Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. március 15. - 21:42

Írta 2009. március 15. - 21:41

Írta 2009. március 15. - 21:32

Nem igazán. A Napra amennyire be tudom sorolni, vmi pszichodelikus rokkzene, sok népi elemmel, a Dalriada meg folk-metal. Feldolgozták a Walesi bárdoktól kezdve sok népdalon át csomó mindent. A zene kõ metal, olyan lovaglós-sárkányölõs fajta, és tán furulyán kívül nem is használnak népi hangszereket. Az énekescsaj sem népdalénekes, mint ez a Naprás csaj. Itt van pár letölthetõ dal: www.dalriada.hu mostanában ezt imádom tõlük:Ynga! Figyeljél már, milyen volt pénteken a folk-rock? Most láttam egy klippet: Napra: Kicsi lány (vagy ilyesmi) olyan? Mer akkor baj, hogy nem mentünk oda...
Fúú fasza koncert volt, Klinikához képest még jól is szólt. Azért a Vant sajnálom, h kihagytam.
Írta 2009. március 15. - 21:26

Hello!Csákó mindenki! Dina! Gratulálok ez kemény menet volt! Ámbár én úgy láttam még a végére is maradt mosoly, mikor találkoztunk. A mi történetünk meg olyan volt ma mint egy népmese. Elindultunk ketten MártonGabival, mondjuk Jancsi és Juliska, aztán Dani a Vasgyúró beért minket a Panoráma étteremnél. Mentünk tekergéltünk és a Panoráma utolsó szakaszában szembe jött Woody a Pyxys Vitéz és visszafordult velünk. Majd a Panoráma végén találkoztunk Entével, aki most Kona Herceg volt (Moratti Nyíl helyett). Jancsi ekkor találkozott a szirénekkel, akik eltérítették utunkról. És a maradék négy vándor még elment a Hármashatárhegyre megvívni a sárkánnyal. Közben a Vitéz meg a Herceg még megmentette Juliskát az éhenhalástól és így vissza tudtunk érni az öreg királyhoz a sárkány fejével. Na, jó éjszakát gyerekek! Kedd de. én is tudok menni, csak nem 100at. Aki megszán szélárnyékával, jelezze.
Hihi, ez jó "sztori" Amúgy tényleg ilyen volt.. én kimentem a találkahelyre, találkoztam Hörmanos outisokkal, vártam, aztán elindultam találkoztam Zsu-MártonGabi-labidaniékkal aztán cruxossal, (aki télleg konával jött!) aztán a változatosság kedvéért ma is estem egyet : ( hazafele menet pedig találkoztam István74-hapekékkal (pontosabban már csak Istvánnal) Ja meg persze útközben egy "Pár bringással"...
Itt a tavasz? : ) Lehet, de az ujjaim természetesen (sajnos) fáztak.
van valakinek eladó-olcsó villája, ami MOZOG ? (sajnos amit tittymantól kaptam már nem mozog (vagy még nagyon hideg van neki, vagy ennyit bírt

ui: Krisz-cruxos: :-)
Írta 2009. március 15. - 21:25

Most minek verjem magam?
Jó az, ha az ember veri magának:D Az még jobb, ha van segitség:D
Bujdokolsz azzal a csúnya Konával, nehogy meglássanak:)
Írta 2009. március 15. - 21:20

Írta 2009. március 15. - 21:17

Most minek verjem magam? Nincs rólam 3 oldalas cikk a Bikemagban meg 68-cal sem tudok menni síkon.Enté milyen csendes mostanában:chin:

Üdv az újaknak!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. március 15. - 21:13

Írta 2009. március 15. - 20:59

Coldi, Nyiradonyban van az Európa-park vagy Európa-rét nevû kis erdõs liget? Ahol a tagállamok zászlói vannak felhúzva?
Igen, Debrecen irányából a várostábla elõtt van az Európa-Park, kiserdõ padokkal, asztalokkal, wc-kkel, zászlókkal, a település nagyobb ünnepeit szokták ott tartani, meg motorostalálkozót stb.
Írta 2009. március 15. - 20:54

Én lennék az a Trekes virslis, kösz a tekerést jaúúú volt

(csak korán indultam, és innivaló nélkül :po_oku: )
Üdv!
Bolt + kút persze sehol se volt a Panoráma étteremig ott vettem egy kólát magamnak meg a srácnak mert õ is kezdett kifeküdni és újult erõvel tekertünk haza.
Tanulság: legközelebb 2 kulacs víz + 5db keksz + lehet el kéne kezdeni többet tekerni...
Nekem nagyon szezonkezdet van még...
Kösz a kólát Puzsi ! A tanuulság, be kell olyan kart szerezni, amit leszereltek az összes kútról:cool:
ééés ígérem hónap bemuti, pár embert azéé ismerek látásból:witaj:
Írta 2009. március 15. - 20:46

Írta 2009. március 15. - 20:45

Nem te jöttél velünk szembe ( 2 sárga specivel voltunk ) ma Db-pallag közötti szakaszon olyan fél 12 környékén? Végül mi is arra mentünk, csak ezek szerint ellenkezõ irányba.
Bejártunk pár ismeretlen utat is, meg belefutottunk egy ilyen történetbe is

http://img11.imagesh...0/dsc00152y.jpg
Írta 2009. március 15. - 20:36

Írta 2009. március 15. - 20:35

Írta 2009. március 15. - 20:33

Nézd, én ezt találtam:http://met.hu/omsz.p...x=0&kps=1&dti=8
www.idokep.hu -t nézzétek /elõrejelzés/, pontosabb.
az idõ végre jó, csak a szél erõs még mindíg.
szombaton nyomattam egy debreczen-bakonszeg kört-ét
oda fele hátszéllel 36os átlag, visszafele pofaszélben 28.
100km most beadta, kúrvára elszoktam, tavaly õsz óta nem mentem országútival.
Írta 2009. március 15. - 20:12

Írta 2009. március 15. - 20:11

Írta 2009. március 15. - 20:10

Kívánom, hogy a héten teker(g)õkre legyen jó idõ, olyan amilyet szeretnének!
Ma a Józsai kerékpárút helyett ;-) ma végre volt idõ egy Nagyerdõ-Hajdúsámson-Martinka-Panoráma-Mikepércsi út- Nagyerdõ távhoz.
Nem nulláztam az órát, a max. sebességet se néztem, de terepgumival jól esett ez is, István74-nek is ez a véleménye, ha nem tévedek.
Írta 2009. március 15. - 20:08

Basszus, nem mond jó idõt a hétre, de még a hétvégi sezlonynyitóra sem...

Kkrisz: Holnap indulhatunk reggel, jönne Soma is! Nem tudom Edi hogy fog ébredni.
Soma: Nem mondtad biztosra a kolbit, és közben más programot szerveztem be. SORRY!
Puzsi: Tényleg meghívtad a srácot egy kólára? Vagy csak megkínáltad a tiedbõl? :shake:
Írta 2009. március 15. - 19:50