Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
sziasztok!

vasárnap csináltam néhány képet az expón, feltettem ide:

mármint ide:)

üdv

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Coldi: én ezt nem tanmesének, vagy okoskodás képpen írtam, csak pusztán eszembe jutott ez a történet. Mielõtt félreértés lenne belõle :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Esõ után esernyõ amiket írunk, de mindenki okuljon belõle!
Amit az autóban hagyunk attól akár búcsút is vehetünk mert csak szerencse kérdése, hogy viszontlátjuk-e! Viszont fontos, hogy étvágyat csillapítva hagyjuk autónkat magára, semmi se látszódjon kifelé a kárpiton kívül, divat lett a kisértékû lopás (plüssjáték stb). Az õrzött parkoló semmit sem ér, a tolvajok a legnagyobb természetességgel képesek dolgozni ami senkinek sem tûnik fel. Állhat mellette 10 rendõr,akkor is kirámolják, a riasztó is téves biztonságot ad! Én még a térképet is elrejtem, nehogy finoman pakolt csomagtartós túristának képzeljenek.
Sajnos ez van, semmi lazaságot sem engedhetünk meg magunknak ha kedvesek számunkra értékeink!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Sajnos én is öregszem:D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
És újabb tragédia!
Krisz "csak" a 3. legjobb szuperhõs a világon az Entertainment Weekly szerint, elgondolkodtató....:P

Bádzsóó!: holnap?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
3 évig szereltem kocsikba riasztót, immobilisert, stb. Mindegyik tipusu riasztónak meg van az ellenszere. Ezt régen csak a szakik tudták, mára már a bûnözõk. Nem egyszer kellett immobiliseres kocsit elinditanom az út szélén. A saját kocsimba nem raktam riasztót;)

Láttam Soma, kész a bogár.

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

Zsu...: ez nem vigasztalásképpen, meg igazából semmi apropója nincs a "csak úgy elmondom" dolgon kívül, de egy közeli ismerõsöm is átélt hasonlót. Eric Clapton koncerten voltunk a kavicsban, én a hátsó kis utcában (Ifjuság útja), õk pedig 200 m-rel arrébb, a Kerepesi felõl parkoltak le. A koncert után mentünk a kocsikhoz és mivel nekem közelebb volt el gyalogolni a Kerepesi felõl, így elkísértem õket. Odamegyünk a kocsihoz, pitty-pitty, csomagtartót kinyitjuk, összes cucc szét dobálva 2 táska hiányzik, pár apró elektromos cucc szintén megfújva (discman, navi, ilyesmik). Úgy törték fel a kocsit, hogy utána vissza zárták, vissza riasztották. Nem tudom hogy csinálták, de ha nem a két szememmel látom, talán el sem hiszem. Maratonokra is igyekszek mindig úgy állni, hogy a szállásról rálátni, vagy zárt udvaron legyen. Borzasztó, hogy lassan már egy kutyát kell beültetni a bringák mellé, vagy már a csomagtartókban is lakatolni...

Sajnos ez van.
Mióta elektromos az autók riasztó és zárrendszere, onnantól kezdve könnyû kinyitni, majd mintha mi sem történt volna visszazárni.
Dühítõ, de legalább annyi hazsna van, hogy nem díbolják szét az autót..
Fura ez az élet, nem szabad semmit sehol ott hagyni, fõleg ebben a gazdasági helyzetben..
Múlt héten megszúrtak itt Debrecenben egy kis boltban lévõ eladót., 1,5 hónap kórházi kezelés, és lehet soha nem lesz jó a lába. Mindezt egyetlen elmaradt törlesztõ részlet miatt.. jah, és összesen vagy 20.000 Ft volt a boltban.. öröm az ürömben, hogy elkapták, jól megverték, és csak utána hívták a rendõrséget..

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zsu...: ez nem vigasztalásképpen, meg igazából semmi apropója nincs a "csak úgy elmondom" dolgon kívül, de egy közeli ismerõsöm is átélt hasonlót. Eric Clapton koncerten voltunk a kavicsban, én a hátsó kis utcában (Ifjuság útja), õk pedig 200 m-rel arrébb, a Kerepesi felõl parkoltak le. A koncert után mentünk a kocsikhoz és mivel nekem közelebb volt el gyalogolni a Kerepesi felõl, így elkísértem õket. Odamegyünk a kocsihoz, pitty-pitty, csomagtartót kinyitjuk, összes cucc szét dobálva 2 táska hiányzik, pár apró elektromos cucc szintén megfújva (discman, navi, ilyesmik). Úgy törték fel a kocsit, hogy utána vissza zárták, vissza riasztották. Nem tudom hogy csinálták, de ha nem a két szememmel látom, talán el sem hiszem. Maratonokra is igyekszek mindig úgy állni, hogy a szállásról rálátni, vagy zárt udvaron legyen. Borzasztó, hogy lassan már egy kutyát kell beültetni a bringák mellé, vagy már a csomagtartókban is lakatolni...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Nem törtem el, semmi baja nincs a váznak, szimplán eladom. Kell a pénz és inkább a vázszettet adom el, mivel azt késõbb is tudok venni olcsóbban, mint komplett Campagnolos bringát.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Igen, és egy-másfél hétre.

Akkor kiveszem az egyik pyxisbõl.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Zsolti+Zs...: részvétem. Nekem eddig csak egy ámítógépemet, meg két hátizsákomat lopták el (mikor az elsõt elvitték, nagy nehezen kerítettem egy ugyanolyat, aztán annak is lõttek), úgyhogy nem is tudom átérezni, mennyire szxr most nektek, de fel a fejjel, még nincs veszve minden!

Megi: szóltam a barátnõmnek, lehet megy õ is veletek, biztos ír neked ha igen.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Neked kellene?

Igen, és egy-másfél hétre.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Ok, megtalálom.
Ride 'n' roll

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Ynga!
Holnap akkor fél 2-kor találkozzunk a Mikepércsi úton a Mol kútnál az autószalonnal szemben:)Addigra tuti oda érek...:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Neeem, szerintem hallgatott rám és elkezdett sakkozni, tekézni, biliárdozni:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Most már biztos: Eladó Mozsár Feri vázszettként 54-es Moser aluváz, karbon villa, karbon stucni, Deda alu kormány, nyeregcsõbilincs, karbon nyeregcsõ, Campagnolo Veloce elsõ váltó, 2 Bontrager mûanyag kulacstartó! Érdeklõdni privátban, telefonon, e-mailben, msnen, skypeon, iwiwen és személyesen is lehet!

Ezt is eltörted?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Most már biztos: Eladó Mozsár Feri vázszettként 54-es Moser aluváz, karbon villa, karbon stucni, Deda alu kormány, nyeregcsõbilincs, karbon nyeregcsõ, Campagnolo Veloce elsõ váltó, 2 Bontrager mûanyag kulacstartó! Érdeklõdni privátban, telefonon, e-mailben, msnen, skypeon, iwiwen és személyesen is lehet!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Titty: nincs nálatok valami nem túl drága nõi bringa városi, nem mindennapi használatra bizományban, vagy újonnan?!

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Helló mindenkinek,fõleg a vasárnapi tekerõknek!
Sajna lemaradtam róla,pedig a képek alapján biztos nagyon jó lehetett...na sebaj:(Remélem legközelebb már tudok csatlakozni hozzátok!
Mikor tervezitek egyébként?

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
részvétem a kerókért!
egyet viszont erõsen ajánlok!!: amikor a barátom konáját lovasították meg, kb egy hónapig apróhirdetés-függõ volt, sikeresen. Ezzel azt akartam irni, hogy a következõ hetekben keress fel sok sok magyar kerós oldalakat, ahol apróhirdetési lehetõség van-> aki ellopta, biztosan nem vállalja a kockázatot, hogy valaki meglássa õt bringázás közben, ezért gyorsan szándékozik megszabadulni tõle, de mivel annak is van esze, tuti hogy nem most fogja majd a napokban felrakni a netre a kerót, mert tudja hogy még most forró tûzzel játszana ha felrakná. Ez Neki bejött, és ajánlom neked is, szerintem szerencsével fogsz járni.