyanúgy megtudják, ha egy dolgozójuk gyorshajtott, nem? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Csak azt nézik, hogy kik azok az alkalmazottak, akik miatt késnek a buszok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Te Mackó, a BKV-nak ugyanolyan jogköre van, mint a Rendõrségnek?

Már csak emiatt: BKV traffipax - YouTube

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Elõreláthatóan 22-én este a máltain ping-pong parti,és egyéb móka.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Barátom, ha azokat a görgõket elpusztítod... :D (Nyugdíjas futószalag görgõk a megboldogult kabai cukorgyárból. ;))

akkor lehet tele vannak a görgõk cukorral :D nem is kell már nyeremény csak kiesszük belõle :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Persze hogy jár a cukri Röfi! Ám ha gondolod akkor egy nehezitett verzióban beszállhatsz a buliba, igy még a Mazsi féle sörre is esélyes vagy!
Bárki benevezhet Peter1001! A nevezési feltétel, hogy felvétel készül mindenkirõl , akár tömegben ,akár külön külön próbáljátok meg! Fõdijnak pedig talán összehozok egy igéretes dolgot, de ennek csak 10% esélye van!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Ha valaki szeretne látni, miközben a rosszullét határára eszem magam hamburgerrel, akkor azt szívesen látom a Sport Bisztróban (Csapó utca 5 szám, régen nike sportbolt volt a helyén, a Dósa Nádor térhez közelebb) most szombaton este 6-tól (kicsit hamarabb, szerintem akkor már kezdünk) :)

Hamburgerevõ verseny lesz, igyekszem majd hozni a formám, de elkél a buzdítás! :D

Aztán meg le lehet dolgozni a felesleges kalóriákat. Mondjuk így.

Én is fogyózom, már 2-3 kilót sikerült felszednem. :D Valaki futni az Agrárra? Egyedül nem megy...

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Sanyi, gyere röhögjünk egy jót!
Fényképezõt hozz! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Dani!
Biztos jó buli lesz....kár, hogy fogyózom, ha a stílusomat nem szégyenled lehet meglátogatlak.:-))

Ha valaki szeretne látni, miközben a rosszullét határára eszem magam hamburgerrel, akkor azt szívesen látom a Sport Bisztróban (Csapó utca 5 szám, régen nike sportbolt volt a helyén, a Dósa Nádor térhez közelebb) most szombaton este 6-tól (kicsit hamarabb, szerintem akkor már kezdünk) :)

Hamburgerevõ verseny lesz, igyekszem majd hozni a formám, de elkél a buzdítás! :D

Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Barátom, ha azokat a görgõket elpusztítod... :D (Nyugdíjas futószalag görgõk a megboldogult kabai cukorgyárból. ;))

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

No kérem!

A TV-ben szereplõ játékhoz hasonlóan , indítok egy hangzatban hasonlót! MARADJ A GÖRGÕN ! A két ünnep között akinek van kedve, az kipróbálhatja a Röfitõl kapott görgõt! Díjazás : szaloncukor. Aki már ment szabad görgõn, annak nem jár szaloncukor ,de a hecc kedvéért nyomhatják a pedált . Igazán izgalmas, fõleg , ha egy bizonyos bringát használhat mindenki. Sõt lehet nehezíteni "feladatokkal" mindezt, ha mégis a "nagyok" is be akarnak szállni a játékba!

Egyeztetni is érdemes idõpontot, ha nagy murit akarunk! De készülök elvételekkel és akkor összevágjuk valamiképpen a legjobb részeket, Pl: Csonti ugratása!

Jó bulinak tûnik ! Túlsúlyosok is nevezhetnek? Röfi úgyis biztos örökélet garanciát vállalt a görgõkre. :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

No kérem!

A TV-ben szereplõ játékhoz hasonlóan , indítok egy hangzatban hasonlót! MARADJ A GÖRGÕN ! A két ünnep között akinek van kedve, az kipróbálhatja a Röfitõl kapott görgõt! Díjazás : szaloncukor. Aki már ment szabad görgõn, annak nem jár szaloncukor ,de a hecc kedvéért nyomhatják a pedált . Igazán izgalmas, fõleg , ha egy bizonyos bringát használhat mindenki. Sõt lehet nehezíteni "feladatokkal" mindezt, ha mégis a "nagyok" is be akarnak szállni a játékba!

Egyeztetni is érdemes idõpontot, ha nagy murit akarunk! De készülök elvételekkel és akkor összevágjuk valamiképpen a legjobb részeket, Pl: Csonti ugratása!

Tök jó kis görgõ az. Én tudtam rajta menni amennyit akartam. Nekem jár cuki?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

megyek a a fõdíjért :D :D :D
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

No kérem!

a feladatok nehezítéséhez hozzájárulok pár finom holland sörcivel! :D